Τηλεόραση|15.05.2021 09:37

Η Φάρμα: Στον «τάκο» η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - «Αναψε» φωτιές με το καλλίγραμμο σώμα της

Newsroom

Την δέκατη εβδομάδα στη «Φάρμα», οι παίκτες - αγρότες είχαν έντονες, αλλά και χαλαρές στιγμές, συμμαχίες, αλλά και κόντρες. Ο Σάκης Τανιμανίδης, πάντα «παρών» και έτοιμος για δράση, έδωσε το σύνθημα για τις δύσκολες δοκιμασίες και διαχειρίστηκε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τις μεγάλες και μικρές ανατροπές.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου, μετά την αποχώρηση του άφησε ως πρώτη υποψήφια αρχηγό τη Φένια Τσικιτίκου, ενώ οι συμπαίκτες της επέλεξαν ως αντίπαλο της, την Κυριακή Κατσογρεσάκη. Τα λόγια του, μάλιστα, στο γράμμα δημιούργησαν μία συγκινητική ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι:

«Ποιος θα με άκουγε αν φώναζα από τις στρατιές των αγγέλων; Είστε άγγελοι, να το θυμάστε πάντα. Φτάνει να το πιστεύετε και να έχετε δύναμη. Συνέχεια κάθε στιγμή της ψυχής σας, η καρδιά σας το ψιθυρίζει. Να περιμένετε να ξεδιπλωθεί το θαύμα της ζωής. Πρέπει να πιστεύετε σε αυτά για να γίνονται. Σας αγαπώ και προτείνω για αρχηγό σας έναν από τους δύο αρχαγγέλους που ζουν ανάμεσα σας κι αυτός είναι η Φένια».

Οι δύο γυναίκες ρίχτηκαν στον αγώνα, αλλά στο τέλος η Κυριακή ήταν αυτή που επικράτησε. Για υπηρέτες, διάλεξε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, την οποία χαρακτήρισε ως «Barbie» και τον Κώστα Γκρέκα. Υπονόησε ότι η ξανθιά καλλονή δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει με ευκολία στις δουλειές της «Φάρμας» γι' αυτό θα ήταν καλύτερο να περιποιηθεί το σπίτι.

«Δεν είναι ακριβώς αδύναμη η Αλεξάνδρα, αλλά συγκρίνοντας τη με τα διδυμάκια βλέπω ότι ζορίζεται με το κόνσεπτ της φάρμας, ενώ ο Γκρέκας μπορεί να συνεισφέρει παραπάνω» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η Κυριακή και στη συνέχεια έδωσε στην Αλεξάνδρα τη μαύρη πέτρα.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου «άναψε» φωτιές

Την ίδια ώρα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισε να κάνει μπάνιο με το μαγιό της και όπως ήταν φυσικό «άναψε» φωτιές με το καλλίγραμμο σώμα της. Με τη βοήθεια της Μαρίας Μιχαλοπούλου, η ξανθιά καλλονή απόλαυσε το ντους της, αδιαφορώντας για τα βλέμματα των συμπαικτών της.

«Έλα κόσμε, ρε τι γίνεται στον κόσμο; Αλεξάνδρα ρίξε κάτι πάνω σου, θα κρυώσεις ζαργάνα. Μύκονοοοοος. Τι μπάνιο είδαμε ρε παιδιά, μας χάζεψε που βρίσκεται ρε παιδιά; Μήπως έχει πάει σε λάθος ριάλιτι;» σχολίασε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, βλέποντας την να κάνει μπάνιο.

Διαβάστε επίσης: Στράτος Τζώρτζογλου: Ξεγυμνώθηκε on air και έδειξε στην κάμερα τους κοιλιακούς του

ΑΝΤ1Στράτος ΤζώρτζογλουΑλεξάνδρα ΠαναγιώταρουΦάρμα