Τηλεόραση|31.03.2021 11:04

Survivor 4: «Τα παλτά πρέπει να φεύγουν» - 2 παίκτριες υποψήφιες με Τριαντάφυλλο

Newsroom

Κόρο και Ασημακόπουλος επιμένουν ότι «τα παλτά πρέπει να φύγουν» από την κόκκινη ομάδα, μια συζήτηση που εξοργίζει τον Τριαντάφυλλο στο «Survivor 4». Μαζί με τον τραγουδιστή υποψήφιες προς αποχώρηση ψηφίστηκαν η Μαριάνθη Κάσδαγλη και η Ελένη Χαμπέρη, ενώ το επεισόδιο της Τρίτης (30/02) επικεντρώθηκε στο δράμα της περιθωριοποίησης του Τριαντάφυλλου. Ο τραγουδιστής δεν δέχεται ότι είναι αδύναμος παίκτης αγωνιστικά και προκάλεσε τον ζαχαροπλάστη Κώστα σε σπριντ, το οποίο και κέρδισε!  Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας έφερε την κόκκινη ομάδα στο Συμβούλιο του νησιού, όπου και ψηφίστηκε την Μαριάνθη, ενώ ο Παύλος Γαλακτερός με την ατομική ασυλία κατονόμασε την Ελένη Χαμπέρη, ως πιο αδύναμη παίκτρια.

Ο Τριαντάφυλλος ήταν ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας για αποχώρηση στο «Survivor 4», με τις εντάσεις στην κόκκινη ομάδα να μη σταματούν. Στήριγμά του στην παραλία είναι πλέον ο «ελεύθερος σκοπευτής» Αλέξης Παππάς, ο μόνος στον οποίο νιώθει ο τραγουδιστής ότι μπορεί να μιλήσει αλλά και να κλάψει στον ώμο του. «Ξέρω ότι δεν θέλουν να με βλέπουν αυτά τα συγκεκριμένα άτομα» είπε ο Τριαντάφυλλος, ανοίγοντας συζήτηση με τον Ηλία Μπόγδανο και καταλήγοντας πάλι σε καβγά. «Δεν στο κρύβει κανείς, και εγώ στο λέω ότι θα σε ψηφίσουμε» λέει στην κάμερα ο Ηλίας για τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος σπαράζει μιλώντας στον Αλέξη Παππά, αλλά και σε ένα κούτσουρο! Σύμφωνα με τον Κόρομι, πάντως, το Survivor είναι «πόλεμος» και οι παίκτες πρέπει να ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για να μένουν οι πιο δυνατοί! 

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση και το unfollow του Λιβάνη στον Σάκη

Οι Μπλε και οι Κόκκινοι μπήκαν σε έναν δύσκολο στίβο μάχης, διεκδικώντας τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Η Καρολίνα, νικήτρια του διαγωνισμού τραγουδιού στο πάρτι της ένωσης, έφτασε στα όριά της με αντίπαλο την Ελευθερία. Η παίκτρια αντιμετώπισε πρόβλημα  με το στομάχι της και προκάλεσε ανησυχία στους συμπαίκτες της.

Ποιον αρχηγό πρέπει να εξυπηρετήσω για να παραμείνω στο Survivor;

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη μίλησε για την υποψηφιότητά της λέγοντας: «Καταλαβαίνω ότι αυτή τη φορά έχω ψηφιστεί από την ομάδα για αγωνιστικούς λόγους, το οποίο εγώ δεν λέω ότι δεν ισχύει. Οντως το τελευταίο καιρό αγωνιστικά δεν είμαι τόσο καλή και δεν το βρίσκω τόσο καλά με το στόχο. Θεωρώ, νίκες ήττες, είναι δεδομένο ότι θα ψηφιστώ. Ψηφίστηκα άλλες τρεις φορές. Απλά τώρα βολεύει γιατί δεν είμαι καλά αγωνιστικά, σε αυτό παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες είναι και το κομμάτι το ψυχολογικό, έχω αρκετές φορές αρνητικά σχόλια από τους συμπαίκτες μου.

Και να ρωτήσω και εγώ την κόκκινη ομάδα, σας παρακαλώ αν με κρατήσουν και μείνω μία ακόμη εβδομάδα στο παιχνίδι, τι πρέπει να κάνω; Ποιον θα πρέπει να εξυπηρετήσω, πιο συμφέρον ή ποιον αρχηγό για να παραμείνω στο παιχνίδι;». Η κόκκινη ομάδα διαβεβαίωσε την Μαριάνθη ότι ψηφίστηκε για αγωνιστικούς λόγους, ενώ η κουβέντα πήγε στην Ελένη που ο Τριαντάφυλλος είπε ότι λάθος την ψήφισε ο Γαλακτερός, αφού ο Κώστας είναι πιο αδύναμος παίκτης στον στίβο μάχης. 

Με τον Κώστα και τον Τριαντάφυλλο να ρωτάνε ο ένας τον άλλο «Εσύ τι κάνεις περισσότερο στην καλύβα;» ο Αλέξης Παππάς έδωσε την «πληρωμένη»  απάντηση: «Ζούμε και οι δύο ομάδες στις καλύβες ξέρουμε τι δουλειές πρέπει να γίνουν και όταν πρόκειται για 10 άτομα πόσα ξύλα να μαζέψεις πόσες φωτιές να ανάψεις; Πέρα από τον Κόρο που ξέρω ότι ψαρεύει και μαζί του ο Κώστας δεν νομίζω ότι κάνει παραπάνω δουλειές ο Ηλίας από τη Μαριάνθη και την Ελένη. Και εγώ στην καλύβα μένω».



Τον λόγο πήρε και ο Σάκης για να μιλήσει για την απόδοση του Κώστα: «Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Κώστας είναι πιο αδύναμος αγωνιστικά είναι πάρα πολύ μικρές οι διαφορές. Δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα γιατί δεν ήμουν από την αρχή του παιχνιδιού, έχω ακούσει ότι προσφέρει πολλά στην καλύβα, αλλά μιλάμε αγωνιστικά θεωρώ ότι ο Κώστας είναι λίγο πιο αδύναμος παίκτης. όσο για τον Τριαντάφυλλο, μπράβο του που πήρε τον λόγο υποστηρίζοντας την Ελένη. Σπάνια παίκτης στηρίζει κάποιον άλλον ότι είναι πολύ καλός αγωνιστικά».

Η όμορφη γυμνάστρια Ελένη Χαμπέρη κατάγεται από τον Βόλο και μάλιστα γνωρίζει τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που έχει γράψει ιστορία στο Survivor.  Η νέα παίκτρια είναι από πολύτεκνη οικογένεια και έχει σχέση με γνωστό chef του Βόλου. H Μαριάνθη Κάζδαγλη είναι υποπλοίαρχος σε δρομολόγια πλοίου Ελλάδα - Ιταλία και είναι πολύ καλή στην κολύμβηση. Οι δύο παίκτριες ψηφίζονται από το τηλεοπτικό κοινό μαζί με τον Τριαντάφυλλο και το επεισόδιο της Τετάρτης (31/03) θα έχει την μεγάλη αποχώρηση. Θα ψηφίσει το κοινό να φύγει ο Τριαντάφυλλος που θεωρείται «παλτό» από όλους τους παίκτες της κόκκινης ομάδας ή μήπως θα φύγει η Ελένη Χαμπέρη που είναι μια πολύ «ήσυχη» παίκτρια για το ριάλιτι που λέγεται  «Survivor 4»;

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Λιανός για ζευγάρια στο Survivor: «Κάτω από τη μύτη μου και δεν πήρα χαμπάρι;»

SurvivorαποχώρησηΑλέξης ΠαππάςΤριαντάφυλλοςSurvivor 4