Τηλεόραση|02.04.2021 13:57

Η χρυσή 5αδα του Survivor 4 - Αυτοί σαρώνουν στα αγωνίσματα

Newsroom

Στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Παρασκευής (02/04) παρουσιάστηκαν τα στατιστικά των παικτών του «Survivor 4», όπως έχουν διαμορφώθέι με τη μέχρι σήμερα απόδοσή τους στον στίβο μάχης του Άγιου Δομίνικου. Η μπλε και η κόκκινη ομάδα πέρα από τους τσακωμούς και τις στρατηγικές έχει αγωνιστεί σε συγκεκριμένο αριθμό δοκιμασιών και οι παίκτες έχουν φέρει συγκεκριμένες ήττες και νίκες. Πώς έχουν διαμορφωθεί τα στατιστικά; Ποιοι σαρώνουν τα αγωνίσματα και κατακτούν τις πρώτες θέσεις και ποια είναι τα «παλτά» με τα μέχρι τώρα στατιστικά;

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα σε φαβορί του «Survivor 4» εξελίσσονται ο Τζέημς Καφετζής και Σάκης Κατσούλης. Το ποσοστό επιτυχίας του James είναι 73,45% με 113 αγώνες, με τον Σάκη Κατσούλη να έχει 72,9% σε 43 αγώνες. Στην τρίτη θέση η Καρολίνα Καλύβα με 69,64% και 29 νίκες σε 56 αγώνες, και στην τέταρτη θέση ο Ηλίας Μπόγδανος με 64,29% και 70 αγώνες με 45 νίκες. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 57,69% και 60 νίκες.

Η χειρότερη τριάδα του παιχνιδιού μέχρι στιγμής απαρτίζεται από τον Τριαντάφυλλο, την Ελευθερία Ελευθερίου και τη Χριστίνα Κεφάλα, που απείχε τελευταία λόγω του τραυματισμού της. 

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Αυτή είναι η μέρα που το ριάλιτι θα γίνει ατομικό - Αρχίζουν τα «παρατράγουδα»

Τζέημς ΚαφετζήςΣάκης ΚατσούληςSurvivorSurvivor 4