«Δε Γκρανμάδερ» με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη - Έρχεται κάθε εβδομάδα στο OPEΝ
NewsroomΈνα απολαυστικό «τοκ σόου – λέιτ νάιτ» έρχεται στο OPEN, με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη να υποδέχεται κάθε εβδομάδα έναν ξεχωριστό καλεσμένο στο στούντιο σε μια συζήτηση χωρίς όρια.
Τον Ιεροκλή καθοδηγεί, συμβουλεύει, σκηνοθετεί, καταπιέζει και ενίοτε τον βοηθάει στην παρουσίαση, η αγαπημένη του (μας) γιαγιά, παρεμβαίνοντας στη συζήτηση είτε από το μάστερ κοντρόλ, το οποίο απολύτως ελέγχει, είτε εισβάλλοντας στο πλατό.
Η γιαγιά του Ιεροκλή, 30 χρόνια γηραιότερη από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στη σκηνή, είναι ένας από τους ελληνικούς alter ego χαρακτήρες που αγαπήθηκε ιδιαίτερα στο χώρο του θεάματος.
Αυτή όμως ειδικά η γιαγιά και οι περιπέτειες της, έχουν χιλιάδες «βίους» στο «γιου τουμπ» και όπως είναι γνωστό σε όλους, είναι από τις πιο σημαντικές «ινφλουέζνερς» στη χώρα.
Ο Ιεροκλής παρέα με την γιαγιά θα υποδέχονται κάθε εβδομάδα στο OPEN τους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους, σε μια συζήτηση βασισμένη στο χιούμορ και την αλήθεια.
«ΔΕ ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ»: Ένα ξεχωριστό «τοκ σόου», με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη έρχεται κάθε εβδομάδα στο OPEN.
- Τι σημαίνει για την Ελλάδα η αποπομπή της Γκίλφοϊλ - Ο προσωρινός διάδοχος και τα επόμενα βήματα
- Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες μέχρι την Τετάρτη - Η εικόνα για την Αττική και οι περιοχές που κινδυνεύουν
- «Βρήκα το μωρό μου κατάμαυρο»: Οι συγκλονιστικές καταθέσεις των επιζώντων στη δίκη για τα Τέμπη
- Απίστευτη απάτη: Εκμεταλλεύτηκε την τηλεργασία και δούλευε σε 5 υπουργεία ταυτόχρονα - Πώς τον έπιασαν