Τηλεόραση|10.04.2021 12:18

Ο «Τσάκι Τσαν» Τριαντάφυλλος και η άγρια κόντρα με τον Κόρο στο Survivor 4

Newsroom

Αρχίζουν και αλλάζουν οι ισορροπίες στο «Survivor 4», έπειτα από την αναδιάρθρωση των δύο ομάδων και οι εξελίξεις θα φέρνουν αλλαγή σε όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Γιώργος Κόρομι είναι δυο παίκτες που από την πρώτη μέρα έκαναν παρέα και βρίσκονταν στην ίδια ομάδα, ενώ είχαν κοινό μέτωπο κατά του Τριαντάφυλλου. Τα πράγματα, όμως, φαίνεται πώς έχουν αλλάξει. Οι δυο άντρες που είχαν κάνει κοινό μέτωπο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, δεν είναι πλέον τόσο ενωμένοι.

Διαβάστε επίσης: Άννα Μαρία Βέλλη: «Αυτό που βλέπετε στο Survivor είναι προϊόν μοντάζ - Αδικήθηκα»

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (07/4), ο Γιώργος Ασημακόπουλος στράφηκε εναντίον του Κόρο λόγω του φαγητού, τονίζοντας ότι «δεν δίνει του αγγέλου του νερό». «Σου έλεγε τι σου κάνει το φαϊ και φούσκωνε την κοιλάρα του, ότι δεν μπορεί να γυρίσει πλευρό επειδή έφαγε πατάτες, μαγιονέζα και μπριζολάκια. Του είπα να αναφέρω στην παραγωγή να μην τους βάζουν τόσο φαγητό και μου απάντησε ειρωνικά ότι θα τις δώσει σε εμένα. Δεν έχω σκοπό να του μιλήσω, είναι πράγματα που θα τα καταλάβει ο ίδιος και δεν με αφορά. Σε λίγες ημέρες θα δούμε πράγματα να εξελίσσονται κι ανθρώπους να αλλάζουν μέρα με την ημέρα».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: «Ο Τζέημς λειτουργεί σαν κοράκι» λέει ο Αλέξης Παππάς - Αποχώρησε η Χριστίνα Κεφαλά

Μαθήματα καράτε παρέδωσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κάνοντας επίδειξη δυνάμεων στο Survivor με Ασημακόπουλο και Τριαντάφυλλο να παρακολουθούν με θαυμασμό. Τα μαθήματα καράτε του Τριαντάφυλλου και η άγρια κόντρα με τον Κόρο ήταν στα highlights της περασμένης εβδομάδας μαζί με την αποχώρηση της Χριστίνας Κεφαλά.

Στο συμβούλιο της αποχώρησης αρνητικό κλίμα επικράτησε και μεταξύ του Τριαντάφυλλου και του Κόρο με τον πρώτο να κατηγορεί τον δεύτερο για συμμαχίες. Ο τραγουδιστής δήλωσε πως στα επόμενα επεισόδια οι τηλεθεατές θα δουν πράγματα και θαύματα, καθώς όπως υποστήριξε κάποιοι άνθρωποι δεν πατούν στα πόδια τους και χρειάζονται συμπαραστάτες, αναφερόμενος στον Κόρο.& Η απάντηση του Κόρο ήταν ότι απλώς κάνει παρέα με τα άτομα που θέλει: «Άλλοι πατάνε στις μύτες τους. Εγώ έχω τις φιλίες μου εδώ, δεν υποκρίνομαι. Με αυτούς που τα έχω και είμαι καλά, έχουμε φτιάξει το καλυβάκι μας και περνάμε ωραία».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Ο Γιώργος Λιανός «μαρτύρησε» την τελική τετράδα του ριάλιτι επιβίωσης

ΤριαντάφυλλοςSurvivor 4SurvivorΓιώργος Κορόμι