Τηλεόραση|06.04.2021 21:11

Survivor 4: Ο Γιώργος Λιανός «μαρτύρησε» την τελική τετράδα του ριάλιτι επιβίωσης

Newsroom

Η χρονιά των ριάλιτι ίσως να είναι το 2021 για την ελληνική τηλεόραση, με τις τηλεθεάσεις των προγραμμάτων αυτού του είδους να εκτοξεύονται, κυρίως λόγω του διαδοχικού lockdown. Στην πρώτη θέση της προτίμησης του κοινού βρίσκεται το «Survivor 4», με τα νούμερα τηλεθέασης καθημερινά να είναι αρκετά ικανοποιητικά.

Το φετινό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει εμπλουτιστεί με ακόμα πιο απαιτητικές δοκιμασίες και μεγαλύτερες προκλήσεις για όλους τους παίκτες. Αλλαγές υπάρχουν και στη διαδικασία της ανάδειξης των υποψήφιων προς αποχώρηση, ενώ το σημαντικότερο ρόλο για μία ακόμα χρονιά έχει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο με την ψήφο του καθορίζει ποιοι παίκτες παραμένουν στο παιχνίδι. Απόψε οι Μπλε και οι Κόκκινοι μπαίνουν στο στίβο μάχης για τον δεύτερο αγώνα της εβδομάδας με έπαθλο την ασυλία. Ο Τριαντάφυλλος είναι εκείνος που αναδείχθηκε για έκτη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση από τους συμπαίκτες του. Ο ίδιος, μάλιστα, ζήτησε από τον Παππά, τον Σάκη και την Ελευθερία να τον ψηφίσουν.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Ο Αλέξης Παππάς εξηγεί τη στρατηγική του - «Ευτυχώς δεν ξέρουν τι τους γίνεται»

Στο αγώνισμα ασυλίας οι ομάδες πάλεψαν σκληρά με την μπλε ομάδα να κερδίζει με 10-9. Η Καρολίνα είχε το προβάδισμα στο κρίσιμο αγώνισμα, αλλά δεν κατάφερε τελευταία στιγμή να πάρει το μπαλάκι της για να βρει τον στόχο και το εκμεταλλεύτηκαν οι Μπλε που πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη. Ο Ηλίας Μπόγδανος κέρδισε την ατομική ασυλία και θα είναι εκείνος που θα υποδείξει άλλον έναν παίκτη για την αποχώρηση της Τετάρτης (07/4).

Το πρωί της Τρίτης (6/4), ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στο Sfera Fm, ποιους προβλέπει εκείνος ότι θα καταφέρουν να φτάσουν στην τελική τετράδα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Έχω ένα προαίσθημα: James Καφετζής, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδανος, Τριαντάφυλλος», τόνισε ο παρουσιαστής του «Survivor 4» από τον Άγιο Δομίνικο. 

Διαβάστε επίσης: Μητέρα Μαριαλένας: Παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου στο Survivor

Τζέημς ΚαφετζήςΓιώργος ΛιανόςSurvivorSurvivor 4ΤριαντάφυλλοςΜαριαλένα Ρουμελιώτη