Τηλεόραση|06.05.2021 11:41

Survivor 4: Εντυπωσίασε η πρώην του Τζέημς Καφετζή - «Μήπως είναι ξαδέρφη του;»

Newsroom

Η όμορφη ξανθιά Maxine έστειλε μήνυμα στον Τζέημς Καφετζή στο έπαθλο επικοινωνίας του «Survivor 4» και εντυπωσίασε τα... πλήθη. Πιο πολύ από όλους εντυπωσιάστηκε ο κολλητός του, Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος τη χαρακτήρισε «ταράτσα» - εννοώντας ότι στέκεται τόσο «ψηλά» που δεν θα της μιλούσε καν για να τη φλερτάρει. Ο Τζέημς Καφετζής θεωρούσε πως έχουν χωρίσει, αλλά τα πράγματα μάλλον είναι αλλιώς μετά το μήνυμα που έλαβε στο ριάλιτι.

Διαβάστε επίσηςSurvivor 4: Αποχώρησε ο Παύλος - «Άσε Μαριαλένα που ήθελες μήνυμα από τον Λιβάνη» λέει ο Ντάφυ.

Πριν το αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνία ο Τζέημς Καφετζής αποκάλυψε σχετικά με την πρώην σύντροφό του Maxine: «Γιώργο έχω ένα έξτρα κίνητρο σήμερα επειδή έχει γενέθλια η γιαγιά της Maxine της Γερμανίδας, η οποία γίνεται 93, αν θυμάμαι καλά και κάθε χρόνο της στέλνω λουλούδια. Δεν περίμενα ότι θα είμαι ακόμη στο παιχνίδι οπότε δεν το είχα προμελετήσει και θέλω πάρα πολύ να κερδίσουμε για να μπορώ να ευχηθώ σε εκείνη και να περάσει τα χρόνια μου πολλά στην γιαγιά της.

Με την Maxine θέλω να μιλήσω και να περάσει τις ευχές μου στην γιαγιά. Είχε έρθει στην Ρόδο και γνωριστήκαμε εκεί στις διακοπές της και έμεινε για ένα 6μηνο. Μια πληροφορία - σοκ: είναι πρώην μου, πήγε να γίνει επανασύνδεση, αλλά με πήρατε εδώ. Οπότε αν υπάρχει ακόμα, που ελπίζω να υπάρχει θα το μάθουμε σήμερα αν κερδίσουμε». Η νίκη έφερε και το μήνυμα της όμορφης Γερμανίδας για την οποία είχε ακούσε πολλά ο Μπάρτζης.

Το μήνυμα της κοπέλας ήταν: «Καλησπέρα σε όλους. Καλησπέρα James. Θέλω να σου πω πόσο περήφανη είμαι για σένα, για το πόσο μακριά έχεις φτάσει και αυτά που έχεις πετύχει. Σε παρακαλώ μείνε δυνατός και κοίτα μπροστά. Γύρνα πίσω ο ίδιος άνθρωπος που γνώρισα πριν δύο χρόνια. Ανυπομονώ να σου κάνω μια μεγάλη αγκαλιά το καλοκαίρι και να σε δω. Πολλή αγάπη». Οι συμπαίκτες του Τζέημς φώναξαν: «Τελικά είστε μαζί».

Μετά το έπαθλο επικοινωνίας, ο Τζέημς ανέφερε σχετικά: «Ευτυχώς η Γερμανίδα υπάρχει μετά την Ένωση. Είναι κάτι που με έτρωγε. Ο Νίκος όταν την είδε σοκαρίστηκε, μου λέει πώς μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να είναι με ένα τέτοιο πράγμα. Η πεντάμορφη και το τέρας...Του είπα ότι όταν βγω θα πλυθώ, θα ξυριστώ και θα είμαι αλλιώς».

Ο Μπάρτζης αστειεύτηκε με τον κολλητό του, λέγοντας ότι τον κοροϊδεύει και είναι μια... ξαδέρφη του, ενώ είπε ότι είναι τόσο όμορφη που θα ντρεπόταν να πάει να της μιλήσει εκτός Survivor. Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» είχαμε δει βίντεο από τα ταξίδια του Τζέημς Καφετζή στο εξωτερικό με την συγκεκριμένη κοπέλα, τα οποία είχε ανεβάσει ο παίκτης του Survivor στο κανάλι του στο YouTube. O James είναι 24 ετών και μένει στη Ρόδο. Δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία. Έχει σπουδάσει φαρμακευτική χημεία στην Αγγλία.

Ζει και αναπνέει για τη θάλασσα και μάλιστα πριν δύο χρόνια διέσχισε με ένα ιστιοπλοϊκό τον Ατλαντικό Ωκεανό παρέα με τον πατέρα του και τον αδερφό του, τρώγοντας για 20 ημέρες από ένα παξιμάδι την ημέρα. Θεωρεί ότι η πείνα είναι παιχνίδι μυαλού και ότι μπορεί αν ανταπεξέλθει.

Μεταξύ άλλων, αυτό που είχε δηλώσει ότι θα του λείψει στο «Survivor» είναι το κινητό του, μιας και είναι εθισμένος στα social media. Τον ενοχλούν η αδικία, το κουτσομπολιό. Η ασυλία είναι το πιο σημαντικό έπαθλο για εκείνον, γιατί έτσι θα μπορέσει να παραμείνει περισσότερο στο «Survivor 4».

Survivor 4Νίκος ΜπάρτζηςSurvivorΤζέημς Καφετζής