Τηλεόραση|30.03.2021 01:52

Survivor 4: O πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και ο παίκτης που κερδίζει την ασυλία

Newsroom

Πανικό έκαναν οι παίκτες στο πάρτι της ένωσης του «Survivor 4» στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή (29/03) και οι σκηνές απείρου κάλλους που διαδραματίστηκαν στον Άγιο Δομίνικο σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως στα social media. Μετά το μπάνιο, το κούρεμα και την περιποίηση οι παίκτες του ριάλιτι εντυπωσίασαν με την αλλαγή τους και έσπευσαν να διασκεδάσουν - λίγο πριν τα πράγματα δυσκολέψουν για τα καλά στο ριάλιτι.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Λιανός: Μετά το πάρτι, μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει κάποιους παίκτες του Survivor

Μετά την ολοκλήρωση του πάρτι της ένωσης, οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν στην παραλία των Κόκκινων, όπου θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για λίγο ακόμα ως δύο ξεχωριστές ομάδες. Ο πρώτος αγώνας με έπαθλο την ασυλία για την εβδομάδα που ξεκινά, φέρνει τους συγκάτοικους αντιμέτωπους. Δύσκολος στίβος μάχης, πολλά τα εμπόδια!

Η αντιπαράθεση του Τριαντάφυλλου με τον Κώστα Παπαδόπουλο συνεχίζεται και με τον Αλέξη Παππά να παίρνει θέση εναντίον του δεύτερου. Μάλιστα, ο ηθοποιός υπογραμμίζει στην κάμερα ότι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον ζαχαροπλάστη, με τον οποίο πιάνονται στα χέρια.

Τέλος, ο Παύλος Γαλακτερός θα κερδίσει την ατομική ασυλία στην κόκκινη ομάδα, ενώ ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα θα είναι ο Τριαντάφυλλος.

ΤριαντάφυλλοςαποχώρησηSurvivorΣΚΑΪSurvivor 4