Τηλεόραση|11.05.2021 10:02

Survivor 4 spoiler: Έξαλλη η Μαριαλένα με τον Σάκη - Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Newsroom

Μπλε και Κόκκινοι μπήκαν δυναμικά στον στίβο μάχης, διεκδικώντας την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Ο αγώνας ήταν σκληρός ανάμεσα στις δύο ομάδας του «Survivor 4». Ωστόσο, η ήττα της μπλε ομάδας έφερε εκνευρισμό στη Μαριαλένα, η οποία ύψωσε τη φωνή της στον Σάκη Κατσούλη και τον Τριαντάφυλλο, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένας σεβασμός.

Ο Ηλίας Μπογδάνος δεν σταμάτησε λεπτό να πανηγυρίζει με τη νίκη της ομάδας του και ο Ντάφυ δεν έχασε την ευκαιρία και του έδωσε ξανά ένα φιλί στο στόμα.

«Τι γίνεται; Δεν υπάρχουν κάμερες και μπαίνετε μέσα με συνθήματα για να μας τρίψετε το μαχαίρι στην πληγή; Εσύ βγάζεις συνθήματα ρε φίλε. Εγώ όταν χάνω σας σέβομαι! Δεν το χτυπάω στη μούρη, μου το χτυπάτε στη μούρη! Λίγο σεβασμός ρε! Νιώθω ότι δεν με σέβεστε, όλοι! Να πανηγυρίζετε αλλά λίγος σεβασμός. Ξέσπασα, πεινάω, κοιμάμαι στο σανίδι κι οι ορμόνες μου δεν είναι καλά. Επειδή ο Κόρο κι ο James είναι εριστικοί, πρέπει κι εσείς;» ανέφερε σε έντονο ύφος η νεαρή γυμνάστρια.

Την ατομική ασυλία από την μπλε ομάδα κέρδισε ο Νίκος Μπάρτζης.

Στο Συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός σχολίασε το γεγονός ότι οι νικητές ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς, με τους Ηλία και Ασημακόπουλο να εξηγούν ότι οι αντιδράσεις τους ήταν λόγο της μεγάλης έντασης και της ανατροπής. «Όλα πλέον κρίνονται στον πόντο. Για όλους η δίψα για νίκη είναι μεγαλύτερη. Αυτό δεν σημαίνει ότι λίγες ώρες, αφού επιστρέψουμε και καλμάρουμε, δεν είμαστε καλά. Ωστόσο, στον αγώνα, το έχω παρατηρήσει και εγώ, φλιπάρουμε όλοι. Θέλουμε πάρα πολύ να κερδίσουμε. Και ναι, μέσα στον αγώνα και έπειτα από κάποιες συζητήσεις, δεν υπάρχουν φιλίες. Υπάρχει μόνο σεβασμός στον αντίπαλο και την ομάδα» υπογράμμισε ο Μπογδάνος.  

Ο Κόρο δήλωσε ότι ο Τριαντάφυλλος πανηγυρίζει, ενώ δεν παίζει και κάνει πίσω σε πολλές αναμετρήσεις. «Να θυμίσω στον Κόρο ότι έχω δισκοκήλη, η οποία έχει γίνει cd» απάντησε με χιούμορ ο τραγουδιστής.

Στην ψηφοφορία, η μπλε ομάδα υπέδειξε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κόρομι με τρεις ψήφους, ενώ σύμφωνα με όσα έγραψε ο Μισθοφόρος στο Twitter, οι Κόκκινοι θα νικήσουν και τη δεύτερη ασυλία με τη Μαριαλένα και τον James να συμπληρώνουν την τριάδα των υποψηφίων.

Διαβάστε επίσηςSurvivor 4: Ο Αλέξης Παππάς πρωταγωνιστής σε... βραζιλιάνικη σειρά - Το ραντεβού με τον ΣΚΑΪ

ΤριαντάφυλλοςSurvivorΜαριαλένα ΡουμελιώτηαποχώρησηΣάκης ΚατσούληςSurvivor 4