Τηλεόραση|09.03.2021 16:11

Survivor 4: Αποκαλύψεις για τους Κόκκινους και η άγρια κόντρα Τριαντάφυλλου – Κοψιδά

Newsroom

Σε όσους εκ του τηλεοπτικού κοινού μπορεί να πίστευαν ότι η επόμενη αποχώρηση του «Survivor 4» θα είναι σίγουρα από την Μπλε ομάδα, ο Λιανός θα απαντούσε «βρίσκεστε στο παιχνίδι των ανατροπών».  Ο Τζέημς Καφετζής βλέπει τους περισσότερους παίκτες να στρέφονται εναντίον του. Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση δεν είναι ο ίδιος (αυτή τη φορά), είναι ο κολλητός του φίλος, ο αγρότης Νίκος Μπάρτζης, ενώ η τρίτη της παρέας, Αννα Μαρία Βέλλη έχει πάρει την ατομική ασυλία. Ποια θα είναι η επόμενη στρατηγική του Τζέημς; Πιθανότατα θα πάρουμε μία γεύση όταν μάθουμε το άτομο που θα προτείνει η Βέλλη για αποχώρηση.

Όπως φαίνεται ο Τζέημς θα πάρει λίγο τον χρόνο του να σκεφτεί, αφού στο επόμενο Συμβούλιο του νησιού οι Κόκκινοι θα είναι εκείνοι που θα βγάλουν τις δικές τους κόντρες στην επιφάνεια. Η ήττα φέρνει «φαγούρα» και η άγρια κόντρα του Τριαντάφυλλου με τον Γιώργο Κοψιδά αποκαλύπτει τις υποβόσκουσες εντάσεις στην κόκκινη παραλία. Ο Κοψιδάς δείχνει ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με την επιλογή του να είναι vegan, διότι δεν του φτάνει η τροφή, δεν τρώει και ψάρι και παραπονιέται διαρκώς. Κάποιοι ξεκίνησαν να του δίνουν κομμάτι από τις μερίδες τους αλλά τελικά είπε στην ομάδα ότι δεν θα το ξαναδεχθεί για να μην γίνονται σχόλια που τον φέρνουν σε δύσκολη θέση. 

Ο Τριαντάφυλλος από την άλλη είχε μία κόντρα με τον Κοψιδά, ο οποίος του είπε να κοιτάει πώς πάει η δική του ομάδα και όχι τι κάνουν οι Μπλε. Ο «Ντάφυ» θεωρεί ότι ο Κοψιδάς σκέφτεται κατευθείαν τον τελικό, ενώ ο Κοψιδάς ισχυρίζεται ότι κοιτάει μόνο το σήμερα ή τον ορίζοντα μιας εβδομάδας. 

Στην περίπτωση που χάσουν οι Κόκκινοι θα ψηφίσουν έναν παίκτη προς αποχώρηση στο αποψινό (09/03) συμβούλιο, ενώ αν κληθεί η Άννα Μαρία Βέλλη να ψηφίσει έναν παίκτη από την ομάδα της μπορεί να «δείξει» τον Πάνο Καλλίδη, που στην περασμένη ψηφοφορία είπε ότι σκέφτεται να αποχωρήσει οικειοθελώς γιατί έχει στοχοποιηθεί από Τζέημς Καφετζή, Αννα Μαρία και Νίκο Μπάρτζη.

Survivor 4Γιώργος ΚοψιδάςΤριαντάφυλλοςSurvivorαποχώρηση