Τηλεόραση|27.05.2021 10:28

Survivor 4: Νέο deal του Ατζούν με Σάκη και Μαριαλένα - Διπλασιάζει την αμοιβή

Newsroom

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη, ο Ατζούν Ιλίτζαλι μάλλον επενδύει στο «ζευγάρι» του ριάλιτι επιβίωσης, τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, για να κρατηθούν ψηλά τα νούμερα τηλεθέασης. Ο Σάκης αναδεικνύεται κορυφαίος παίκτης του ριάλιτι, με τα δύο μεγάλα έπαθλα του Ατζούν να τα έχει κερδίσει σχεδόν μόνος του κάνοντας όλα τα run.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» από τον Αλέξη Μίχα, ο Ατζούν είναι έτοιμος να κάνει τη μεγάλη ανατροπή με Σάκη και Μαριαλένα. Όλοι οι παίκτες έκαναν μια συμφωνία για ένα εφάπαξ ποσό μετά την αποχώρηση του Τζέιμς και του Νίκου. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, Σάκης και Μαριαλένα έκαναν ξεχωριστή συμφωνία και διπλασίασαν το ποσό τους, το οποίο θα πάρουν με την μορφή μπόνους στο τέλος του ριάλιτι, την εβδομάδα που θα αποχωρήσουν.

Τα ποσά Σάκη και Μαριαλένας στο Survivor

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του συγκεκριμένου ρεπορτάζ του «Πρωινού» η Μαριαλένα παίρνει 500 ευρώ την εβδομάδα και διπλασιάζεται το ποσό και πάει στα 1000 ευρώ.  Ο Σάκης από τα 1500 που παίρνει την εβδομάδα (είχε μπει με ευνοϊκούς όρους), πάει στις 3000 ευρώ (ποσό που έπαιρναν οι Διάσημοι του ριάλιτι). Και μάλιστα, αν το καλοσκεφτεί κάποιος, η Μαριαλένα μπήκε με 500 ευρώ στο Survivor και ο Σάκης για να την διεκδικήσει πήρε το τριπλάσιο ποσό, όταν ξεκίνησε στο παιχνίδι. Σάκης και Μαριαλένα ξεφάντωσαν στο έπαθλο που τους μετέφερε στο Μαϊάμι, ενώ Καρολίνα, Ηλίας και Ασημακόπουλος ισχυρίζονται ότι «πουλάνε τον έρωτά τους» για τις κάμερες και την τηλεθέαση. 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 4: Χλιδή και βόλτες στο Miami και ο Ατζούν «κανόνισε» τον Τριαντάφυλλο

Άγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Η Μυρσίνη μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη

Πρίγκιπας Χάρι: Αλκοόλ και ναρκωτικά για να ξεπεράσει τον θάνατο της Νταϊάνα

SurvivorΣάκης ΚατσούληςΑτζούν ΙλίτζαλιΜαριαλένα ΡουμελιώτηSurvivor 4