Τηλεόραση|14.05.2021 16:25

James Καφετζής: Χαλαρός στο ξενοδοχείο δακρύζει για τον Νίκο - Το ροντέο στο Survivor

Newsroom

Ο Τζέημς (James) Καφετζής μετά από την οικειοθελή του αποχώρηση από το «Survivor 4», μία αποχώρηση που συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό, έδωσε από τον Άγιο Δομίνικο την πρώτη του συνέντευξη στην εκπομπή «Lone It» στον ΣΚΑΪ. Ο 24χρονος μίλησε με συγκίνηση για τη φιλία του με τον Νίκο Μπάρτζη, την άτυπη συμφωνία που έκαναν για τον τελικό, ενώ μίλησε ανοιχτά για την στάση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη απέναντί του.

Διαβάστε επίσης: James Καφετζής: Οι πρώτες του δηλώσεις, η φιλία με τον Μπάρτζη και οι κόντρες στο Survivor 4

Survivor 4: Ροντέο συναισθημάτων ανάμεσα σε James και Νίκο για την αποχώρηση

«Η αλήθεια είναι ότι εδώ και καιρό συζητούσαμε και λέγαμε και οι δύο ότι δεν ήμασταν καλά και τι θα κάνουμε. Πάμε να παίξουμε τη δεύτερη ασυλία, βλέπω τον Νίκο να παίζει το δεύτερο παιχνίδι του και υπέφερε, ξάπλωσε φωνάζοντας “Δεν αντέχω άλλο”. Υπήρχε ένα ροντέο συναισθημάτων, μία εγώ μία ο Νίκος. Επιστρέφουμε στο πρόχειρο κατάλυμα, του είπα ότι δεν την παλεύω άλλο και θέλω να φύγω. Του είπα ότι ξέρω πως κι αυτός ήθελε να φύγει, αλλά η διαφορά ήταν ότι εγώ είχα πετύχει τον στόχο μου, ενώ εκείνος από την αρχή είχε ως στόχο το έπαθλο. Του είπα πριν το συμβούλιο συγγνώμη και πως όταν βγω έξω θα σε υποστηρίζω.... θα κάνω τη μεγαλύτερη κερκίδα για εκείνον. Είσαι το πιο αληθινό παιδί μέσα εδώ!» ανέφερε και δάκρυσε ο 24χρονος James - που στην αποχώρηση σε μια ένδειξη φιλίας αντάλλαξε μπλούζες με τον Νίκο Μπάρτζη.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Εντυπωσίασε η πρώην του James Καφετζή - «Μήπως είναι ξαδέρφη του;»

O James - στα χνάρια της Άννας Μαρίας Βέλλη - αποκάλυψε ότι θα πάει στο χωριό του Νίκου μόλις φτάσει Αθήνα, για να φάει το περίφημο γαλακτομπούρεκο της μητέρας του. «Δεν ήταν κάτι αυθόρμητο. ήταν καιρό που το σκεφτόμασταν και ο ένας και ο άλλος. Έφτασα σε μια φάση που ένιωθα ότι με είχε ρουφήξει το παιχνίδι. Το να χάσω τον εαυτό μου, το μυαλό μου, είναι για εμένα η κόκκινη γραμμή. Ο Νίκος το ήξερε ότι θα αποχωρήσω, αλλά πίστευε μέχρι τελευταία στιγμή ότι θα αλλάξω γνώμη» είπε ο «πρίγκιπας James». 

Και συνέχισε: «Ξέρω τον Νίκο και θα μείνει μόνος του εκεί. Ο Τριαντάφυλλος είχε πιάσει τον Νίκο πριν ένα μήνα, όσο ήταν ακόμα μέσα ο Παππάς και του είπε ότι το ποσοστό δημοφιλίας του ήταν 85%, ενώ το δικό μου 15%. Γι’ αυτόν τον λόγο σε κάθε συμβούλιο δεν αναφέρονταν στον Νίκο, αλλά σε εμένα. Για το έπαθλο λέγαμε αν φτάναμε και οι δύο τετράδα, και το έπαιρνε ο ένας από τους δύο, ο ένας θα έκανε ένα καλό δώρο στον άλλο. Όχι μισό μισό. Θα ήταν ο πιο ωραίος τελικός».

Η Μαριαλένα είναι η βασίλισσα της γυριστής μπιφτέκας

«Η Μαριαλένα μας είχε πει αρκετά πράγματα για τον πρώην της. Είχα πει στη Μαριαλένα πως εάν είναι να σου ρημάξουν την ψυχολογία να τον βγάλουμε υποψήφιο στην επόμενη ψηφοφορία. Το επιχείρημά μου είναι ότι κανείς δεν γνώριζε αν ο Σάκης ήταν καλός αγωνιστικά. Η Μαριαλένα είναι η βασίλισσα της γυριστής μπιφτέκας. Λέγαμε με τον Νίκο ότι μας μοιάζει σαν κακιά Μεξικάνα πρωταγωνίστρια» πρόσθεσε στη συνέχεια, έχοντας μείνει άφωνος από τον χαρακτηρισμό «κακοί άνθρωποι» της Μαριαλένας για εκείνον και τον Νίκο.

«Η Μαριαλένα άλλαξε τη στάση της γιατί της είπαν οι νέοι παίκτες πράγματα από έξω. Σίγουρα της μετέφερε ο Σάκης πληροφορίες, αλλά αυτός έβαζε μπροστά τον Ταβλαδάκη. Ο Σάκης κινείται υπόγεια. Δεν ήταν πάντα πρωταγωνιστής απέναντί μου, αλλά ήταν πάντα δίπλα από τον πρωταγωνιστή. Ήξερε ότι εάν μπούμε σε μια αντιπαράθεση, ήξερε ότι μπορώ πολύ εύκολα να τον κάνω τούρμπο και να δείξει τον πραγματικό του εαυτό. Τον βλέπω κρατιέται με νύχια και με δόντια να μην εκραγεί σε κάποιο συμβούλιο. Άλλαξε εντελώς η στάση του, όταν έφυγε ο Παύλος. Το ότι εγώ και ο Νίκος ήμασταν μόνοι μας το γύρισαν εναντίον μας ότι το κάνουμε επίτηδες για να μας λυπηθεί ο κόσμος. Πολύ χοντρό. Αν θέλω να με λυπηθεί ο κόσμος, ντροπή μου... Ο Νίκος ήταν χάλια κάποια στιγμή και ο Σάκης του είπε έχουμε κοινούς γνωστούς είσαι καλό παιδί και σε επηρεάζουν αρνητικά ψυχολογικά ο Τζέημς και η Άννα Μαρία» είπε ο Τζέημς Καφετζής.

Αναφορικά με το «ζεύγος» Σάκης - Μαριαλένα είπε: «Εγώ βλέπω ότι ο Σάκης παίζει τον ρόλο του. Πρόσφατα ο Νίκος μου είπε από τον έναν είναι φτιαχτό και από τον άλλον δεν είναι. Απορία έχω αν θα θέλει ο Λιβάνης να της μιλήσει. Ο Ταβλαδάκης ήθελε να κάνει καριέρα στο Survivor, αλλά έφυγε νύχτα».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Η μητέρα της Μαριαλένας παίρνει το μέρος του Λιβάνη - Ο Σάκης θα καταστρέψει το παιδί μου

SurvivorΝίκος ΜπάρτζηςΤζέημς ΚαφετζήςSurvivor 4