Τηλεόραση|09.03.2021 12:07

Survivor 4: Υποψήφιος ο Νίκος Μπάρτζης - Σκέφτεται να αποχωρήσει ο Καλλίδης

Newsroom

Εχτιζες παλάτια με νερό και άμμο» λέει ο Ασημακόπουλος για τον Τζέημς Καφετζή, αφιερώνοντας στον αρχηγό της Μπλε ομάδας, που βλέπει τη δημοτικότητά του να γκρεμίζεται, ένα τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου. Οι δύο ομάδες ρίχτηκαν στον απαιτητικό στίβο μάχης την Δευτέρα (08/03) για να κερδίσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο «Survivor 4». Την ώρα που η κόντρα ανάμεσα στον Σάκη και τον Τζέημς κορυφώνεται, η μπλε ομάδα χάνει το αγώνισμα ασυλίας και φτάνει να ψηφίσει για αποχώρηση στο Συμβούλιο του νησιού. Η Αννα Μαρία Βέλλη, για καλή της τύχη, κέρδισε την ατομική ασυλία, ενώ ο αγρότης Νίκος Μπάρτζης ψηφίστηκε για αποχώρηση από το «Survivor 4» από πέντε παίκτες, μια αποχώρηση που αυτή την εβδομάδα θα έχει πολλή αδρεναλίνη.

Η μπλε ομάδα είναι πλέον απόλυτα διχασμένη με τους Τζέημς, Αννα Μαρία και Νίκο στη μία πλευρά και τους υπόλοιπους παίκτης απέναντι. Ο Πάνος Καλίδης και η Μαριαλένα που ήταν στο παρεάκι της τριάδας είναι πια με τον Σάκη Κατσούλη, οπότε οι ισορροπίες έχουν αλλάξει και ο Τζέημς θα πρέπει να αναπροσαρμόσει την περίφημη στρατηγική του ή να κινδυνεύσει να βγει προτεινόμενος για αποχώρηση - κάτι που όπως είπε θα το δεχθεί και ας αποφασίσει ο κόσμος για την παραμονή του στο «Survivor 4». Ακόμα και ο Γιώργος Ταβλαδάκης στράφηκε ξεκάθαρα κατά του Τζέημς: «Πρέπει να μάθει πότε να σταματά να μιλάει. Άμα αυτός είναι πρίγκιπας, εγώ είμαι βασιλιάς». Ευχαριστή νότα λίγο πριν το αγώνισμα ήταν ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας μοίρασε κόκκινα τριαντάφυλλα στις κυρίες του Survivor.

Μετά τον Σάκη, σειρά είχε ο Πάνος Καλλίδης. Ο Τζέημς επιτέθηκε φραστικά στον παίκτη της ομάδας του γιατί όπως είπε έβρισε άσχημα και του σύστησε να ζητήσει συγγνώμη. Ο Καλλίδης απάντησε ότι αυτή η επίθεση στο πρόσωπό του γίνεται τις τελευταίες μέρες και είναι απαράδεκτη ενώ τη στιγμή της ψηφοφορίας είπε: «Έχω στοχοποιηθεί από την παρέα σας ντρέπομαι πάρα πολύ, σκέφτομαι να αποχωρήσω οικειοθελώς και επειδή δεν μπορώ να ψηφίσω τον Τζέημς γιατί είναι αγωνιστικά καλύτερος, ψηφίζω εσένα Νίκο Μπάρτζη».

Τον Καλλίδη υπερασπίστηκε με σθένος ο Τριαντάφυλλος, ενώ ο Τζέημς για άλλη μία φορά έβγαλε ένα πολύ άσχημο προφίλ με την Καρολίνα να τον αποκαλεί «Littlefinger» από το «Game of Thrones». «Στο συμβούλιο από τον Τζέημς θα δούμε τον 9ο κύκλο του Game o Thrones», είπε η Καρολίνα. Την ίδια στιγμή ο Αλέξης Παππάς «έδωσε» στην κάμερα την Άννα Μαρία λέγοντας ότι τον πλησίασε και του είπε ότι θα τον ψηφίσει: «Ακόμα μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί συνεχίζουν να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου. Εγώ θα γυρίσω τον τροχό. Όλα θα γίνουν την κατάλληλη στιγμή. Το παιχνίδι παίζεται στην υπομονή και όποιος αντέξει».

Σάκης και Τζέημς έδωσαν άλλο ένα ματς πριν και μετά το αγώνισμα με προσβολές εκατέρωθεν και τρομερό εκνευρισμό. «Δεν πρόκειται να πουλήσω τον εαυτό μου για να μείνω στο παιχνίδι. Αυτός είμαι» είπε ο Τζέημς με τον Σάκης να του λέει: «Μάθε λίγο να μιλάς γιατί είσαι 24 ετών και ακόμα δεν ξέρεις να μιλάς». Ο προηγούμενος καβγάς μεταξύ τους στην παραλία ήταν σφοδρός με ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι οι δύο παίκτες πιάστηκαν στα χέρια και τους χώρησε η παραγωγή. Ο Κρις Σταμούλης πριν φύγει από το ριάλιτι είχε πει: «Θεωρώ ξεκάθαρο ότι και ο Τζέημς και ο Νίκος, ο υπαρχηγός, ζηλεύουν τον Σάκη γιατί είναι ένα πολύ δυναμικό παιδί, δυνατός αγωνιστικά, θετικός και ενωτικός στην πράξη. Τρέμουν κυριολεκτικά τον Σάκη και αυτό που θέλουν να αποφύγουν είναι μία συσπείρωση της μπλε ομάδας γύρω από το πρόσωπό του Σάκη». Ο δεύτερο αγώνας ασυλίας θα είναι εξίσου σημαντικός, ενώ στην κόκκινη ομάδα ο Κοψιδάς θέλει οι παίκτες να είναι ζεν και να κοιτάνε τη δική τους απόδοση και ο Τριαντάφυλλος κάνει αναλύσεις για την μπλε ομάδα του «Survivor 4».  

Σάκης ΚατσούληςΤζέημς ΚαφετζήςαποχώρησηSurvivorΠάνος ΚαλλίδηςSurvivor 4