Τηλεόραση|13.03.2021 12:19

Φάρμα πρεμιέρα: Τους έκαναν «υπηρέτες» και θύμωσαν - Σοφία Παυλίδου και Θανάσης Πάτρας

Newsroom

Πρεμιέρα για τη «Φάρμα», το τηλεοπτικό project που παρουσίασε για πρώτη φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και στη συνέχεια ο Ηλίας Bαλάσης και τώρα επιστρέφει με πολλές αλλαγές μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Στην πρεμιέρα του ριάλιτι το βράδυ της Παρασκευής (12/03) οι υποψήφιοι αγρότες της Φάρμας έφτασαν μέσα από μια δύσκολη και κοπιαστική διαδρομή στο σπίτι τους, όπου ο Σάκης Τανιμανίδης τους ξενάγησε και τους εξήγησε τι πρέπει να κάνουν. Η επιλογή του πρώτου αρχηγού έγινε κατόπιν ψηφοφορίας αλλά και τύχης, η οποία οδήγησε τους δύο πρώτους παίκτες στη διεκδίκηση της αρχηγίας της εβδομάδας. Σοφία Παυλίδου και Θανάσης Πάτρας αντιμετώπισαν μια δυσάρεστη έκπληξη!

Διαβάστε επίσης: Αυτοί είναι οι 14 παίκτες της φάρμας - Βιογραφικά και φωτογραφίες

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα ζήσει μαζί τους την περιπέτεια στα άκρα. Θα λειτουργήσει ως καταλύτης ανάμεσα σε δέκα τέσσερις παίκτες: Μιχάλης Ιατρόπουλος, Ειρήνη Κολλιδά, Μαρία Μιχαλοπούλου, Θανάσης Πάτρας, Σοφία Παυλίδου, Στράτος Τζώρτζογλου, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Μαρία Θωμά, Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κωνσταντίνος Μακρής, Βασίλης Μαντζουράνης, Μαρία Σπυροπούλου, Μαρία Τοτόμη, Παναγιώτης Χατζόπουλος, με διαφορετικές προσωπικότητες, θα τους υποβάλλει σε δύσκολες δοκιμασίες και θα διαχειριστεί τις καθημερινές ανατροπές.

Μιχάλης Ιατρόπουλος και Στράτος Τζώρτζογλου φάνηκε να παίρνουν επάνω τους τα «φώτα» του πρώτου επεισοδίου, όπου είδαμε και το πρώτο αγώνισμα στον αχυρώνα. Αν και πρεσβύτεροι, κανείς από τους δύο δεν κατάφερε να γίνει αρχηγός της πρώτης εβδομάδας στη Φάρμα. Αντιθέτως, ο ηλεκτρολόγος Βασίλης Θεοδωρόπουλος και ο ιδιοκτήτης Beach Bar, Κωνσταντίνος Μακρής (Ντούπης) μονομάχησαν για την αρχηγία και κέρδισε ο δεύτερος, ο οποίος κοιμήθηκε μόνος στην καλύβα του αρχηγού και μοίρασε τις αρμοδιότητες στους 13 «αγρότες».

Ιδιαίτερες αντιδράσεις φάνηκε να έχουν οι Σοφία Παυλίδου και Θανάσης Πάτρας, που επιλέχθηκαν να κάνουν τους «υπηρέτες» της Φάρμας. Οι δυό τους θα πλένουν και θα φροντίζουν τον αρχηγό, τα ζώα της αγροικίας, τις δουλειές του σπιτιού, αλλά και το μαγείρεμα. Η επιλογή αυτή διόλου δεν άρεσε στην Παυλίδου και τον Πάτρα που δεν φαντάζονταν ότι θα έπαιρναν τον ρόλο του «υπηρέτη» με το καλημέρα σας στη Φάρμα. Ειδικά ο Θανάσης Πάτρας επιτέθηκε στον «Ντούπη» λέγοντάς του ότι διάλεξε με λάθος κριτήριο τους «υπηρέτες» της εβδομάδας. Απόψε Κυριακή (13/03) θα έχουμε την πρώτη αποχώρηση.

Ο αρχηγός Κωνσταντίνος Μακρής  ή αλλιώς Ντούπης

Ο Κωνσταντίνος Μακρής γεννήθηκε στην Πέρδικα Θεσπρωτίας. Έχει 3 αδέρφια και είναι ο μικρότερος. Όλος ο κόσμος τον αποκαλεί Ντούπη, παρατσούκλι που του έβγαλαν τα ξαδέρφια του όταν ήταν μικρός. Ο Κωνσταντίνος σπούδασε στα Ιωάννινα αρτοποιία, ζαχαροπλαστική και μαγειρική καθώς και κομμωτική.

Είναι αυτοδημιούργητος. Ξεκίνησε να δουλεύει από τα 12 και μεταξύ άλλων έχει εργαστεί ως βοηθός πλακά, ελαιοχρωματιστής, σερβιτόρος, barman, DJ και κομμωτής. Τα τελευταία χρόνια, μαζί με τα αδέρφια του, διατηρούν επιχείρηση Club, εστιατορίου και Beach Bar. Την χειμερινή περίοδο ασχολείται με αγοροπωλησίες ακινήτων.

Κωνσταντίνος Μακρής

Ο Κωνσταντίνος δήλωσε συμμετοχή στη Φάρμα μετά από παρότρυνση φίλων του. Θέλει να διεκδικήσει το έπαθλο, αλλά και να ζήσει την εμπειρία και να περάσει ωραία. Οι φίλοι του τον θεωρούν ήρεμη δύναμη, εργατικό, φιλικό, μάχιμο και προσαρμοστικό. Δε γνωρίζει από αγροτικές εργασίες, αλλά είναι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Στη Φάρμα θα του λείψουν τα ανίψια και οι φίλοι του καθώς και η θάλασσα.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, στο ριάλιτι περιπέτειας, οι παίκτες θα έρχονται αντιμέτωποι με τη φύση, αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό. Χωρίς τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής, χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο, η καθημερινότητά τους θα είναι δύσκολη. Νέοι παίκτες θα μπουν στο ριάλιτι για να αλλάξουν τις ισορροπίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στο «Έλα Χαμογέλα» του Open οι Θανάσης Βισκαρουδάκης και Αγγελική Ηλιάδη μένουν τελικά εκτός «Φάρμας», ενώ η δημοσιογράφος Μαρία Φραγκάκη, ο σχεδιαστής μόδας Ερωτόκριτος και το μοντέλο Κάτια Δέδε ετοιμάζονται να φορέσουν… γαλότσες για τη «Φάρμα» του ΑΝΤ1.

Σάκης ΤανιμανίδηςΣοφία ΠαυλίδουΦάρμαΜιχάλης ΙατρόπουλοςΣτράτος ΤζώρτζογλουΘανάσης Πάτρας