Τηλεόραση|29.04.2021 09:50

Survivor 4 αποχώρηση: Έφυγε ο Κώστας Παπαδόπουλος - Τα κλάματα των παικτών για το έπαθλο

Newsroom

Ενα έπαθλο επικοινωνίας έβαλε φτερά στα πόδια των παικτών του «Survivor 4» το βράδυ της Τετάρτης (28/4), για να ακολουθήσει η αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου στο Συμβούλιο του νησιού. Στον στίβο μάχης επικράτησαν, αυτή την εβδομάδα, οι Μπλε, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία ν' απολαύσουν ηχητικά μηνύματα από τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, σχεδόν όλοι οι παίκτες ξέσπασαν σε δάκρυα στο άκουσμα ότι ίσως ακούσουν ξανά τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μετά από τόσους μήνες που βρίσκονται μακριά τους. «Εχουμε χάσει Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και τώρα Πάσχα. Είναι στιγμές που είσαι μαζί με την οικογένειά σου. Είναι ότι πιο ωραίο. Εδώ οικογένεια μας είναι τα παιδιά, είστε εσείς, αλλά είναι και αυτά τα άτομα που έχουμε αφήσει πίσω και μας λείπουν τόσο πολύ. Κάθε χρόνο είναι δίπλα μου, ζούμε τις στιγμές αυτές μαζί και φέτος δεν τις ζω και μου έχουν λείψει πολύ όπως νομίζω σε όλους» ανέφερε συγκινημένος ο Κόρο.

Τα δάκρυά του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ούτε ο Σάκης Κατσούλης, ενώ ο Γιώργος Λιανός δήλωσε πως καταλαβαίνει τι νιώθουν, αφού λόγω δουλειάς έχει αναγκαστεί πολλές φορές τέτοιες μέρες να βρεθεί μακριά από τη δική του οικογένεια και τα παιδιά του. 

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Μπόγδανος ανέφερε: «Θα 'θελα πάρα πολύ να περάσω το Πάσχα με τους δικούς μου ανθρώπους, με τους γονείς μου, ένα ηχητικό τους θα είναι αρκετό εδώ πέρα στο νησί που είμαστε, γιατί μόνο η σκέψη μού αρκεί, πόσο μάλλον να ακούσω και τη φωνή του μπαμπά μου, της μαμάς μου».

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος σε κάθε αγώνα δίνει τον καλύτερό του εαυτό, παραπάτησε και γύρισε το πόδι του, με αποτέλεσμα να χάσει τον πόντο, αλλά και να χρειαστεί να μείνει για λίγα λεπτά στο έδαφος μέχρι να βρει τη δύναμη για να σηκωθεί ξανά. Η Μαριαλένα, μόλις τον είδε πεσμένο στην άμμο, έτρεξε αμέσως κοντά του προκειμένου να σιγουρευτεί ότι είναι καλά και να τον βοηθήσει.

Εκτός παιχνιδιού ο Κώστας Παπαδόπουλος

Στο τέλος του Συμβουλίου του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο παίκτης που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο αυτή την εβδομάδα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο ζαχαροπλάστης ήταν τελικά αυτός που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από τους τέσσερις παίκτες -Τριαντάφυλλος, James Καφετζής και Γιώργος Ασημακόπουλος- που βρέθηκαν στον τάκο, και θα κάνει Πάσχα μαζί με την οικογένεια του στην Ελλάδα.

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, αλλά αρχίζουν άλλα ακόμα πιο ωραία. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με στήριξε για σχεδόν πέντε μήνες. Αυτό είναι ένα παιχνίδι αλλά έξω είναι το πραγματικό Survivor. Θα πάω να σουβλίσω με τα παιδάκια μου. Το παιχνίδι ήταν ένα όνειρο ζωής, ένα πανεπιστήμιο χωρίς δίδακτρα. Όταν ξαπλώνω με τα παιδάκια μου και θα μου λένε πες μας ένα παραμύθι θα τους λέω μια πραγματική ιστορία από το Survivor. Νιώθω μια λύπη που δεν κατάφερα να προχωρήσω περισσότερο και να τους κάνω λίγο ακόμα υπερήφανους» ανέφερε ο παίκτης πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο ζαχαροπλάστης Κώστας Παπαδόπουλος και η στρατηγική του

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι 36 ετών, έχει τρία παιδιά και μένει στο Μενίδι. Είναι ιδιοκτήτης εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής και παράλληλα διδάσκει ζαχαροπλαστική σε ιδιωτική σχολή, ενώ είναι μέλος της εθνικής ομάδας γαστρονομίας. Μάλιστα το 2020 στην Ολυμπιάδα Γαστρονομίας κέρδισε τον τίτλο του «Mediterranean Pastry Chef of the year 2020».

Γεννήθηκε στη Ρωσία, έχει ποντιακές ρίζες και σε ηλικία 5 ετών ήρθε με τους γονείς του στην Ελλάδα. Έχει ένα ιδιαίτερο πάθος για τον αθλητισμό. Στο παρελθόν ήταν παλαιστής, ενώ χειμώνα-καλοκαίρι κάνει το αγαπημένο του sport, το surf. Οι καλύτερες στιγμές της ζωής του είναι τρεις. Όσες φορές δηλαδή έγινε πατέρας! Αυτό που τον ενοχλεί είναι η τεμπελιά και η υποκρισία. Με όπλο του την στρατηγική ήθελε να είναι φέτος ο νικητής του «Survivor». 

Διαβάστε επίσηςΤριαντάφυλλος: Ζαλίζουν τα λεφτά που έχει φέρει στο Survivor 4 - Aποτελεί το πιο δυνατό χαρτί 

SurvivorΜαριαλένα ΡουμελιώτηΣάκης ΚατσούληςαποχώρησηSurvivor 4Κώστας Παπαδόπουλος