Τηλεόραση|31.03.2021 21:06

Survivor 4: Οι κομμένες σκηνές της ψηφοφορίας που έβγαλε τη Μαριάνθη υποψήφια

Newsroom

Στην εκπομπή «Love It» το μεσημέρι της Τρίτης (31/03) είδαμε τις κομμένες σκηνές της ψηφοφορίας στο Συμβούλιο του νησιού του «Survivor 4» και συγκεκριμένα τους παίκτες που φήφισαν την Μαριάνθη Κάσδαγλη για αποχώρηση. Νικολέτα, Κόρο, Καρολίνα, Ελένη, Κώστας και Παύλος είπαν ότι ψηφίζουν την Μαριάνθη γιατί δεν είναι τόσο καλή αγωνιστικά, ενώ δεν είναι ικανοποιημένοι και με τη συμβίωση στην καλύβα. Ηλίας Μόγδανος και Καρολίνα έχουν στο παρελθόν συγκρουστεί με την Μαριάνθη, η οποία στο αποψινό ( 31/03) επεισόδιο αποχώρησης θα έχει έναν άγριο καβγά γεμάτο προσβλητικές φράσεις με την Καρολίνα.  

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη, η οποία μετά την αποχώρηση της Σοφίας άρχισε να κάνει παρέα με τον Τριαντάφυλλο, στο προηγούμενο Συμβούλιο είπε για την υποψηφιότητά της: «Καταλαβαίνω ότι αυτή τη φορά έχω ψηφιστεί από την ομάδα για αγωνιστικούς λόγους, το οποίο εγώ δεν λέω ότι δεν ισχύει. Οντως το τελευταίο καιρό αγωνιστικά δεν είμαι τόσο καλή και δεν το βρίσκω τόσο καλά με το στόχο. Θεωρώ, νίκες ήττες, είναι δεδομένο ότι θα ψηφιστώ. Ψηφίστηκα άλλες τρεις φορές. Απλά τώρα βολεύει γιατί δεν είμαι καλά αγωνιστικά, σε αυτό παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες είναι και το κομμάτι το ψυχολογικό, έχω αρκετές φορές αρνητικά σχόλια από τους συμπαίκτες μου.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Άγριος καβγάς Νικολέτας με Μαριάνθη πριν την αποχώρηση

Και να ρωτήσω και εγώ την κόκκινη ομάδα, σας παρακαλώ αν με κρατήσουν και μείνω μία ακόμη εβδομάδα στο παιχνίδι, τι πρέπει να κάνω; Ποιον θα πρέπει να εξυπηρετήσω, πιο συμφέρον ή ποιον αρχηγό για να παραμείνω στο παιχνίδι;».

Η κόκκινη ομάδα διαβεβαίωσε τη Μαριάνθη ότι ψηφίστηκε για αγωνιστικούς λόγους, ενώ η κουβέντα πήγε στην Ελένη Χαμπέρη που ο Τριαντάφυλλος είπε ότι λάθος την έβγαλε προτεινόμενη ο Παύλος Γαλακτερός, αφού ο Κώστας ο ζαχαροπλάστης είναι πιο αδύναμος παίκτης στον στίβο μάχης του «Survivor 4». Πάντως, στην εκπομπή  «Love It» αναφέρθηκε ότι στατιστικά η Μαριάνθη δεν είναι η πιο αδύναμη παίκτρια και ότι η απόδοσή της στα αγωνίσματα είναι 50/50.

SurvivorSurvivor 4αποχώρηση