Τηλεόραση|01.04.2021 10:12

Survivor 4: Ο Αλέξης είναι ο Voldemort και Τριαντάφυλλος είναι ο Ποντικοουράς του Χάρι Πότερ

Newsroom

Η περιπαικτική διάθεση της κόκκινης ομάδας για τον Τριαντάφυλλο απέκτησε... κινηματογραφικές διαστάσεις στο επεισόδιο της Τετάρτης (31/03), στο οποίο αποχώρησε τελικά η Μαριάνθη Κάσδαγλη και όχι ο τραγουδιστής, τον οποίο το τηλεοπτικό κοινό κράτησε για άλλη μια φορά στον Άγιο Δομίνικο. Η παραγωγή του Survivor «λατρεύει» να «πειράζει» τον Τριαντάφυλλο και του αφιερώνει συχνά βιντεάκια με χιουμοριστική διάθεση. Όταν ο Τριαντάφυλλος καθόταν μόνος στην παραλία έπαιζε το τραγούδι του, «Είμαι μόνος», ενώ όταν έκανε ζέσταμα λόγω του τραυματισμού του ακούσαμε κάτι από «Ρόκι Μπαλμπόα».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που έκαναν οι Κόκκινοι - Αποχώρησε η Μαριάνθη

Αυτή τη φορά ο Ασημακόπουλος βρήκε έναν άλλον χαρακτηρισμό για τον Τριαντάφυλλο που προκάλεσε πολύ γέλιο στην κόκκινη ομάδα. «Συζητούσαμε για τους ήρωες που θα μπορούσαν να είναι κάποιοι από τους παίκτες και εστιάσαμε στον Τριαντάφυλλο και στον Αλέξη Παππά. Ο Αλέξης Παππάς μας θυμισέ το Voldemort τον κακούλη που έμπαινε στις ψυχές και στα σώματα των άλλων».

Αλέξης Παππάς

Ανάμεσα στο Γκόλουμ του «Άρχοντα των Δακτυλιδιών» που το «My precious» θα θεωρούνταν η δημοσιότητα και τον «ποντικοουρά» από τον Χάρι Πότερ, το πιο ιδανικό που ταιριάζει στον Τριαντάφυλλο σύμφωνα με τον Ασημακόπουλο είναι ο «Ποντικοουράς»: «Που θα έλεγε θα σας φάω όλους, πήγαινε στους άλλους και έλεγε, σχολίαζε, έκανε αυτό το πράγμα με τα νυχάκια του, έτσι τα μαύρα τα μαλλάκια του. Νομίζω ότι με αυτό τον τρόπο ο Τριαντάφυλλος μου θύμισε πάρα πολύ αυτό τον ήρωα του Χάρι Πότερ». Η παραγωγή του Survivor δεν έχασε ευκαιρία και έδεις τον Τριαντάφυλλο μαζί με τον ήρωα του Χάρι Πότερ!

H Μαριάνθη Κάζδαγλη, ο Τριαντάφυλλος και η Ελένη Χαμπέρη ήταν οι υποψήφιοι για αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα, η οποία έχασε για ακόμα μία φορά το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο χάρηκε η μπλε ομάδα. Με σκορ 10-5 σε έναν ανατρεπτικό αγώνα για το έπαθλο της επικοινωνίας νικητές αναδείχθηκαν οι Μπλε, που παρά τους δικούς τους καβγάδες κατεβαίνουν πιο δυνατοί στον στίβο μάχης του Μαριάνθης Κάζδαγλη χαροποίησε την κόκκινη ομάδα, και μία κίνηση όλων των παικτών -εκτός του Τριαντάφυλλου- σχολιάστηκε πολύ άσχημα στο Twitter. Όλοι αγκάλιασαν την Ελένη, αφήνοντας μόνους τους τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάνθη.

Χάρι ΠότερΑλέξης ΠαππάςΤριαντάφυλλοςSurvivor 4