Τηλεόραση|31.03.2021 16:37

Survivor 4: Άγριος καβγάς Νικολέτας με Μαριάνθη πριν την αποχώρηση

Newsroom

Με «μαύρο δάκρυ» κλαίει η Ελένη Χαμπέρη στο τρέιλερ της σημερινής αναμέτρησης του «Survivor 4», καθώς η παίκτρια είναι πολύ στεναχωρημένη γιατί πιστεύει ότι θα αποχωρήσει από το ριάλιτι. Ένας άγριος καβγάς ανάμεσα στην Νικολέτα και τη Μαριάνθη ανεβάζει το θερμόμετρο, με τις δύο παίκτριες να λένε «βαριές» κουβέντες στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Την Ελένη Χαμπέρη έβγαλε προτεινόμενη ο Παύλος Γαλακτερός και η παίκτρια το πήρε πολύ βαριά, γιατί όπως είπε στην κάμερα του Survivor δεν θέλει με τίποτα να αποχωρήσει. Στο τρέιλερ ακούγεται η Νικολέτα παρέα με τον Ηλία να λέει στη Μαριάνθη «εσύ βρίσκεις θέματα να έχεις πρόβλημα με τον εαυτό σου, για μαζέψου κουκλίτσα μου».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: «Τα παλτά πρέπει να φεύγουν» - 2 παίκτριες υποψήφιες με Τριαντάφυλλο

Η Μαριάνθη στο πλάνο με Τριαντάφυλλο φωνάζει εκτός εαυτού: «το ποτήρι ξεχειλίζει, άντε μίλα καλύτερα». Η Μαριάνθη έχουμε δει να έχει αντιπάθειες στην κόκκινη ομάδα, από τότε που έκανε παρέα με τη Σοφία και αργότερα με τον Τριαντάφυλλο. H Μαριάνθη Κάζδαγλη είναι υποπλοίαρχος σε δρομολόγια πλοίου Ελλάδα -Ιταλία και είναι πολύ καλή στην κολύμβηση. Εχει ξαναψηφιστεί για αποχώρηση, αλλά το κοινό την κράτησε στο παιχνίδι και μάλιστα με δοαφορά από τον επόμενο προτεινόμενο. 

Η Μαριάνθη, σε παλαιότερο επεισόδιο, είχε εξοργίσει τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του ριάλιτι. «Με όλα αυτά που έχουν γίνει με τον Τριαντάφυλλο είχαμε ξεχάσει τον λόγο που είχε ψηφιστεί η Μαριάνθη. Δηλαδή ότι όλα τα παίρνει προσωπικά και ότι είναι με ανοιχτές τις κεραίες και περιμένει να ακούσει κάτι γιε κείνη. Για μένα το πες, για μένα το είπες αυτό; Έλεος κάπου-κάπου» είχε πει ο Ηλίας εκτός εαυτού στην κάμερα του Survivor.

Η Μαριάνθη ξεκίνησε καβγά με την Καρολίνα και ο Ηλίας σηκώθηκε να της εξηγήσει ότι συνεχώς παίρνει προσωπικά ορισμένα πράγματα και είναι ενοχλητικό. «Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει να μου μιλάς έτσι και συνεχίζεις» είπε η Μαριάνθη στην Καρολίνα, με την παίκτρια να δηλώνει χαμογελώντας στην κάμερα του Survivor: «Εμένα βρήκες Δηλαδή πραγματικά». «Πραγματικά αυτή η κατάσταση δεν πάει» είχε πει ο Ηλίας στην κάμερα. 

Ποιον αρχηγό πρέπει να εξυπηρετήσω για να παραμείνω στο Survivor;

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη μίλησε για την υποψηφιότητά της λέγοντας: «Καταλαβαίνω ότι αυτή τη φορά έχω ψηφιστεί από την ομάδα για αγωνιστικούς λόγους, το οποίο εγώ δεν λέω ότι δεν ισχύει. Οντως το τελευταίο καιρό αγωνιστικά δεν είμαι τόσο καλή και δεν το βρίσκω τόσο καλά με το στόχο. Θεωρώ, νίκες ήττες, είναι δεδομένο ότι θα ψηφιστώ. Ψηφίστηκα άλλες τρεις φορές. Απλά τώρα βολεύει γιατί δεν είμαι καλά αγωνιστικά, σε αυτό παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες είναι και το κομμάτι το ψυχολογικό, έχω αρκετές φορές αρνητικά σχόλια από τους συμπαίκτες μου.

Και να ρωτήσω και εγώ την κόκκινη ομάδα, σας παρακαλώ αν με κρατήσουν και μείνω μία ακόμη εβδομάδα στο παιχνίδι, τι πρέπει να κάνω; Ποιον θα πρέπει να εξυπηρετήσω, πιο συμφέρον ή ποιον αρχηγό για να παραμείνω στο παιχνίδι;». Η κόκκινη ομάδα διαβεβαίωσε τη Μαριάνθη ότι ψηφίστηκε για αγωνιστικούς λόγους, ενώ η κουβέντα πήγε στην Ελένη που ο Τριαντάφυλλος είπε ότι λάθος την ψήφισε ο Γαλακτερός, αφού ο Κώστας είναι πιο αδύναμος παίκτης από την Ελένη Χαμπέρη στον στίβο μάχης του «Survivor 4».

αποχώρησηSurvivor 4Survivor