Τηλεόραση|11.04.2021 13:11

Survivor 4: «Σηκωτό» βγάζουν τον Μπόγδανο - Άγρια κόντρα με Αλέξη Παππά

Newsroom

Ο επόμενος στόχος του «Βόλντεμορτ» - όπως τον έχει αποκαλέσει ο Ασημακόπουλος - Αλέξη Παππά είναι όπως όλα δείχνουν ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο δυνατός παίκτης της κόκκινης ομάδας είναι υποψιασμένος για τις στρατηγικές βλέψεις του Αλέξη Παππά, αλλά δεν μπορεί να διαχειριστεί εύκολα τον θυμό που του προκαλούν τα σχόλια του Αλέξη. Το τρέιλερ του «Survivor 4» για το επεισόδιο της Κυριακής (11/04) δείχνει ένα πλάνο από τον άγριο καβγά ανάμεσα στους δύο παίκτες. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει και ο Γιώργος Λιανός μπαίνει ανάμεσά τους για να βάλει τάξη, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης απομακρύνει «σηκωτό» τον Ηλία που ουρλιάζει. Ο μόνος ευχαριστημένος στο επεισόδιο θα ειναι ο Τριαντάφυλλος που πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη μετά από πολύ καιρό.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Ο Αλέξης Παππάς εξηγεί τη στρατηγική του - «Ευτυχώς δεν ξέρουν τι τους γίνεται»

Αλέξης Παππάς σε Μπόγδανο: «Α ρε φουκαρά Ηλία, τι σε περιμένει»

Ο Αλέξης Παππάς λέει πως για ακόμα μία φορά είχε δίκιο για τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος μιλάει στη συνέχεια και αναφέρει: «Ακολουθεί ένα πλάνο. Αν καταφέρει και γυρίσει όλη την παραλία εναντίον μας, τότε η κατάσταση για εμένα και το Νίκο θα είναι δύσκολη». Ο Αλέξης Παππάς συνεχίζει λέγοντας: «Να δείξω τις προθέσεις μου για ενωτική διάθεση και αυτό ήταν αντιληπτό από τον Ηλία», με το πλάνο στη συνέχεια να πηγαίνει στον Ηλία Μπόγδανο: «Η στάση μου για τον Αλέξη δεν αλλάζει. Ξέρω ότι στα μάτια μου δεν ταιριάζουμε», ενώ αμέσως μετά επιστρέφει στο πλάνο ο Αλέξης Παππάς που λέει: «Α ρε φουκαρά Ηλία, τι σε περιμένει». «Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει, για αυτά που κάνει. Από εδώ και πέρα σου λέω ξεκάθαρα είσαι ο πρώτος που θα ψηφίζω» είπε ο Αλέξης με τον Ηλία να απαντάει: «...με ενοχλείς. Εσύ έχεις θέμα με εμένα ρε φίλε. Δεν σε ξαναβλέπω ποτέ, τελείωσε. Ούτε στον αγώνα.... άντε φύγε από εδώ, βλάκα».

 

Το μεσημέρι του Σαββάτου (10/4), ο Γιώργος Κοψιδάς βρέθηκε στην εκπομπή «Σου- Κου Family» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο «Survivor 4», ενώ μίλησε και για τη στρατηγική που ακολουθεί ο Αλέξης Παππάς. Συγκεκριμένα ξεκαθάρισε πως οι «επιθέσεις» που κάνει είναι πολύ στοχευμένε,ς ενώ τόνισε πως είναι ο παίκτης με την περισσότερη στρατηγική μέσα στο παιχνίδι και πολλές φορές επικεντρώνεται στους δυνατούς παίκτες.

«Διακρίνω περισσότερο το ριάλιτι στοιχείο και δεν είναι κάτι που μου αρέσει. Βέβαια, δεν πιστεύω πως ευθύνεται γι΄ αυτό η πείνα των παικτών, αλλά οι στρατηγικές που ακολουθούν ορισμένοι. Πρώτος από όλους ο Αλέξης Παππάς που κάνει πολύ στοχευμένες κινήσεις με σκοπό να χτυπήσει του δυνατούς παίκτες παίζοντας με την ψυχολογία τους. Παρά την πείνα κάποια άτομα έχουν πολύ ξεκάθαρη στρατηγική και αυτά που κάνουν είναι πολύ πράγματα στοχευμένα. Ο Αλέξης Παππάς αυτό που κάνει είναι πολύ στοχευμένο, δεν είναι ότι τον βάρεσε η πείνα, το κάνει εδώ και πολλούς μήνες» είπε ο Κοψιδάς.

«"Χτυπάει" αυτούς που θεωρεί δυνατούς παίκτες, που μπορούν να πάνε μακριά. "Χτυπάει" στην ψυχολογία του άλλου αλλά πιο σημαντικό είναι ότι θέλει να δει ο τηλεθεατής ότι αυτός που "χτυπάει" δεν είναι καλός άνθρωπος και να τον δει με άλλο μάτι» είπε ο πρώην συμπαίκτης του Αλέξη Παππά. Εντωμεταξύ στον Άγιο Δομίνικο οι ομάδες ετοιμάζονται για την αποχώρηση της επόμενης εβδομάδας και μπαίνουν στον δύσκολο στίβο μάχης για να «τα δώσουν» όλα!

Διαβάστε επίσης: Άννα Μαρία Βέλλη: «Αυτό που βλέπετε στο Survivor είναι προϊόν μοντάζ - Αδικήθηκα»

Αλέξης ΠαππάςΗλίας ΜπόγδανοςSurvivor 4Survivor