Τηλεόραση|20.04.2021 11:10

Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος καταρρέει και ο Τζέημς καλεί πριβέ συμβούλιο στο δάσος

Newsroom

Η Μαριαλένα «στην απέξω» και ο Τριαντάφυλλος φαίνεται να έχει έναν μικρό τραυματισμό στο αγώνισμα για τη δεύτερη ομαδική ασυλία της εβδομάδας, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ της Τρίτης (20/4) στο «Survivor 4». Μέχρι στιγμής, οι Μπλε έχουν κερδίσει την πρώτη ασυλία και έβγαλαν υποψήφιο τον Τριαντάφυλλο για ένατη φορά. Την πολυπόθητη ατομική ασυλία κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης, ενώ η κόντρα ανάμεσα σε Τζέιμς-Μπάρτζη και Παππά-Κατσούλη κορυφώνεται.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Υποψήφιος για 8η φορά ο Τριαντάφυλλος - Η ασυλία φέρνει την ανατροπή

Η Μαριαλένα είναι απομονωμένη από την ομάδα της, καθώς θεωρείται «πληροφοριοδότης του Σάκη». Η ίδια καταλαβαίνει ότι πολλοί δεν την συμπαθούν και ότι όλο το θέμα θα λύθεί μόνο αν φύγει ο Τζέημς από την μπλε ομάδα. Ο Τζέημς κάνει τη δική του αντεπίθεση, καλώντας τα μέλη της ομάδας του σε «ιδιωτικό» συμβούλιο χωρίς τη Μαριαλένα.

Τι θα τους προτείνει ο Τζέημς για να ενδυναμώσει τη θέση του και να ανατρέψει τα σχέδια του Αλέξη Παππά;

Στο συμβούλιο ο Τριαντάφυλλος κλαίει γιατί δεν μπορεί να βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα του, η οποία τον θεωρεί «αδύναμο» και ο Ηλίας τον παρηγορεί. Ο Ντάφυ έλαβε τέσσερις ψήφους για να βγει ένατη φορά υποψήφιος, ενώ τρεις έλαβε ο Ασημακόπουλος. «Το ήξερα ότι θα είμαι υποψήφιος. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο που βρίσκομαι πάλι σε αυτή τη θέση. Ωστόσο, το έχω αποδεχθεί και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει», είπε ο Τριαντάφυλλος που όμως στο τρέιλερ ακούγεται να λέει κλαίγοντας «Για να δυναμώσει η ομάδα πρέπει να φύγω».

Διαβάστε επίσης: Σκάνδαλο στο Survivor 4: Αποβάλλουν Τζέημς και Μπάρτζη τις επόμενες ώρες;

Τζέημς ΚαφετζήςΤριαντάφυλλοςSurvivor 4Survivor