Τηλεόραση|15.03.2021 17:04

Survivor 4: Το ψέμα της Μαριάνθης εξαγρίωσε τον Κόρο - Στον τάκο ο Τριαντάφυλλος

Newsroom

Με ένα μεγάλο ερωτηματικό έμεινε το τηλεοπτικό κοινό στο επεισόδιο του «Survivor 4», όταν τη μία στιγμή η υποπλοίαρχος Μαριάνθη Κάζδαγλη παραδέχθηκε ότι βρήκε κάποια τροφή στο δάσος και την έφαγε μόνη της, ενώ την ίδια ακριβώς στιγμή ούρλιαζε στην κόκκινη ομάδα και τον Κόρο ότι δεν έχει βρει τίποτα. Η κόντρα με τη Μαριάνθη, η οποία προσπάθησε να συμφωνήσει με την άποψη του Παύλου Γαλακτερού, ότι ήταν απαράδεκτο να αφήσει ο Κόρο νηστικό τον Τριαντάφυλλο, συνεχίζεται στο επεισόδιο της Καθαράς Δευτέρας (15/03). 

Ο Κόρο δεν φαίνεται να σχολίασε καθόλου τον Γαλακτερό, αλλά αποκάλεσε ψεύτρα την Μαριάνθη, που το μόνο που σκέφτεται είναι ο εαυτός της και «το παίζει» ντόμπρα, ενώ είπε ψέμματα σε όλη την ομάδα. Ο στίβος μάχης για το πρώτο αγώνισμα της ασυλίας είναι δύσκολος και τα spoiler μιλούν για μία τρίπλα της κόκκινης ομάδας στον Τριαντάφυλλο. Μία ήττα της κόκκινης ομάδας θα φέρει τους παίκτες σε ψηφοφορία, γεγονός που ίσως φέρει τον Τριαντάφυλλο πρώτο προτεινόμενο για αποχώρηση

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: «Σταύρωσαν» τον Κόρο - Άφησε τον Τριαντάφυλλο νηστικό και αποκλεισμένο

Ο Τριαντάφυλλος είναι πλέον το «μαύρο πρόβατο» της κόκκινης ομάδας μετά την αποκάλυψη ότι ο τραγουδιστής πρότεινε σε Ασημακόπουλο και Κόρο να τους δώσει 2.000 ευρώ για να τον κρατήσουν στο παιχνίδι. Κανένας παίκτης δεν του μιλάει, τον αφήνουν χωρίς ψάρια και κάθεται μόνος του σε ένα απομακρυσμένο σημείο της παραλίας υπό τους ήχους του τραγουδιού του, «Μόνος μου».  

Σύμφωνα με το spoiler που αναφέρθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, οι κόκκινοι πιθανώς να χάσουν και εσκεμμένα ώστε να στείλουν στον τάκο τον Τριαντάφυλλο για να αποχωρήσει. Δεν γνωρίζουν όμως ότι ο τραγουδιστής αντιμετωπίζεται σε γενικές γραμμές θετικά από το τηλεοπτικό κοινό, οπότε μπορεί να παραμείνει. Ο Γιώργος Κοψιδάς είπε στην κάμερα του Survivor ότι η αρρώστια της ομάδας είναι ο Τριαντάφυλλος και ότι κάτι έχει σκεφτεί για να τον διώξει.

Διαβάστε επίσης: Survivor: «Δεν μπορώ να τρώω και δίπλα μου κάποιος να πεινάει» είπε ο Γαλακτερός και «δοξάστηκε»

ΤριαντάφυλλοςSurvivor 4Survivorspoiler