Τηλεόραση|18.05.2021 09:42

Survivor 4 αποχώρηση: Υποψήφιος ο Σάκης Κατσούλης, ράκος η Μαριαλένα

Newsroom

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν ο «πρωταγωνιστής» του επεισοδίου της Δευτέρας (17/5) στο «Survivor 4», αφού ήταν ο παίκτης που αποφάσισε μία από τις υποψηφιότητες για αποχώρηση από το ριάλιτι. Μουδιασμένο το τηλεοπτικό κοινό μετά τις απανωτές αποχωρήσεις του James Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη. Και τώρα Τριαντάφυλλος και Σάκης Κατσούλης είναι οι δύο υποψήφιοι μετά τις αλλαγές στους κανονισμούς του «Survivor 4».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Υποδοχή ήρωα ετοιμάζουν για τον Νίκο Μπάρτζη στο Ζευγολατιό

Για 10η φορά από την ψηφοφορία βγήκε υποψήφιος ο Τριαντάφυλλος. «Είμαι προεδράρα! Δέκατη φορά υποψήφιος. Σεβαστή η απόφαση. Όλους τους αγαπάω», είπε ο Ντάφυ, ο οποίος με αγωνία περίμενε ν’ ακούσει ποιος θα είναι ο αντίπαλός του στη διαδικασία αποχώρησης. Ο κάτοχος της ατομικής ασυλίας Γιώργος Ασημακόπουλος έκανε τη μεγάλη έκπληξη και κατονόμασε τον Σάκης Κατσούλη, αφήνοντας τους πάντες άναυδους στο «Survivor 4»!

Τριαντάφυλλος για Ασημακόπουλο: «Μπράβο αγόρι μου έπαιξες στρατηγικά»

«Είσαι απίστευτος Γιώργο. Ο Σάκης σε ανέβασε αγωνιστικά και πας και τον δίνεις. Τον πουλάς στεγνά. Πιστεύω ότι ο Γιώργος πήγε και πούλησε αυτόν που τον έφτιαξε», είπε ο Τριαντάφυλλος, ενώ δίπλα του η Μαριαλένα ξέσπασε σε κλάματα. «Το θεωρώ άδικο, στενοχωριέμαι για Σάκη, γιατί είναι πρώτος σε κατάταξη στατιστικών. Πιστεύω ότι ο Γιώργος το είδε καθαρά στρατηγικά», είπε η Μαριαλένα. Ο Σάκης, πιο ψύχραιμος, άλλαξε ομάδα για να την ηρεμήσει και είπε: «Η Μαριαλένα κλαίει χωρίς λόγο, είναι ένα παιχνίδι και όλοι θα φύγουμε. Ο Γιώργος διάλεξε την παρέα του και κοίταξε τη στρατηγική του».

Σάκης Κατσούλης: Αυτό που έχω να πω στον Γιώργο είναι ότι δεν πρέπει να νιώθει άσχημα

Ο Σάκης Κατσούλης μοιράστηκε μια εμπειρία δική του και της Μαριαλένας και έδωσε άφεση αμαρτιών στον Ασημακόπουλο. «Πέρυσι τέτοιο καιρό καθόμουν με τη Μαριαλένα και με έναν πρώην παίκτη του Survivor και μας έλεγε τις εμπειρίες του και υπήρχε μία ίντριγκα ανάμεσά μας, λέγοντας θέλω να μπω και εγώ, όχι θέλω να μπω και εγώ. Η Μαριαλένα έλεγε ότι είναι πιο καλή αγωνιστικά και της λέω "επειδή θα τσακωθούμε σταμάτα". 

Και έναν χρόνο μετά, βρισκόμαστε και οι δύο στο παιχνίδι, να κλαίει χωρίς λόγο αυτή τη στιγμή για μένα, που ενδεχομένως να φύγω σε τρεις μέρες. Είναι μάθημα για εμένα. Ήμουν έτσι σαν άνθρωπος πριν μπω στο παιχνίδι, δεν μου αρέσει να τσακώνομαι. Γιατί στεναχωριέμαι και δεν μπορώ να κοιμηθώ.

Δεν έχω αλλάξει το χαρακτήρα μου ποτέ στη ζωή μου. Έχω πάει κόντρα σε προέδρους, σε προπονητές, με ένοιαζε να μπορώ να κοιμηθώ ήσυχος. Αυτό έκανα και στο παιχνίδι. Όταν ήρθα στην Κόκκινη ομάδα ξαναγεννήθηκα.  Αυτό που έχω να πω στον Γιώργο είναι δεν πρέπει να νιώθει καθόλου άσχημα. Έτσι είναι το παιχνίδι, δεν μπορώ να κρατήσω κακία, εγώ αυτό που έκανα για τον Γιώργο εδώ και δύο μήνες είναι ότι του έλεγα αντικειμενικά ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης και αγωνιστικά και αθλητικά» είπε ο υποψήφιος για αποχώρηση από το «Survivor 4», Σάκης Κατσούλης.

Διαβάστε επίσης: James Καφετζής: Στράφηκαν εναντίον μου στο Survivor επειδή ήμουν δυνατός παίκτης

Μαριαλένα ΡουμελιώτηαποχώρησηSurvivorSurvivor 4Σάκης ΚατσούληςΤριαντάφυλλος