Τηλεόραση|16.03.2021 11:51

Φάρμα: Τα δάκρυα του Τζώρτζογλου για τη σύζυγό του Σοφία και η πρόταση γάμου

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» ήταν η Σοφία Μαριόλα, η οποία μίλησε για την συμμετοχή του συζύγου της, Στράτου Τζώρτζογλου, στη «Φάρμα». «Στην αρχή με πείραξε. Το σπίτι μου φάνηκε τεράστιο. Έχω να τον δω δύο βδομάδες» δήλωσε, αρχικά, η ξανθιά καλλονή και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αγωνιστικότητα του συζύγου της. «Δεν το βάζει κάτω, θέλει να βγει νικητής χωρίς να μειώσει τον αντίπαλό του. Αγχώθηκα βλέποντάς τον στο αγώνισμα, γιατί είναι κάτι πρωτόγνωρο για εκείνον, αλλά είδα τη φλόγα στα μάτια του».

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει 25 χρόνια διαφορά. «Στην αρχή το σκέφτηκα, επειδή είναι και επώνυμος και δεν ήθελα να με μειώσει όλο αυτό. Κάποιοι απομακρύνθηκαν από εμένα αλλά με τον Στράτο ήμαστε ολόιδιοι στην ψυχή. Ο Στράτος δεν αντέχει την αδικία, είναι 100% ο εαυτός του». Όσο για τις συμπαίκτριές του στο παιχνίδι και αν ζηλεύει, η Σοφία Μαριόλα απάντησε: «Δεν ζηλεύω τα κορίτσια. Όταν είδα την Κυριακή τη θαύμασα και σκέφτηκα ότι πρέπει να κάνω γυμναστική».

Διαβάστε επίσης: Φάρμα: Πρώτη αποχώρηση και το μπάνιο του Ιατρόπουλου - Άντεξε ο Στράτος Τζώρτζογλου

Οι δύο παρουσιαστές του ΑΝΤ1, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, επιφύλασσαν μια έκπληξη στη Σοφία, αφού της έδειξαν ένα απόσπασμα από τη «Φάρμα», με μια τρυφερή εξομολόγηση του Στράτου Τζώρτζογλου πριν προβληθεί στην τηλεόραση. «Μου λείπει… Μια αγκαλίτσα θέλω να της κάνω, γιατί ξέρω ότι θα χαίρεται τώρα που με βλέπει εδώ, αλλά είναι μόνη της και θα της λείπω. Πάρα πολύ μου λείπει το Σοφάκι και το Αλκιβιαδάκι μου, ο γιος μου.

Σ’ αγαπώ ρε Σοφάκι, με παντρεύεσαι ξανά; Την επιλογή του γάμου πρέπει να την κάνεις κάθε ημέρα. Πρέπει κάθε ημέρα να κερδίζεις της αγάπη του συντρόφου σου. Κάθε ημέρα να δίνεις, χωρίς να περιμένεις να λάβεις. Αν ο άλλος είναι συντονισμένος μαζί σου θα σου δώσει την υψηλότερη ποιότητά του. Αν αναγκαστεί να στο δώσει από υποχρέωση θα είναι χαμηλής ποιότητας και άρα άχρηστο» είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Διαβάστε επίσης: Στράτος Τζώρτζογλου: Μπήκε στη «Φάρμα» και ξεκίνησε τη… φωτοσύνθεση

ριάλιτιΑΝΤ1Φάρμαπρόταση γάμουΣτράτος Τζώρτζογλου