Τηλεόραση|14.03.2021 22:29

Survivor 4: Ο Πάνος Καλλίδης τα λέει έξω από τα δόντια - Ποια ομάδα κερδίζει

Newsroom

Ο Πάνος Καλλίδης είναι το κεντρικό πρόσωπο του επεισοδίου της Κυριακής (14/03) αφού σύμφωνα με τα spoiler θα πει τα πράγματα έξω από τα δόντια και θα αποχωρήσει από το «Survivor 4». Αν τα spoiler βγουν αληθινά, ο τραγουδιστής πλέον έφτασε και ξεπέρασε τα όριά του και δεν επιθυμεί πλέον να συνεχίσει με όλα όσα συμβαίνουν. Ο Καλλίδης αισθάνεται στοχοποιημένος από την ομάδα του και δεν τρέφει πλέον εκτίμηση σε Τζέημς, Αννα Μαρία και Νίκο Μπάρτζη. «Έχω στοχοποιηθεί από την παρέα σας ντρέπομαι πάρα πολύ, σκέφτομαι να αποχωρήσω οικειοθελώς» είχε πει, αλλά κανείς δεν φανταζόταν ότι θα έκανε την «απειλή» του πραγματικότητα. .

Στο αγώνισμα της Τετάρτης, ο Σάκης Κατσούλης κι ο Αλέξης Παππάς ζήτησαν από τον Πάνο Καλλίδη να μην αγωνιστεί, αφού ο ίδιος τους είχε πει νωρίτερα ότι πονά το γόνατό του. Με την αποχώρησή του η ομάδα των μπλε νίκησε γεγονός που ενόχλησε την κόκκινη ομάδα, αφού οι γιατροί διέγνωσαν ότι ο Πάνος Καλλίδης θα μπορούσε να αγωνιστεί κανονικά. Φαίνεται ότι ο τραγουδιστής δεν μπορεί να κρατήσει κανέναν ευχαριστημένο, αφού ούτε η κόκκινη ούτε η μπλε ομάδα δείχνει να τον στηρίζει. Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο την Κυριακή θα είναι η ομάδα του Καλλίδη.

«Μετά από πολλές μέρες αϋπνίας και σκέψης με τον εαυτό μου…» ακούμε τον τραγουδιστή να λέει στο αποψινό τρέιλερ του Survivor, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει σκεφτεί να εγκαταλείψει για πάντα την παραλία των μπλε. Η χαμηλή του απόδοση στα αγωνίσματα, οι κλίκες και τα σχόλια, καθώς και η ψυχολογική πίεση από τους τσακωμούς «λύγισαν» τον παίκτη.

Ο Πάνος Καλλίδης είπε λίγο πριν το αγώνισμα: «Έξω από το παιχνίδι είχα το ταλέντο, το χαμόγελο. Εδώ μέσα θέλεις πόντους για την ομάδα. Άρα εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και αυτό με στεναχωρεί πάρα πολύ. Ο κόσμος στήριξε τον Πάνο Καλλίδη γιατί θέλει να τον βλέπει για τους λόγους του και τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ. Νομίζω προτεραιότητα έχουν τα παιδιά που έχουν τα φόντα να κερδίσουν το έπαθλο, να πάνε μέχρι τον τελικό. Είναι γεννημένοι για αυτό το παιχνίδι που λέγεται Survivor, πράγμα που εγώ δεν μπορώ να το καταφέρω, μη γελιόμαστε. Όσο και να με αγαπάει ο κόσμος, εγώ μπορώ να φτάσω μέχρι ένα σημείο. Ήρθα για την εμπειρία, χάρηκα πάρα πολύ που είμαι εδώ και το απέδειξα στον εαυτό μου και στους γονείς μου - στη μητέρα μου που "έχει φύγει" ότι πραγματικά μπορώ να τα καταφέρω στις δύσκολες στιγμές.

Φάγαμε βροχές να χτίσουμε την καλύβα, δηλητηριάσεις, πολλά πράγματα που άντεξα. Ό,τι και να κάνω τελικό δεν πάω. Ξαφνικά έπιασα τον εαυτό μου σε αυτό το σημείο να αδικώ κάποιους ανθρώπους λόγω των συνθηκών και να ζητήσω συγγνώμη, αν έχω κάνει κάποιους ανθρώπους να στεναχωρηθούν. Οι συνθήκες του Survivor ειδικά του φετινού είναι πάρα πολύ δύσκολες και εγώ έχω ξεφύγει από τα όριά μου. Έχω εκεί έξω πράγματα να με περιμένουν, είμαι καλλιτέχνης, είμαι πατέρας, είμαι φίλος, είμαι εραστής και για όλα αυτά - μετά από ένα μεγάλο συγγνώμη από κάποιους που έχω στεναχωρήσει - αποφάσισα ότι πρέπει να αποχωρήσω».

Πάνος Καλλίδης: Από μικρός τραγουδούσε παραδοσιακά και ποντιακά

Ο Πάνος Καλλίδης γεννήθηκε στη Νέα Σεβάστεια της Δράμας. Από μικρός αγαπούσε πολύ τη μουσική και τραγουδούσε παραδοσιακά και ποντιακά, ενώ έπαιζε και ποντιακή λύρα. Ξεκίνησε την καριέρα του σε νυχτερινά μαγαζιά της Βορείου Ελλάδος και σύντομα ξεχώρισε ως ένας από τους καλύτερους λαϊκούς καλλιτέχνες της γενιάς του. Αν και η ζωή του μοιράζεται μεταξύ πίστας και στούντιο πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του καθώς είναι παντρεμένος με τη Λεάννα Μάρκογλου και έχει αποκτήσει μαζί της τρία παιδιά.

Για Πάνο Καλλίδη: «Τα χρήματα που παίρνει για το Survivor είναι καλά»

Πριν από μερικές ημέρες, η Λεάννα Μάρκογλου είχε μιλήσει στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την προετοιμασία του συζύγου της για το «Survivor» και την συμμετοχή του στο ριάλιτι. «Επικοινώνησε μαζί μου την ημέρα που έφτασε στον Άγιο Δομίνικο. Μιλήσαμε Facetime. Μου είπε ότι έχουμε πολύ λίγες ώρες για να μιλήσουμε και ότι θα του πάρουν το κινητό. Η βαλίτσα ήταν πέντε λεπτών δουλειά. Πήρε ελάχιστα πράγματα μαζί του. Μαζί την φτιάξαμε. Η μεγάλη μας κόρη τον τρόλαρε λίγο και του είπε ότι είναι παππούς για το "Survivor". Ήταν, όμως, συγκινητική η στιγμή όταν έφυγε. Του έδωσαν κάτι γράμματα και τα πήρε μαζί του για να τα διαβάσει. Κλάψαμε πάρα πολύ. Τα χρήματα που πήρε ο Πάνος για να πάει στο "Survivor" είναι καλά. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι πολύ δυνατός» είπε για τον Πάνο Καλλίδη.

Πάνος ΚαλλίδηςSurvivorSurvivor 4