Τηλεόραση|10.03.2021 00:56

Survivor 4: Χάνουν οι «Κόκκινοι» την ασυλία - Αυτοί θα είναι οι προτεινόμενοι προς αποχώρηση

Newsroom

Οι Μπλε είναι χωρισμένοι στα δύο στο «Survivor 4» και τις συζητήσεις μονοπωλούν οι ενδεχόμενες υποψηφιότητες και αποχωρήσεις. Οι δύο ομάδες ρίχτηκαν στον απαιτητικό στίβο μάχης τη Δευτέρα (08/03) για να κερδίσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο ριάλιτι επιβίωσης.

Την ώρα που η κόντρα ανάμεσα στον Σάκη και τον Τζέημς κορυφωνόταν, η μπλε ομάδα έχασε το αγώνισμα ασυλίας και έφτασε να ψηφίσει για αποχώρηση στο Συμβούλιο του νησιού. Η Αννα Μαρία Βέλλη, για καλή της τύχη, κέρδισε την ατομική ασυλία, ενώ ο αγρότης Νίκος Μπάρτζης ψηφίστηκε για αποχώρηση από το «Survivor 4» από πέντε παίκτες.

Διαβάστε επίσης: Νίκος Κοσμάς για Μαριαλένα από Survivor 4: «Ήταν μια νεανική σχέση»

Στον δεύτερο αγώνα για την ασυλία νικητές θα είναι οι Μπλε. Ο Γιώργος Κορόμι είναι ο παίκτης που κερδίζει την ατομική ασυλία από την ομάδα του και εκείνος που θα δώσει τον υποψήφιο προς αποχώρηση. Παράλληλα, Τριαντάφυλλος και Γιώργος Κοψιδάς, είναι σε κόντρα και την ώρα του συμβουλίου η συζήτηση «ανάβει».

Στη συνέχεια, η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία ήταν η παίκτρια που κέρδισε την ατομική ασυλία, θα υποδείξει τον Γιωργος Ταβλαδακης για δεύτερο προτεινόμενο, ενώ από την κόκκινη ομάδα, υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι ο Τριαντάφυλλος και η Μαριάνθη. Με αυτό τον τρόπο, η παρέα της Ανθής Σαλαγκούδη φτάνει προς το τέλος, αφού η δημοσιογράφος έφυγε, η Σοφία αποχώρησε λόγω τραυματισμού και η Μαριάνθη είναι τώρα προτεινόμενη. 

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Υποψήφιος ο Νίκος Μπάρτζης - Σκέφτεται να αποχωρήσει ο Καλλίδης

αποχώρησηΑλέξης ΠαππάςασυλίαΣΚΑΪSurvivorSurvivor 4