Τηλεόραση|10.03.2021 10:22

Survivor 4: Ένταση ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τη Μαριαλένα - Οι 4 υποψήφιοι

Newsroom

Οι Μπλε είναι χωρισμένοι στα δύο και τις συζητήσεις μονοπώλησαν οι ενδεχόμενες υποψηφιότητες και αποχωρήσεις στο επεισόδιο του «Survivor 4», που προβλήθηκε την Τρίτη (09/03) στον ΣΚΑΪ. Στην πρώτη ψηφοφορία, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ψήφισε τον Τζέιμς, γεγονός που εκνεύρισε την Άννα Μαρία Βέλλη, αφενός γιατί κάποτε υπήρξαν φίλοι και αφετέρου ο Τζέιμς είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: «Μάθε να μιλάς, γιατί δεν ξέρεις» - Τζέημς και Σάκης συνεχίζουν την κόντρα

Μετά τη νίκη της μπλε ομάδας στο αγώνισμα ασυλίας, η Μαριαλένα και η Άννα Μαρία θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους, με τους τόνους να ανεβαίνουν και τις διαφωνίες των δύο γυναικών να μην έχουν τέλος. «Εγώ ψήφισα τον Τζέημς για δικούς μου προσωπικούς λόγους, όπως εσύ είχες ψηφίσει τον Αλέξη. Εγώ δεν βγήκα μπροστά στις κάμερες και σε όλη την Ελλάδα να κράξω τον Τζέημς. Με έκανε ρεζίλι. Και εσύ δεν με υπερασπίστηκες» είπε εκνευρισμένη η Μαριαλένα, με την Άννα Μαρία ν' απαντά: «Χθες, είχαμε την ευκαιρία να βγάλουμε υποψήφιο τον πιο αδύναμό μας παίκτη και δεν το κάναμε. Δεν με νοιάζει για τα νέα παιδιά. Σκασίλα μου αν τον λένε Σάκη και τον ξέρεις ή όχι. Δεν ήρθες ποτέ να μιλήσουμε όλοι μαζί».

Η κόκκινη ομάδα, μετά την ήττα της στο αγώνισμα, κλήθηκε να επιλέξει τον παίκτη που θα τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση. Η Μαριάνθη Κάσδαγλη συγκέντρωσε εννέα ψήφους και είναι η δεύτερη υποψήφια μετά τον Νίκο Μπάρτζη που βγήκε πρώτος στον «τάκο» από την μπλε ομάδα. Η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Γιώργος Κόρομι, οι οποίοι κέρδισαν στα ατομικά αγωνίσματα ασυλίας, χρειάστηκε να ανακοινώσουν ποιοι θα είναι οι άλλοι δύο προτεινόμενοι. Η Άννα Μαρία έδωσε τον Γιώργο Ταβλαδάκη, ενώ ο Κόρομι τον Τριαντάφυλλο. Ύστερα από την ανακοίνωση των δύο ονομάτων, ο τραγουδιστής δεν έκρυψε τον εκνευρισμό και την απογοήτευσή του, ενώ ο Ταβλαδάκη χαρακτήρισε «ψεύτρα» την Άννα Μαρία Βέλλη.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Ξέφρενο πάρτι σε κότερο για τους Μπλε - «Θέλεις χιλιάδες ευρώ για να το ζήσεις»

Μαριαλένα ΡουμελιώτηSurvivorΆννα Μαρία ΒέλληSurvivor 4