Τηλεόραση|06.05.2021 10:58

Survivor 4: Αποχώρησε ο Παύλος - «Άσε Μαριαλένα που ήθελες μήνυμα από τον Λιβάνη» λέει ο Ντάφυ

Newsroom

Βραδιά αποχώρησης στο «Survivor 4» και οι Μπλε είχαν λόγο να χαρούν μόνο γιατί κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και φαγητού. Ο James Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης ή ο Παύλος Γαλακτερός ήταν οι υποψήφιοι αποχώρησης με τον Παύλο να σηκώνει τη δάδα και να λέει «αντίο» στους συμπαίκτες του. Αφού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομά του, ο Παύλος είπε: «Στεναχωριέμαι που φεύγω. Σίγουρα χαίρομαι πάρα πολύ που μέσα στο παιχνίδι έχω δείξει το χαρακτήρα μου, έχω δείξει ακριβώς ποιος είμαι. Χαίρομαι που θα γυρίσω πίσω θα βρεθώ ξανά με την οικογένειά μου, θα πάω στην κοπέλα μου, που μου έχει λείψει τόσο πολύ. Από αυτά που άκουσα σήμερα, οι ομάδες θα συνεχίσουν δύσκολα και έχει να κάνει με τα δύο παιδιά που όλα νομίζουν ότι γυρνάνε γύρω από αυτούς. Κρατάω τα θετικά μόνο και θέλω να πω σε όλους ότι χρωστάω και ένα πάρτι 90ς μόλις τελειώσει το Survivor».

Διαβάστε επίσηςSurvivor: «Δεν μπορώ να τρώω και δίπλα μου κάποιος να πεινάει» είπε ο Παύλος Γαλακτερός και «δοξάστηκε»

Μετά την αποχώρηση του Παύλου, ο πατέρας του, Νάσος Γαλακτερός έκανε την εξής ανάρτηση: «Η μεγαλύτερη νίκη του Παύλου είναι η βαθιά αγάπη, η εκτίμηση και ο θαυμασμός των συμπαικτών του. Των ανθρώπων δηλαδή που τον γνώρισαν πριν από 3 μήνες και περνούν μαζί του 24 ώρες το 24ωρο σε συνθήκες που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ακόμη και τον πιο αγνό άνθρωπο. Υπάρχει μεγαλύτερο επίτευγμα από αυτό;».

Πριν το Συμβούλιο του νησιού, ο Ηλίας τάσσεται ξεκάθαρα κατά του διδύμου Καφετζή-Μπάρτζη: «Μετά από τα τελευταία γεγονότα δεν υπάρχουν για μένα ο James και ο Νίκος». Στο ίδο κλίμα η Μαριαλένα ρωτά τον Τζέημς: «James έχεις σκεφτεί γιατί όλοι οι παίκτες του Survivor είναι εναντίον σου; Μήπως έχεις κάνει κάτι κι εσύ;» Η παίκτρια της Μπλε ομάδας ξεκαθαρίζει στην κάμερα ότι «Ομάδα δεν είμαστε, μας έχει κάνει ο James άνω κάτω». Οι Μπλε κερδίζουν και πανηγυρίζουν με τον Τριαντάφυλλο να παρατηρεί: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς με μια νίκη έγιναν όλα τέλεια στην ομάδα σας».

Αγχώθηκε ο Σάκης για τα άτομα που έστειλαν μήνυμα στη Μαριαλένα

Η Μαριαλένα σχολίασε το γεγονός ότι δεν επικοινώνησε μαζί της ο Γιώργος Λιβάνης: «Εχω πει ότι εγώ αυτό που έχω με τον Σάκη μπορεί να παρεξηγηθεί έξω. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι και ο Γιώργος στο έπαθλο επικοινωνίας να μου πει δυο κουβέντες, δεν ήτανε, μπορώ όμως να κατανοήσω ακριβώς γιατί δεν ήτανε. Μπορεί κάλλιστα να παρεξηγηθεί η σχέση με τον Σάκη. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά, αλλά στα πλαίσια του ανθρώπινου επιπέδου, δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό, το έχει ξεκαθαρίσει και ο Σάκης και εγώ. Αλλά από τη μεριά του Γιώργου μπορώ να καταλάβω ότι αυτό που βλέπει προς τα έξω να μην του αρέσει και μπορώ να το δεχτώ και να το σεβαστώ. Περιμένω τη στιγμή θα βγω έξω από το παιχνίδι να του εξηγήσω δύο πράγματα και ελπίζω να καταλάβει».

Από τη μεριά του ο Σάκης είπε στην κάμερα του Survivor: «... την αγαπάω σαν άνθρωπο, δεν υπάρχει κάτι ερωτικό και όταν βγω από το παιχνίδι θα είναι διαφορετική η κατάσταση, και τότε θα δούμε αν μπορεί να ξανά υπάρχει κάτι μεταξύ μας. Θα τα πούμε τότε για να μην παρεξηγούνται άτομα και καταστάσεις. Η Μαριαλένα παρόλα αυτά φάνηκε ανακουφισμένη που δεν επικοινώνησε αυτότ ο άτομο. Και εκείνη δεν ξέρει τι γίνεται έξω, είναι 5 μήνες το παιχνίδι, δεν έχει επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Είναι γνωστή η σχέση μεταξύ μας και το πόσο κοντά έχουμε έρθει και μπορεί να παρεξηγηθεί». 

Τριαντάφυλλος: «Άσε μας Μαριαλένα που στεναχωρήθηκες για τον Λιβάνη»

Ο Ντάφυ, πάντως, είπε τα πράγματα έξω από τα δόντια. «Και τι στεναχωριέσαι που δεν ήταν ο Λιβάνης; Να βάλω το χέρι μου στα κάρβουνα; Άσε μας ρε Μαριαλένα που στεναχωρήθηκες για τον Λιβάνη. Δηλαδή τι περίμενες να σου στείλει μήνυμα μετά από όλα αυτά που βλέπει; Δηλαδή πώς να σου στείλει μήνυμα ο άνθρωπος, και εσύ περίμενες και στεναχωρήθηκες. Με τα χράτσα χρούτσα που ακούω όλο το βράδυ; Περίμενες να σου στείλει και μήνυμα. Δεν περιγράφω άλλο. Άντε γεια Μαριαλένα» είπε ο Τριαντάφυλλος στην παραλία του «Survivor 4».

Διαβάστε επίσης: Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Πώς εξελίχθηκε η σχέση του πρώην ζευγαριού στο Survivor 4

αποχώρησηΓιώργος ΛιβάνηςSurvivorΜαριαλένα ΡουμελιώτηSurvivor 4Παύλος ΓαλακτερόςΣάκης Κατσούλης