Τηλεόραση|17.03.2021 12:23

Survivor: 3 υποψήφιοι για αποχώρηση - Ο Αλέξης Παππάς δεν ντρέπεται να το ομολογήσει

Newsroom

Νικήτρια η Μπλε ομάδα στο «Survivor 4» με τον Αλέξη Παππά στο επεισόδιο της Τρίτης (17/03) να γνωρίζει για πρώτη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης τον θρίαμβο. Σε ένα στίβο μάχης που του ταίριαζε γάντι ο Αλέξης Παππάς έφερε τη νίκη στην ομάδα του και παραδέχτηκε στην κάμερα ότι έχει στρατηγική και αυτή πλέον αποδίδει. Στο Συμβούλιο του νησιού η κόντρα ανάμεσα σε Τριαντάφυλλο και Κόρο συνεχίστηκε, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος που είχε ζητήσει συγγνώμη για την επίθεση σε Αλέξη Παππά κατά τη διάρκεια του αγώνα, την πήρε πίσω «ξεμπροστιάζοντας» τον Αλέξη Παππά ως ιντριγκαδόρο και ύπουλο. Τριαντάφυλλος, Γιώργος Κοψιδάς και Μαριάνθη είναι οι υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση. Ο Νίκος Μπάρτζης αποχώρησε από το Συμβούλιο γιατί δεν αισθάνθηκε καλά.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: «Το χάνει» ο Ηλίας Μπόγδανος - Ένα βήμα πριν την αποχώρηση ο Κοψιδάς

Η υποπλοίαρχος Μαριάνθη Κάζδαγλη ψηφίστηκε από την κόκκινη ομάδα, ενώ ο Γιώργος Κοψιδάς ήταν η επιλογή της Νικολέτας. Ο Γιώργος Κοψιδάς ζήτησε ο ίδιος να βγει προτεινόμενος. «Έχω πτώση, δεν νιώθω καλά. Η πείνα είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη είναι ότι με πειράζουν οι τσακωμοί, οι εντάσεις, οι ίντριγκες. Τα παίρνω πολύ βαριά. Έξω ζω χωρίς τσακωμούς. Το μισό κομμάτι της πτώσης μου είναι αυτό. Έφτιαξα την κόκκινη ομάδα και την πονάω λίγο περισσότερο. Η ομάδα είναι βαθειά άρρωστη. Δύο πλευρές επηρεάζουν αρνητικά την ομάδα. Μια που εγώ την έφτιαξα πρέπει να την "καθαρίσω", να μπω στη μέση και ή να φύγω εγώ ή οι άλλοι. Το κοινό ας επιλέξει».

Ο Τριαντάφυλλος είπε «Δεν δημιουργώ καμία ίντριγκα και ένταση στην καλύβα. Σέβομαι την απόφαση των παικτών και θέλω να μείνω στο Survivor». «Ο Τριαντάφυλλος για εμένα έχει τελειώσει. Απλά τον ανέχομαι. Δεν έχει μετανιώσει ούτε έχει ζητήσει ουσιαστική συγγνώμη. Είμαι ευαίσθητος ενεργειακα. Δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με αυτόν τον άνθρωπο. Αν είμασταν στην έξω ζωή δεν θα υπήρχε ο Τριαντάφυλλος στη ζωή μου» είπε ο Κοψιδάς.  O Ασημακόπουλος επιτέθηκε ξανά στον Ντάφυ, λέγοντας ότι βγάζει κακία και μίσος για την ομάδα και τον χαρακτήρισε λαϊκιστή αναφερόμενος στον αγιασμό που έκανε ο τραγουδιστής στις ομάδες.

Αλέξης Παππάς: Σε λίγο θα τρώμε χώμα και ο Κοψιδάς είναι vegan

«Μέτωπο» με Ηλία Μόγδανο άνοιξε ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος παραδέχθηκε ευθαρσώς ότι εφαρμόζει τη δική του στρατηγική για να παραμείνει στο παιχνίδι. «Γύρνα από την άλλη. Άκουσες τι σου είπα;», φώναξε θυμωμένος ο Ηλίας Μπόγδανος στον Αλέξη Παππά, στον αγώνα κα ιεκείνος απάντησε προκλητικά: «Έλα, έλα! Αφού είσαι τόσο άνδρας, έλα. Κι εσύ κι ο Κόρο». Νωρίτερα στην κάμερα είπε: «Υποστηρίζουν ότι ο Τριαντάφυλλος είναι ο κακός. Τραβηξαν τα όρια. Σε λίγο θα τρώμε χώμα και ο Κοψιδάς είναι vegan. Είσαι ένα μήνα χωρίς φαΐ και είσαι vegan και την τελευταία ώρα της ζωής σου δεν θα φας; Ο Κοψιδάς είναι ο χειρότερος παίκτης και των δύο ομάδων». Ο Παππάς σχολίασε και τον Κόρο που δεν μοιράστηκε τα ψάρια, λέγοντας: «Είσαι λάθος Κόρο», ενώ η μαριαλένα είπε στην κάμερα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κόρο δεν μοιράζεται το φαγητό με όλους. 

Όπως είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η Έλενα Πολυκάρπου για τον Κοψιδά: «Το βασικό του πρόβλημα είναι επειδή δεν τρώει κρέας και είναι vegan, έχει πρόβλημα». Η μπανάνα και το ισοτονικό που πίνουν οι παίκτες πριν από κάθε αγώνισμα δεν είναι αρκετό για τον παίκτη, που έχει χάσει πάρα πολύ βάρος και δεν τον «κρατάνε» τα πόδια του.  Μάλιστα, αναφέρθηκε πως υπάρχουν σε αναμονή τουλάχιστον 5 παίκτες για να επιστρέψουν στο παιχνίδι σε περίπτωση νέων οικειοθελών αποχωρήσεων από το «Survivor 4».

Survivor 4Γιώργος ΚοψιδάςΑλέξης ΠαππάςαποχώρησηΤριαντάφυλλοςSurvivor