Τηλεόραση|08.03.2021 10:22

Survivor 4: «Καλό είναι να λέμε και κανένα μπράβο» λέει ο Τζέημς για τους Μπλε

Newsroom

Δεν έχουν τέλος οι εντάσεις στο «Survivor 4» και στους Μπλε. Μετά την αποχώρηση του Κρις Σταμούλη, αλλά και όσα προηγήθηκαν με τις υποψηφιότητες, ο Σάκης Κατσούλης, μιλώντας στην κάμερα, έστησε τον Τζέημς Καφετζή στον τοίχο.

«Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για μένα το στρατηγικό σχέδιο του Τζέημς είναι στο μυαλό μου σαν μια κακή τακτική κίνησης συν του ότι έχω βαρεθεί που μόλις 15 μέρες στο νησί να ακούω συνέχεια τις λέξεις "τακτική", "σχέδιο", "πιόνια", "στρατηγική". Κούρασε λίγο όλο αυτό, είμαστε σε ένα παιχνίδι επιβίωσης. Υπάρχουν συναισθήματα, φιλίες… εκεί δεν υπάρχει στρατηγική» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης της μπλε ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Ξέφρενο πάρτι σε κότερο για τους Μπλε - «Θέλεις χιλιάδες ευρώ για να το ζήσεις»

Για την αποχώρηση του Κρις, η Καρολίνα σχολίασε ότι «είναι συν για την ομάδα των Κόκκινων. Αυτό θέλαμε. Να φύγει ο Κρις. Να μείνει ο Καλλίδης για να μπορεί να ψηφίζει τον Τζέημς σε ατομική ασυλία και ο Άλεξ Παπάς, ο οποίος θα οριστεί ως μονάδα. Φαίνεται ξεκάθαρα η μετατόπιση της Μαριαλένας προς τη μεριά του Σάκη, κάτι που ενοχλεί πολύ τον Τζέημς. Πόσες μάσκες θα βάλεις επιτέλους Τζεημς; Πραγματικά κουράζεις».

Από την άλλη, ο Τζέημς ανέφερε ότι δικαιώθηκε με τη στρατηγική του «επειδή μέχρι χθες λέγαμε ότι για να βελτιωθεί η ψυχολογία της ομάδας θα έπρεπε να φύγει είτε ο Κρις είτε ο Αλέξης. Και σήμερα λένε ότι υπήρχε τόσο καλή ψυχολογία στην ομάδα γιατί δεν έφυγε ο Πάνος. Ε να αποφασίσουν, όμως, τα παιδιά. Βγάζω εγώ μια στρατηγική, η οποία είναι η άποψή μου και δέχομαι επίθεση και δουλεύει, καλό είναι να λέμε και κανένα μπράβο».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Τζέημς και Σάκης πιάστηκαν στα χέρια - Τους χώρισε η παραγωγή

SurvivorΤζέημς ΚαφετζήςΣάκης ΚατσούληςSurvivor 4