Τηλεόραση|24.04.2021 14:44

Φάρμα: Γιατί επιστρέφει ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και η «μάχη» με τους υπηρέτες

Newsroom

Η αποχώρηση του Μιχάλη Ιατρόπουλου από τη «Φάρμα» έφερε απογοήτευση στο τηλεοπτικό κοινό, μια αντίδραση που δεν θα κρατήσει για πολύ, αφού ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται ότι επιστρέφει δριμύτερος στο ριάλιτι. Σύμφωνα με την αποκάλυψη που έγινε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, και όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος ο Σάκης Τανιμανίδης την Παρασκευή (23/4) η ψήφος του κοινού θα παίξει αποφασιστικό ρόλο στο παιχνίδι. Και ο παίκτης που θα φέρει πίσω στο ριάλιτι είναι ο Μιχάλης Ιατρόπουλος! Φεύγοντας ο ηθοποιός, χωρίς να γνωρίζει ότι θα επιστρέψει στη Φάρμα, υπέδειξε στο γράμμα του, υποψήφιο αρχηγό τον Θανάση Πάτρα.

Διαβάστε επίσης: Φάρμα spoiler: Αποκλειστικό απόσπασμα με τις δίδυμες που μπαίνουν στο ριάλιτι

«Θα δούμε και απόψε και το Σάββατο πως η Μιχαλοπούλου, αφού αποχώρησε ο Ιατρόπουλος είναι αδικημένη, τα βάζουν μαζί της, δεν την καταλαβαίνουν, δεν την ξυπνάνε. Όμως όλα αυτά θα σταματήσουν και η Μιχαλοπούλου θα ξαναβρεθεί στη θέση που ήταν. Στην αγκαλιά του Μιχάλη… Δεν βγαίνει η Μιχαλοπούλου. Αλλά από ό,τι γνωρίζω ξαναμπαίνει ο Μιχάλης, γιατί αυτές οι ψήφοι που δίνουμε μπορούν να αλλάξουν το αποτέλεσμα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Στη «Φάρμα» τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν για κάποιους παίκτες. Ο Τάσος Ξιαρχό και ο Κώστας Γκρέκας αντιδρούν, καθώς δεν θέλουν να βρεθούν στη θέση του υπηρέτη. Ενώ ο Στράτος Τζώρτζογλου κατηγορήθηκε ότι έκρυψε το βιβλίο της «Φάρμας» και για άλλη μία φορά βγήκε εκτός εαυτού!

Θανάσης Πάτρας και Βασίλης Μαντζουράνης διαγωνίστηκαν στον αγώνα αρχηγίας. Την αρχηγία κέρδισε τελικά ο Βασίλης Μαντζουράνης. Υπηρέτες της «Φάρμας» επιλέχθηκαν να είναι ο Τάσος Ξιαρχό και η αγρότισσα Μαρία Μιχαλοπούλου. Στον αγώνα ασυλίας της Παρασκευής (23/4) η Κυριακή Κατσογρεσάκη για άλλη μία φορά επικράτησε! Η Μαρία Μιχαλοπούλου βρέθηκε απέναντι από την Ειρήνη Κολιδά και την Κάτια Δέδε προκειμένου να επιλέξει σε ποια θα δώσει τη μαύρη πέτρα για να τη θέσει δεύτερη υποψήφια. Και αυτή είναι η Ειρήνη Κολιδά. Η αποχώρηση από τη «Φάρμα» θα είναι γυναικεία υπόθεση αυτή την εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης: Φάρμα spoiler: Μπαίνει ο Τάσος Ξιαρχό, αλλά δεν μένει στο ριάλιτι - Η παίκτρια που αποχωρεί

Στράτος ΤζώρτζογλουΤάσος ΞιαρχόΕιρήνη ΚολιδάΦάρμαΜιχάλης Ιατρόπουλος