Τηλεόραση|25.03.2021 13:20

Survivor 4: Τζέημς και Χριστίνα υποψήφιοι - Η ανακοίνωση για την ένωση των δύο ομάδων

Newsroom

Για ακόμα μία φορά, οι δύο ομάδες του «Survivor 4» έφτασαν στο Συμβούλιο του νησιού με αρκετή ένταση. Οι Μπλε, οι οποίοι έβγαλαν ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Άννα Μαρία Βέλλη, κλήθηκαν να ψηφίσουν και δεύτερο συμπαίκτη τους, αφού έχασαν από την κόκκινη ομάδα με 10 - 4 στο αγώνισμα ασυλίας. Έτσι, λοιπόν, ως επόμενος υποψήφιος προς αποχώρηση από την κάλπη αναδείχθηκε ο Τζέιμς Καφετζής, κάτι που έδειξε να μην τον εκπλήσσει.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία προκειμένου να υποδείξει και τον τρίτο υποψήφιο. Ο παίκτης δήλωσε πως θα ψηφίσει αγωνιστικά και χρησιμοποιώντας το πρόβλημα υγείας της Χριστίνας Κεφαλά επέλεξε να είναι εκείνη η τρίτη υποψήφια.

Διαβάστε επίσης: Σοφία Μαργαρίτη: Είχαμε πολλούς τεμπέληδες στην ομάδα - Ο Τζέιμς πατάει επί πτωμάτων στο Survivor

Μετά την ανακοίνωση του ονόματός της, η Χριστίνα ξέσπασε σε κλάματα και είπε: «Ο τραυματισμός μου ήταν σίγουρα ένα μεγάλο τράνταγμα για μένα, ωστόσο δεν τα παρατώ. Θέλω να μείνω στο παιχνίδι. Και δέκα φορές να πέσω, θα σηκωθώ 100, 200 και 300! Δεν νομίζω ότι έχει τελειώσει το Survivor για μένα. Ίσα ίσα που θεωρώ ότι έχω ακόμα να δώσω, να μάθει ο κόσμος για μένα, τον χαρακτήρα και την αγωνιστικότητά μου. Από ότι βλέπουμε το παιχνίδι είναι μια στρατηγική. Τα τρία αυτά άτομα -Τζέης, Νίκος και Άννα Μαρία- λειτουργούν στρατηγικά. Με πήραν ως θύμα και μένα, όπως και άλλους συμπαίκτες μου, για να παραμείνουν στο παιχνίδι».

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ένωση των δύο ομάδων

Νωρίτερα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες του «Survivor 4» ότι το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων θα πραγματοποιηθεί την επόμενη βδομάδα. Όπως και στους προηγούμενους κύκλους, έτσι και σε αυτόν, οι παίκτες αφού πρώτα κάνουν μπάνιο, φορέσουν τα καλά τους και καλλωπιστούν, θα απολαύσουν μια υπέροχη βραδιά με χορό, μουσική αλλά και αρκετό φαγητό. Η ανακοίνωση αυτή έκανε τους πάντες να πανηγυρίσουν, αφού είναι κάτι που το περιμένουν με αγωνία.

Σημειώνεται ότι πριν από μερικές ημέρες, ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλίτζαλι, ανακοίνωσε με ανάρτηση στο Instagram πως στο πάρτι της ένωσης θα παρευρεθεί ο διάσημος καλλιτέχνης, Jason Derulo. «Το μεγάλο όνομα πίσω από τα τραγούδια "Swalla" και "Savage Love", ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής Jason Derulo, θα εμφανιστεί στο πάρτι της ένωσης και θα ερμηνεύσει τις μεγάλες του επιτυχίες» έγραψε.

Διαβάστε επίσης: Ανθή Σαλαγκούδη: Έκλεψα και ζητώ συγγνώμη από την παραγωγή του Survivor 4

υποψήφιοιSurvivor 4αποχώρησηJason DeruloΣΚΑΪSurvivor