Τηλεόραση|20.04.2021 11:08

Survivor 4: Υποψήφιος για 8η φορά ο Τριαντάφυλλος - Η ασυλία φέρνει την ανατροπή

Newsroom

Εκρήξεις απίστευτου θυμού, ένα ρομαντικό ραντεβού Σάκη - Μαριαλένας στο ηλιοβασίλεμα του Άγιου Δομίνικου και η 8η υποψηφιότητα αποχώρησης του Τριαντάφυλλου ήταν τα highlights του επεισοδίου της Δευτέρας (19/4) στο «Survivor 4». Με σκορ 10-6 κέρδισαν οι Μπλε ένα αγώνισμα για «αράχνες» και έστειλαν τους Κόκκινους στο Συμβούλιο του νησιού. Την πολυπόθητη ατομική ασυλία κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος πρόσφερε ένα ρομαντικό δώρο στη Μαριαλένα, ενισχύοντας τις εντυπώσεις ότι οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά στο παιχνίδι. Ο διχασμός στους Κόκκινους έστειλε τον Ντάφυ για άλλη μία φορά στην ψηφοφορία του κοινού και τα νεύρα όλων είναι επικίνδυνα τεντωμένα. 

Η κόντρα ανάμεσα σε Τζέιμς-Μπάρτζη και Παππά-Κατσούλη κορυφώνεται με κατηγορίες κατά του Σάκη ότι δεν τήρησε τη συμφωνία τους να βγουν οι τέσσερίς τους υποψήφιοι, καθώς ο τελευταίος πάλεψε για την ατομική ασυλία την οποία και κέρδισε. Οι Κόκκινοι τα έβαλαν με τον Τριαντάφυλλο, λέγοντας ότι ενθάρρυνε τον Σάκη να χάσει, ώστε να κερδίσει εκείνος την ατομική ασυλία. Ο τραγουδιστής ακούστηκε να λέει στον Κατσούλη «ρίξτο», ωστόσο, δικαιολογήθηκε λέγοντας πως το είπε «πάνω στην αδρεναλίνη» και ότι δεν το εννοούσε. Παρά ταύτα, αν κέρδιζε την ασυλία είπε ότι θα ψήφιζε τον Ηλία Μπόγδανο για αποχώρηση. Οι τσακωμοί συνεχίστηκαν με τον Τζέιμς Καφετζή να αποκαλεί «αδύναμο» τον Τριαντάφυλλο, και τον τραγουδιστή να βρίζει έξαλλος. 

Διαβάστε επίσης: Σκάνδαλο στο Survivor 4: Αποβάλλουν Τζέημς και Μπάρτζη τις επόμενες ώρες;

Ο Τριαντάφυλλος ήταν πολύ ψύχραιμος στο Συμβούλιο, γιατί πλέον έχει συνηθίσει να βγαίνει υποψήφιος και να τον κρατάει ο κόσμος. Ο Ντάφυ έλαβε τέσσερις ψήφους και τρεις ο Ασημακόπουλος. «Το ήξερα ότι θα είμαι υποψήφιος. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο που βρίσκομαι πάλι σε αυτή τη θέση. Ωστόσο, το έχω αποδεχθεί και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει», είπε ο Ντάφυ.

«Όχι» είπε ο Γιώργος Λιανός στην πρόταση του Παππά

Η πρόταση του Παππά να βρεθoύν μαζί με τον Τζέημς προτεινόμενοι σε περίπτωση που χάσουν οι ομάδες τους δεν είναι μέσα στους κανονισμούς του παιχνιδιού, όπως είπε ο Γιώργος Λιανός. Ο Μπάρτζης πρότεινε να βγουν υποψήφιοι ο ίδιος, ο Τζέημς, ο Αλέξης Παππάς κι ο Σάκης Κατσούλης. Ο Σάκης αποδέχθηκε, αλλά κέρδισε την ατομική ασυλία της ομάδας του, με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί ότι «γυρνάει την μπιφτέκα».

Σάκης Κατσούλης (Instagram Survivor Greece)

Από την πλευρά του ο Αλέξης Παππάς σχολίασε για Σάκη: «Ο Σάκης 40% είναι μαζί μας, 40% με την Μαριαλένα, την πρώην του και 20% είναι στην άλλη καλύβα με τα άλλα τα παιδιά. Τον καταλαβαίνω, είναι καλό παιδί και στάζει μέλι αλλά υπάρχει και μια διπλωματία σε αυτό. Είναι έξυπνο το μυαλό του. Με χειρουργικές κινήσεις διαφεύγει και κάνει διπλωματία κι είναι με όλους εντάξει. Όμως αυτό νομίζω θα του στοιχίσει. Αυτήν την στιγμή τάσσεται υπέρ της τετράδας κι είναι λίγο υπέρ του συνόλου αλλά αυτά δεν πηγαίνουν μαζί. Θα πρέπει να προσέξει γιατί θα βρεθεί αντιμέτωπος με το σύνολο, όχι με την μειονότητα».

Διαβάστε επίσης: Αλλάζει η ώρα μετάδοσης του Survivor τη Μεγάλη Εβδομάδα

αποχώρησηΤριαντάφυλλοςSurvivorSurvivor 4Σάκης Κατσούλης