Τηλεόραση|12.04.2021 09:33

Survivor 4: «Έσπασε» τον Μπόγδανο ο Αλέξης Παππάς - Δάκρυα και ένας τραυματισμός

Newsroom

Αλέξης Παππάς - Ηλίας Μπόγδανος, 1-0. Ο Αλέξης Παππάς. κατάφερε να σπάσει τα νεύρα του Ηλία στο επεισόδιο της Κυριακής (11/04) στο «Survivor 4», κατηγορώντας τον για τη σχέση του με τον Τζέημς και την προπόνηση που έκανε με τον Κόρομι. Ο άγριος καβγάς ανάμεσα στους δύο παίκτες κατέληξε με έναν έξαλλο Ηλία, ενώ ο ηθοποιός έμεινε ατάραχος και ανέγγιχτος από την ένταση. Τα πράγματα ξέφυγαν και ο Γιώργος Λιανός μπήκε ανάμεσα στους παίκτες για να βάλει τάξη, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης απομάκρυνε «σηκωτό» τον Ηλία που ήταν εκτός εαυτού. Η ατάκα «θα σε ψηφίζω» του Αλέξη έκανε «τούρμπο» τον Ηλία, ο οποίος νωρίτερα είπε με δάκρυα στην κάμερα του Survivor: «Με πνίγει το άδικο που δεν μπορώ να μιλήσω ελεύθερα».

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Κοψιδάς: Ο Αλέξης Παππάς «χτυπάει» τους δυνατούς στην ψυχολογία

To Twitter πάντως πήρε το μέρος του Ηλία και «δίκασε» τον Αλέξη Παππά που στην επόμενη υποψηφιότητα για αποχώρηση θα τα βρει πιο σκούρα από ότι ίσως θα περίμενε. Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, που αρχίζουμε να το ξεχνάμε, οι Μπλε κέρδισαν το έπαθλο φαγητού, ενώ νωρίτερα ο Κορόμι είχε ψαρέψει και μια ποσότητα ψάρια για την Μπλε ομάδα. Οι Κόκκινοι πεινασμένοι και διχασμένοι επέστρεψαν στην παραλία με νεύρα. Όλοι εκτός από τον Τριαντάφυλλο, που κέρδισε στο αγώνισμα τον Κώστα και πανηγύρισε έξαλλα με τα «πιστόλια» του για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό.

Αλέξης Παππάς σε Μπόγδανο: «Α ρε φουκαρά Ηλία, τι σε περιμένει»

Τις εντάσεις ανέβασε πρώτος ο Αλέξης Παππάς που μίλησε εναντίον του Ηλία λέγοντας: «Έγινε μια προσπάθεια επικοινωνίας με τον Ηλία και μου είπε ότι με θεωρεί ως τον άνθρωπο που δημιουργεί τις εντάσεις. Μου είπε ότι δεν τον νοιάζει το μήνυμα που έδωσε ο κόσμος κι ότι είχα δίκιο για τον James… Δεν μου μιλάς ξεκάθαρα. Η στάση σου μου φαίνεται διπλωματική και θα σε ψηφίζω. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει και που κάνει. Θα είσαι ο πρώτος που θα ψηφίσω». Ο Ηλίας είπε: «Δεν έχουμε χημεία. Εγώ αν είμαστε οκ και δεν έχουμε εντάσεις, δεν θα σε ψηφίζω για κάποιο λόγο. Γιατί πρέπει να είμαι με κάποιον; Δεν είμαι με κανένα. Είσαι απίστευτος, φαίνεται ξεκάθαρα ότι θέλεις να δημιουργείς πράγματα. Δεν σου μιλώ, με σύγχυσες πάλι. Ψήφισέ με όσο θέλεις ρε φίλε δεν με νοιάζει αλλά μην μου σπας τα α…α. Με ενοχλείς, έχεις θέμα με εμένα. Γιατί θέλεις να με πριζώσεις; Με τον άνθρωπο που μας έχετε φέρει, μας έχει πρήξει. Δεν σε ξαναβλέπω τελείωσες. Φύγε από εδώ βλάκα».

Επενέβη τόσο ο Γιώργος Λιανός, όσο κι οι υπόλοιποι παίκτες και ηρέμησαν τον Ηλία Μπόγδανο που ήταν έτοιμος να ορμήξει στον Αλέξη Παππά. Στην καλύβα και ξέσπασε σε κλάματα με τα λόγια συμπαράστασης από τον Κώστα Παπαδόπουλο, που του είπε: «Λιάκο μου ξέρουμε όλοι ποιος είσαι, δεν έχεις να μας αποδείξεις τίποτα. Έχεις αυτήν την τεράστια καρδιά, που εμάς τους πρώην κόκκινους, εσύ μας κρατάς. […] Βλέπω τον αδερφό μου να ραγίζει η καρδιά του και ραγίζω κι εγώ. Κάποιος σατανάς προσπαθεί να τον εκμεταλλευτεί και παίζει θέατρο εις βάρος του».

Ο Ηλίας πάνω στα νεύρα του κλώτσησε ένα κούτσουρο και τραυματίστηκε

Ο Ηλίας ανέφερε: «Είναι κάποιοι άνθρωποι που τους θεωρώ κολλητούς μου κι αυτά θα κρατήσουν… Με πνίγει το γ…ο το άδικο που δεν μπορώ να μιλήσω ελεύθερα… Πρέπει αυτοί που είναι κοντά μου να καταλάβουν, ότι δεν θέλω να μιλήσω όταν δεν είμαι καλά κι είναι η κάμερα μπροστά. Δεν μου αρέσει να πουλώ τα συναισθήματά μου. Τώρα λένε γιατί έκανα ζέσταμα με τον Κόρο; Δεν θα το διαπραγματευτώ. Δεν θα χαραμίσω το σάλιο μου για αυτούς.» Στην κάμερα του Survivor ο Αλέξης Παππάς ανέφερε: «Αν δεν με πλησιάσει ο Ηλίας όλα τα βελάκια μου θα πέσουν επάνω του».

Το αποτέλεσμα ήταν ότι ο Ηλίας πάνω στα νεύρα του σε μία συνομιλία με την Καρολίνα κλώτσησε ένα κούτσουρο και χτύπησε άσχημα το δάκτυλό του. Ο Τζέημς είπε στον Ηλία: «Μην ψαρώνεις. Έχει μία κλίκα θέλει να ανεβάσει τους δικούς του. Τώρα χάρη του κάνεις» αναφερόμενος στον Αλέξη. Η ασυλία της Δευτέρας θα δώσει τον τόνο της νέας εβδομάδας με μία νέα αποχώρηση να αγχώνει τους παίκτες του Survivor.

Αλέξης ΠαππάςSurvivorSurvivor 4Ηλίας Μπόγδανος