Τηλεόραση|07.04.2021 13:13

Χριστίνα Κεφαλά: Τα κορίτσια του Survivor είναι σαν τον Σουγκλάκο - Μόνο εγώ ξεχωρίζω

Newsroom

Τέσσερις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο «Survivor 4»! Στον Τριαντάφυλλο προστέθηκαν άλλοι τρεις παίκτες, ο Κώστας Ασημακόπουλος, η Χριστίνα Κεφαλά και ο Αλέξης Παππάς. Oι κόκκινοι κέρδισαν εύκολα το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας με 10-5 και οδήγησαν την μπλε ομάδα στο Συμβούλιο του νησιού και στη διαδικασία ψηφοφορίας. Την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας είχε κερδίσει ο Ηλίας Μπόγδανος, ενώ τη δεύτερη ασυλία πήρε από την ομάδα των Μπλε, ο Κόρο. Στο συμβούλιο του νησιού η Χριστίνα με καταγωγή από το Μενίδι, είπε ότι έχει να δώσει πολλά στην ομάδα και ότι παρά την πείνα και την κούραση αισθάνεται δυνατή.

Ειδικότερα λίγο πριν το αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας η Χριστίνα Κεφαλά μίλησε στην κάμερα του «Survivor 4» και αποκάλυψε «τα όπλα» που την ξεχωρίζουν από τις άλλες κοπέλες του ριάλιτι επιβίωσης. «Εδώ, λοιπόν, στο νησί του Survivor που βρισκόμαστε είμαστε όλα κι όλα έξι κορίτσια. Να μας χαίρονται κιόλας τα αγόρια, έτσι; Από αυτά τα κορίτσια τα πέντε είναι σαν τον Σουγκλάκο! Έχουν κοιλιακούς, τρικέφαλους, δικέφαλους, τετρακέφαλους, γλουτούς, φουλ γυμνασμένα σώματα. Η μόνη όμως από αυτές που ξεχωρίζει και έχει θηλυκό σώμα είμαι εγώ. Τι να κάνω; Αναμφισβήτητα είμαι εγώ! Τα μόνα μου όπλα τι να κάνω είναι αυτά…», είπε η Χριστίνα Κεφαλά δείχνοντας το μπούστο της. Και στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δυστυχώς όμως βρίσκουν σε τσουλήθρες, σε λάσπες, τι να κάνω, τι να κάνω; Αφού τα όπλα μου είναι αυτά, πού να πάω η κακομοίρα;», αναρωτήθηκε η Χριστίνα.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Τριαντάφυλλος «εναντίον» Αλέξη Παππά - Οι υποψήφιοι για αποχώρηση και το «αγκάθι» του ριάλιτι

Ποια είναι η Χριστίνα Κεφαλά του Survivor 

Η Χριστίνα Κεφαλά είναι 28 χρόνων και εργάζεται ως Brand Ambassador. Την γνωρίσαμε φέτος από την συμμετοχή της, στο «My Style Rocks» και στο Άγιο Δομίνικο ταξίδεψε με τον Σάκη Κατσούλη πρώην σύντροφο της Μαριαλένας. Έχει εργαστεί στο παρελθόν ως φωτομοντέλο, σε χώρους εστίασης και ως manager σε ναυτιλιακή εταιρεία με ειδικότητα στα σκάφη αναψυχής. Από μικρή έκανε κολύμπι και βόλεϊ, συμμετέχοντας με ομάδες σε τοπικούς αγώνες. Έχει ασχοληθεί με τον χορό -μοντέρνο και παραδοσιακό- και με αθλήματα στίβου. Γυμνάζεται σε καθημερινή βάση, κάνοντας pilates, cross fit, και kangoo jumps. Θέλει να κερδίσει το έπαθλο για να κυκλοφορήσει τη δική της σειρά με αθλητικά ρούχα. Μπαίνοντας στο Survivor δεν την τρομάζει τίποτα, παρά μόνο η απουσία των δικών της ανθρώπων. Είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το τέλος, αλλά αυτό θα το δούμε το βράδυ της Τετάρτης (07/4) στο «Survivor 4».

SurvivorαποχώρησηSurvivor 4