Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Mε νέα βραδινή εκπομπή στο OPEN - Πότε κάνει πρεμιέρα
Η νέα βραδινή εκπομπή του OPEN, με παρουσιαστή τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, θα ονομάζεται «The Grandmother» γιατί αφεντικό είναι η γιαγιά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με αργά, αλλά σταθερά βήματα προχωρά το χτίσιμο της prime time ζώνης του OPEN. Μετά τη θριαμβευτική άφιξη των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» του Αντώνη Κανάκη, οι οποίες σημειώνουν συνεχώς υψηλές τηλεθεάσεις, ετοιμάζεται ένα καινούργιο talk show με παρουσιαστή τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη.
Η εκπομπή, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 7 Μαΐου και θα ονομάζεται «The Grandmother», θα έχει μία ενδιαφέρουσα ιδιαιτερότητα, καθώς ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης θα έχει διπλό ρόλο. Θα εμφανίζεται ως συμπαρουσιαστής του εαυτού του, αφού δίπλα του θα είναι και η γνωστή γιαγιά... η περσόνα που έχει ο ίδιος δημιουργήσει από τους «Άγαμους Θύτες».
Διαβάστε επίσης: Οι Αγαμοι θύται στο Youtube: Με τα μάτια της γιαγιάς – «Μην ακούς τον Τραμπ»
«Η γιαγιά συνοδεύει τους "Άγαμους Θύτες" εδώ και τριάντα χρόνια. Είναι ένας από τους βασικούς ήρωες, ο οποίος βρίσκεται σε διάφορες περιπέτειες. Εδώ αποκτά μία σχέση με εμένα και αφού έπρεπε να κάνω μία late night εκπομπή, αποφάσισε ότι έπρεπε να τη διευθύνει αυτή. Η εκπομπή, επίσης, θα έχει ενδιαφέροντα πρόσωπα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός στην κάμερα του «Ευτυχείτε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ποδαρικό στο νέο πρόγραμμα θα κάνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
Δύο νέα drones «Shahed» σήμαναν τον συναγερμό στην Κύπρο - Εξακολουθεί να φλέγεται η Μέση Ανατολή
Η στιγμή που οι ελληνικές φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά» μπαίνουν στο λιμάνι της Λεμεσού στην Κύπρο
Axios: Το τηλεφώνημα Νετανιάχου σε Τραμπ που άλλαξε τη Μέση Ανατολή
Σοκαριστική επίθεση σκύλου σε 7χρονο κοριτσάκι - Τη σήκωσε στον αέρα, της έκαναν 68 ράμματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




