Τηλεόραση|28.04.2021 10:21

Survivor 4: Οι αγκαλιές Μαριαλένας με Σάκη - Η αλλαγή συμπεριφοράς James και Νίκου

Newsroom

Τέσσερις είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο «Survivor 4» γι' αυτή την εβδομάδα. Μετά τον Κώστα Παπαδόπουλο που βγήκε στον τάκο από τη μπλε ομάδα στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, ο επόμενος υποψήφιος από τους Κόκκινους αναδείχθηκε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος σηκώθηκε και άρχισε να φιλάει έναν προς έναν τους συμπαίκτες του, ενώ ο Παύλος Γαλακτερός υπέδειξε τον James Καφετζή και ο Ηλίας Μπόγδανος τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Θυμίζουμε ότι οι γυναίκες τόσο στην κόκκινη όσο και στη μπλε ομάδα προστατεύονται από τον κανόνα των δύο και έτσι δεν μπορούν να ψηφιστούν προς αποχώρηση.

Το επεισόδιο της Τρίτης (27/4), άρχισε με τους James και Νίκο να κουβεντιάζουν με τον Παύλο που είχε την ατομική ασυλία ποιον θα διαλέξει ως δεύτερο υποψήφιο. «Όλη η παραλία μιλάει για το τι γίνεται, για το πώς θα ψηφιστούμε, έχουν εναντιωθεί απέναντι σε μένα και στο Νίκο» ανέφερε ο νεαρός Ροδίτης. «Μέχρι τώρα είχαμε ν' αντιμετωπίσουμε τον Αλέξη Παππά, τώρα έχουμε ν' αντιμετωπίσουμε όλη την παραλία. Θέλουν να μας βγάλουν από τη μέση, εμένα και τον Νίκο» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Πότε και πού θα γίνει ο τελικός του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ

Ο στίβος μάχης με νεροτσουλήθρα, κολύμπι στην πισίνα, εμπόδια ισορροπίας και μπασκετικούς στόχους ήταν οικείος για τις δυο ομάδες. Το πάθος για τη νίκη στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας περίσσευε σε Μπλε και Κόκκινους, με το ματς να πηγαίνει στο 9 - 9.

Στο Flag Race, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρέθηκαν αντιμέτωποι στον τελικό στόχο, με τη δεύτερη να είναι πιο ψύχραιμη και εύστοχη στις βολές και έτσι να παίρνει τη νίκη απέναντι στον πρώην σύντροφό της. «Τον πετσόκοψα τον Σάκη» δήλωσε με ενθουσιασμό η 25χρονη γυμνάστρια μετά τον αγώνα. «Ο μαθητής ξεπέρασε τον δάσκαλο, γιατί μαζί μου έπαιξε για πρώτη φορά μπάσκετ και ήταν καλή» πρόσθεσε με τη σειρά του ο 30χρονος επιχειρηματίας.

Ο James εξήγησε τη στρατηγική της ομάδας του και την απόφαση των Μπλε ν' αφήσουν τη Μαριαλένα να σουτάρει απέναντι στον Σάκη και να τον νικήσει. Η ίδια, χαρούμενη που κέρδισε τον πρώην σύντροφό της, δεν τον άφησε σε ησυχία από τα πειράγματα, ωστόσο, όλα τελείωσαν με αγκαλιές και χάδια.

Στρατηγική, θυματοποίηση, δωροδοκία και η παρακαταθήκη του Παππά

Στο Συμβούλιο του νησιού, η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από την ψηφοφορία και από το γεγονός ότι ο Παύλος ψήφισε τον James. Ο πρώτος δήλωσε ότι άλλαξε η συμπεριφορά των δύο γιατί έκαναν σενάρια μόνοι τους ότι θα ψηφιστούν από τους υπόλοιπους. «Στρατηγική, δωροδοκία και θυματοποίηση» είναι οι τρεις τίτλοι που χρησιμοποίησε η Μαριαλένα για τους δύο συμπαίκτες της.

«Τα παιδιά ήρθαν κοντά με τους οκτώ για να τους στηρίξουν απέναντι στον Αλέξη. Με το που έφυγε ο Αλέξης έσπασε η παρέα. Όταν έχεις πλάτες σε υπερασπίζονται, μετά έρχεται η δωροδοκία, όπως με τον Σάκη, από την πρώτη βδομάδα τα παιδιά του έδωσαν πράγματα, χωρίς λόγο και ο Σάκης τα επέστρεψε πίσω. Γιατί μπορεί να του το γύρναγαν μπούμερανγκ. Μετά απομονώνονται και μπαίνουν στο περιθώριο και κατηγορούν τους υπόλοιπους ότι έχουν αλλάξει» συμπλήρωσε. Ο Γιώργος Κόρομι κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τη συμπαίκτριά του, τονίζοντας: «Εγώ πιστεύω ότι ίσως για ασφάλεια μάς είχαν πλησιάσει, να θέλουν να το παίξουν θύματα».

Εκνευρισμένος ο Νίκος από τα λόγια των συμπαικτών του, αποχώρησε από το Συμβούλιο. «Είναι μια τακτική που την έχουν αυτά τα παιδιά και το έκαναν απ' όταν μπήκα στο παιχνίδι» υπογράμμισε ο Σάκης. Παράλληλα, ο Τριαντάφυλλος τα βρήκε ξανά με τον Ηλία Μπόγδανο, με τον δεύτερο να του λέει ότι δεν θέλει να φύγει. «Έχουμε αφήσει πίσω μας ότι μας έφερνε σε ένταση. Έχει παίξει ρόλο ότι έφυγε ο Αλέξης».

Διαβάστε επίσης: Ελευθερία Ελευθερίου: «Eδωσε στεγνά» Νίκο και James - Τι ψιθύρισε στο αυτί του Αλέξη Παππά

SurvivorΝίκος ΜπάρτζηςΤζέημς ΚαφετζήςΣάκης ΚατσούληςΜαριαλένα ΡουμελιώτηSurvivor 4