Τηλεόραση|16.03.2021 10:04

Survivor 4: Η Μαριαλένα έκανε τεστ εγκυμοσύνης - Οι Κόκκινοι εναντίον Τριαντάφυλλου

Newsroom

Με αρκετές δυσκολίες και τραυματισμούς ολοκληρώθηκε ο στίβος μάχης για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο «Survivor 4». Η μπλε ομάδας μέτρησε τρεις τραυματισμούς με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας και να πάρει αναβολή. Η Χριστίνα, ο Νίκος και η Ελευθερία ήταν οι απώλειες, ωστόσο, δεν υπήρξε σοβαρό θέμα στην υγεία τους.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα και έχοντας ανακάμψει από τον τραυματισμό έλαβαν μέρος όλοι πλην της Χριστίνα που για προληπτικούς λόγους της ζητήθηκε να μην παίξει. Ωστόσο, εκείνοι που τελικά κατάφεραν να κερδίσουν ήταν οι Μπλε, οι οποίοι επικράτησαν με σκορ 10 - 6 έναντι των Κόκκινων.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Το ψέμα της Μαριάνθης εξαγρίωσε τον Κόρο - Στον τάκο ο Τριαντάφυλλος

Στη συνέχεια, οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο του νησιού με τους κόκκινους να καλούνται να υποδείξουν έναν συμπαίκτη τους ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Έπειτα από έναν αρκετά έντονο διάλογο ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Κόρομι, όλοι οι παίκτες οδηγήθηκαν στην κάλπη με τον γνωστό τραγουδιστή να βγαίνει ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση με εννιά ψήφους.

«Νιώθω πολύ ωραία. Θέλω να με κρίνει ο κόσμος. Πραγματικά, το κοινό θα δει τι έχει γίνει τις τελευταίες μέρες και γι' αυτό θα με κρίνει. Είμαι εδώ για να παλέψω. Θέλω να γίνω καλά για να αρχίσω να αγωνίζομαι» είπε ο Ντάφυ μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Τεστ εγκυμοσύνης για τη Μαριαλένα

Μετά τους τρεις σοβαρούς τραυματισμούς στο αγώνισμα ασυλίας και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο επειδή αισθανόταν πρησμένη και είχε θέματα με το στομάχι της. Εκεί, οι γιατροί της είπαν ότι πρέπει να κάνει τεστ εγκυμοσύνης.

«Εδώ και ένα μήνα έχω πρησμένη κοιλίτσα. Γενικά είμαι πρησμένη στο πρόσωπο. Πήγα στο νοσοκομείο για να δω τι συμβαίνει. Ο γιατρός, με το που με είδε, μου είπε ότι πρέπει να κάνω τεστ εγκυμοσύνης και του λέω: "What; Με τίποτα!". Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, του λέω. Μετά όμως έκανα, για να του φύγει και εκείνου η απορία. Έρχεται και μου λέει: "no baby" και του λέω: "Ευτυχώς". Θα τα είχα δει όλα σε αυτό το παιχνίδι. Θα με έβγαζαν και έγκυο» είπε, χαριτολογώντας, η 25χρονη παίκτρια στην κάμερα.

Νωρίτερα, η Μαριλένα Ρουμελιώτη αποκάλυψε στον Σάκη Κατσούλη ότι την έπιασε ο Τζεημς Καφετζής και της πρότεινε να τα ξαναβρούν με την τριάδα και να γίνουν πεντάδα έτοιμη για τελικό.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κόρο «μετράει» τη μπουκιά που δίνει στην ομάδα

SurvivorΜαριαλένα ΡουμελιώτηΤριαντάφυλλοςSurvivor 4