Τηλεόραση|25.03.2021 13:19

Survivor 4: Ο Νάσος Γαλακτερός απαντά στον Τριαντάφυλλο - Κομμένες σκηνές από την ψηφοφορία

Newsroom

Στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor 4» μια νέα ένταση και ένας νέος καβγάς ξεκίνησε για την κόκκινη ομάδα και πιο συγκεκριμένα ανάμεσα στον Παύλο Γαλακτερό και τον Τριαντάφυλλο. Αφορμή αποτέλεσε όσα είπε ο τραγουδιστής στο συμβούλιο για τον Γιώργο Κοψιδά. Τα λόγια του Ντάφυ φαίνεται να πείραξαν τον Παύλο Γαλακτερό, ο οποίος προσπάθησε να υπερασπιστεί τον πρώην αρχηγό των Κόκκινων που αποχώρησε. 

Φανερά εκνευρισμένος ο Τριαντάφυλλος με όλα όσα άκουγε του είπε: «Δεν πειράζει αγοράκι μου, θα στα δείξει ο πατέρας σου εκεί έξω τι έχει γίνει εδώ μέσα» και τότε θόλωσε ο Παύλος και με πολύ έντονο ύφος του επιτέθηκε, ζητώντας να μην πιάσει ξανά στο στόμα του το όνομα του πατέρα του. Την επόμενη μέρα, ο Νάσος Γαλακτερός μίλησε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και δήλωσε πως δεν γνωρίζει προσωπικά τον Τριαντάφυλλο και ότι μάλλον ο τραγουδιστής τον μπερδεύει με τον αδερφό του, τον Γιώργο, με τον οποίο έχει συνεργαστεί. 

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Στις τουρκικές εφημερίδες και στα site η σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη

«Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι φίλος μου και δεν γνωριζόμαστε προσωπικά. Οι δυο μας βρεθήκαμε μια φορά στη Σύρο το 2001 σε μια κοινή παρέα. Δεν έχω πάει ποτέ σε κάποιο live του να τον παρακολουθήσω. Ο Τριαντάφυλλος με έχει μπερδέψει με τον αδερφό μου, τον Γιώργο. Ο αδερφός μου, ο Γιώργος, έχει εταιρεία με ήχο και εικόνα και έχουν συνεργαστεί. Έχουν κάνει συναυλίες μαζί. Ο Τριαντάφυλλος πιστεύει πως είμαι εγώ, αλλά κάνει λάθος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νάσος Γαλακτερός.

Την ίδια ώρα, η εκπομπή «Love it» έδειξε κομμένες σκηνές από τη χθεσινή ψηφοφορία, που δεύτερος προτεινόμενος για αποχώρηση από την ομάδα του αναδείχθηκε ο Τζέημς Καφετζής. Ωστόσο, αυτή που θα αποχωρήσει από το σημερινό επεισόδιο είναι η Άννα Μαρία Βέλλη. 

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι ετοιμάζει συναυλία με τη συμμετοχή Ελλάδας, Τουρκίας και Ρουμανίας

Παράλληλα, το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδα θα γίνει την Κυριακή, 28 Μαρτίου. Το μενού θα επιμεληθεί ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία πριν από την εκδήλωση να ζυγιστούν, να κάνουν μπάνιο, να περιποιηθούν τον εαυτό τους και ν' αλλάξουν ρούχα. 

Επίσης, θα γίνει διαγωνισμός τραγουδιού με vocal coach τη Στεφανία Ρίζου, με τον νικητή να παίρνει ένα μεγάλο και ακριβό δώρο. Από αυτό, όμως, εξαιρούνται οι τρεις τραγουδιστές του ριάλιτι, η Ελευθερία, ο Τριαντάφυλλος και ο Ηλίας. Τέλος, ο Jason Derullo θα διασκεδάσει τους παίκτες του ριάλιτι, όχι μόνο του ελληνικού, αλλά και του τουρκικού και του ρουμανικού.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: «Εμπόλεμη ζώνη» η παραλία των Μπλε - Καβγάς Τζέημς με Μπάρτζη για την Άννα Μαρία

ΤριαντάφυλλοςJason DeruloSurvivorΠαύλος ΓαλακτερόςSurvivor 4