Τηλεόραση|29.03.2021 21:49

Survivor 4: Τριαντάφυλλος και Αλέξης Παππάς κάνουν συμμαχία - Πιάστηκαν στα χέρια με Κώστα

Newsroom

Μπλε και Κόκκινοι έγιναν συγκάτοικοι, αλλά ορισμένοι παίκτες δεν έκαναν καλή αρχή. Το πάρτι της ένωσης του «Survivor 4» είχε πολλά ευτράπελα, αλλά κάτι που συζητήθηκε περισσότερο ίσως από όλα ήταν τα τραγούδια γεμάτα υπονοούμενα που ερμήνευσαν Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η Μαριαλένα και ο Σάκης υπήρξαν ζευγάρι για δύο χρόνια, έκαναν μαζί την αίτηση για να μπουν στο «Survivor 4», ενώ στη συνέχεια χώρισαν. Ο δεσμός τους ήταν σοβαρός, αλλά τελείωσε πριν μπουν στο ριάλιτι και η Μαριαλένα μπήκε σε μία νέα κατάσταση με τον τραγουδιστή, Γιώργο Λιβάνη.

Παράλληλα, η αντιπαράθεση του Τριαντάφυλλου με τον Κώστα Παπαδόπουλο συνεχίζεται και με τον Αλέξη Παππά να παίρνει θέση εναντίον του δεύτερου. Μια κίνηση του ζαχαροπλάστη να πειράξει τον χώρο, όπου έφτιαξαν ο Αλέξης Παππάς και ο Τριαντάφυλλος στην παραλία της κόκκινης ομάδας και να δημιουργήσει τουαλέτα, εξόργισε τον τελευταίο που έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού. Ο τραγουδιστής εκνευρίστηκε παρά πολύ κι όσο περνούσε η ώρα, η συζήτηση άναβε, ώσπου οι δυο τους αντάλλαξαν βαριές κουβέντες.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Στις τουρκικές εφημερίδες και στα site η σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη

«Ο Τριαντάφυλλος θα έρθει πολύ κοντά με τον Αλέξη Παππά και θα δημιουργηθεί ένα μέτωπο εναντίον του Κώστα Παπαδόπουλου. Αφορμή θα είναι το κρύο αστείο που έκανε ο ζαχαροπλάστης με την τούρκικη τουαλέτα, αλλά θα εξελιχθεί σε μία μεγάλη ένταση» αποκάλυψε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος στην εκπομπή του «Love it». Μάλιστα, ο Αλέξης ανακοίνωσε στην κάμερα πως ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον ζαχαροπλάστη, με τον οποίο πιάνονται στα χέρια.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: «Ξέφυγαν» στο πάρτι της ένωσης - Φλερτ, τούμπες και τα κιλά του Τριαντάφυλλου

SurvivorΑλέξης ΠαππάςΣΚΑΪΤριαντάφυλλοςSurvivor 4