Τηλεόραση|29.03.2021 11:02

Survivor 4: «Εμείς μετά την καραντίνα» και το τελεφερίκ της Ελευθερίου

Newsroom

Χαμό έκαναν οι παίκτες στο πάρτι της ένωσης του «Survivor 4» στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή (29/03) και οι σκηνές απείρου κάλλους που διαδραματίστηκαν στον Άγιο Δομίνικο σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως στα social media. Μετά το μπάνιο, το κούρεμα και την περιποίηση οι παίκτες του Survivor εντυπωσίασαν με την αλλαγή τους και έσπευσαν να διασκεδάσουν - λίγο πριν τα πράγματα δυσκολέψουν για τα καλά στο ριάλιτι. Μετά την ολοκλήρωση του πάρτι της ένωσης οι δύο ομάδες θα κατευθυνθούν στην παραλία των Κόκκινων, όπου θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για λίγο ακόμα ως δύο ξεχωριστές ομάδες. Ποιες νέες παρέες θα δημιουργηθούν στην παραλία μετά το πάρτι και πόσο θα αλλάξουν οι στρατηγικές στο Survivor;

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: «Ξέφυγαν» στο πάρτι της ένωσης - Φλερτ, τούμπες και τα κιλά του Τριαντάφυλλου

Τα ενδιαφέροντα στιγμιότυπα του πάρτι σχολιάστηκαν από τους χρήστες του Twitter με κορυφαίες αναφορές στο δίδυμο Τζέημς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης, στην τούμπα του ζαλισμένου Μπάρτζη και στην παρεξήγηση με Ελευθερία Ελευθερίου, την οποία ξένος παίκτης αποκάλεσε «τελεφερίκ». Ο Τζεημς αφιέρωσε το τραγούδι του στην Αννα Μαρία Βέλλη αν και φλέρταρε παίκτρια του τουρκικού Survivor, ενώ πολλοί χρήστες σχολίασαν πόσο λείπει σε όλους μας τους «έγκλειστους» στην Ελλάδα ένα ξεφάντωμα μετά την καραντίνα!

Ο Jason Derulo αντιμετώπισε το «αντίπαλο δέος» τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος προσπαθώντας να εξηγήσει το όνομά του σε Τουρκάλα παίκτρια τής έδειχνε τα λουλούδια στο φόρεμά της. Σάκης και Μαριαλένα τραγούδησαν βοηθώντας ο ένας τον άλλο, ενώ τα τραγούδια τους που επιλέχθηκαν από την παραγωγή ήταν για κάποιους.... συμπληρωματικά!

Πώς σχολιάσε το Twitter το πάρτι της ένωσης στο Survivor   

T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
Ελευθερία ΕλευθερίουΤζέημς ΚαφετζήςSurvivor 4Νίκος ΜπάρτζηςπάρτιSurvivor