Τηλεόραση|14.04.2021 15:50

Survivor 4: Η Aphrodisiac Ελευθερία Ελευθερίου και το αντιανεμικό της αποχώρησης

Newsroom

Tο αντιανεμικό μπουφάν της Ελευθερίας Ελευθερίου έφερε αναστάτωση στην καλύβα της μπλε ομάδας του «Survivor 4» με την παίκτρια να «κατηγορεί» τον Τζέημς και τον Μπάρτζη ως υπεύθυνους για την εξαφάνισή του. Φυσικά η Ελευθερία το βρήκε, αλλά έγινε ολόκληρος καβγάς για το πώς εξαφανίστηκε και εμφανίστηκε σε ένα σημείο της καλύβας. Με μια σημαντική αποχώρηση προ των πυλών, τέσσερις υποψήφιοι καρδιοχτυπούν: ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Τριαντάφυλλος, ο Παύλος Γαλακτερός και η Ελευθερία Ελευθερίου

Στα social media σχολιάστηκαν έντονα κάποια πλάνα που έδειξαν την Ελευθερία Ελευθερίου να φοράει κάτι, λίγο πριν ξεκινήσει το ψάξιμο για το αντιανεμικό της. Η Έλενα Κρεμλίδου μετά από σχετικές ερωτήσεις που δέχτηκε στο Instagram ξεκαθάρισε πως αυτό που φορούσε η τραγουδίστρια ήταν μια ζακέτα που της άφησε η Βαλέρια Χοψονίδου και όχι το αντιανεμικό της.

Ο Τζέημς στο σημερινό επεισόδιο (14/4) τολμάει να πει ότι ο Σάκης κάνει κωλοτούμπα και η Μαριαλένα αντέδρασε πολύ άσχημα. «Πήγαινε να σε δασκαλέψει ο Αλέξης» της είπε ο Τζέημς. Το έπαθλο έχει επικοινωνία με τους συγγενείς και οι δύο ομάδες θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για την νίκη. Τα spoilers που κυκλοφορούν - αλλά δεν επιβεβαιώνονται - θέλουν την τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου να αποχωρεί από το Survivor με τον καβγά για το αντιανεμικό να είναι ο τελευταίος που έκανε στο Survivor. Μένει να δούμε ποιος θα είναι ο παίκτης που θα φύγει από την παραλία του Άγιου Δομίνικου για Ελλάδα το βράδυ της Τετάρτης (14/4).

H Aphrodisiac Ελευθερία Ελευθερίου στον Άγιο Δομίνικο  

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι 31 ετών και είναι τραγουδίστρια. Κατάγεται από την Κύπρο και έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό έπειτα από τη συμμετοχή της σε μουσικό τηλεοπτικό show. Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες και έχει τραγουδήσει στα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης. Στο ενεργητικό της έχει αρκετά μουσικά άλμπουμ, video clips και μεγάλες επιτυχίες. Αποκορύφωμα της καριέρας της ήταν η συμμετοχή της στην Eurovision το 2012 εκπροσωπώντας την Ελλάδα με το τραγούδι «Aphrodisiac».

Λατρεύει το χορό και τη γυμναστική όπως επίσης της αρέσει πολύ και να ζωγραφίζει. Δηλώνει ότι δεν της αρέσει η ήττα. Ερχόμενη στο «Survivor» θέλει να αποδείξει σε συμπαίκτες και κοινό ότι εκτός από μια γλυκιά και όμορφη παρουσία, είναι δυναμική, ανταγωνιστική και μάχιμη και θα καταφέρει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί.

αποχώρησηΕλευθερία ΕλευθερίουSurvivorSurvivor 4