Τηλεόραση|28.05.2021 10:27

MasterChef 5: Επική δοκιμασία για Διονύση και Μαρίνα - Ας πάει σπίτι του να τελειώνουμε

Newsroom

Πώς τα φέρνει η ζωή! Άλλοι πάνε από εδώ και άλλοι από εκεί. Κι εγώ πάλι με τη Μαρίνα» είπε ο Διονύσης, σχολιάζοντας χιουμοριστικά τη μονομαχία με μία συμπαίκτρια που δεν είναι και η ... αγαπημένη του στο σπίτι του «MasterChef 5». Ο τελικός πλησιάζει με τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη να περιμένει στον εξώστη τον τελικό της αντίπαλο για τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef και τα 50.000 ευρώ. Άλλο ένα απίστευτο πιάτο με πολλές παρασκευές είχαν να αντιγράψουν Διονύσης και Μαρίνα στη δοκιμασία της Πέμπτης (27/5). Δύο φιναλίστ, δύο μέρες, τέσσερις δοκιμασίες και η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο για τους διαγωνιζόμενους.

Αρχικά κλήθηκαν μέσα σε 30 λεπτά με πέντε υλικά στα χέρια να ετοιμάσουν ένα δημιουργικό πιάτο. Και τα κατάφεραν λαμβάνοντας και οι δύο 9/10. Η πιστή αντιγραφή των πιάτων τού γνωστού chef Τάσου Μαντή σίγουρα δεν ήταν μία εύκολη αποστολή. Έξι πιάτα σε δύο ώρες και ένα τέταρτο. Η Μαρίνα τα κατάφερε λίγο καλύτερα και πήρε έναν βαθμό παραπάνω από τον συμπαίκτη της.

Δακρυσμένα πρόσωπα - Μαρίνα και Διονύσης μπροστά στους κριτές 

Στο τρέιλερ της Δευτέρας (31/5) Μαρίνα και Διονύσης «τα βρίσκουν σκούρα». Το δεύτερο και τελευταίο εισιτήριο για τον τελικό. Η Μαρίνα βρίσκεται έναν βαθμό μπροστά. Οι παρασκευές δύσκολες, ο χρόνος λιγοστός και η επιθυμία τους να φτάσουν στον τελικό, μεγάλη! Τα πλάνα δείχνουν ότι και οι δύο παίκτες φτάνουν στα όριά τους. Ο Διονύσης θέλει σαν τρελός να πάει τελικό και η Μαρίνα λέει «Ας πάει σπίτι του να τελειώνουμε». Ο καλεσμένος chef Νίκος Θωμάς θα πιέσει τους παίκτες λίγο παραπάνω. Μια μέτρια προσπάθεια και ένα πιάτο που δεν βγήκε όπως έπρεπε θα καθορίσουν τον τελικό. Οι δύο παίκτες στέκουν με δάκρυα στα μάτια μπροστά στους κριτές που βαθμολογούν...

Μαρίνα Ντεμολλάι - Διονύσης Σαρακίνης  - Ποιοι είναι οι παίκτες του ημιτελικού του MasterChef

Η Μαρίνα Ντεμολλάι ξεκίνησε να μαγειρεύει στο σπίτι για τις αδελφές της, καθώς η μητέρα της εργαζόταν αρκετές ώρες. Δηλώνει μαχήτρια της ζωής, καθώς από πολύ μικρή ηλικία έχει βγει νικήτρια μέσα από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Έχοντας διακριθεί με την εθνική ομάδα νεανίδων στο χάντμπολ, γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει πίεση, ομαδικότητα αλλά και στόχος. Για τη Μαρίνα σημασία δεν έχει τι πιστεύουν οι άλλοι για εκείνη αλλά τι πιστεύει εκείνη για τον εαυτό της.

Μαρίνα MasterChef

Πιστεύει πως για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις έναν στόχο πρέπει να κινηθείς στρατηγικά και να αφοσιωθείς σε αυτόν. Άφησε τη μαγειρική για ένα μικρό διάστημα, για να αφοσιωθεί στην οικογένεια της, αλλά συνειδητοποίησε πόσο πολύ της λείπει η ένταση, όταν είναι μέσα σε μια κουζίνα. 

Ο Διονύσης Σαρακίνης είναι 28 ετών. Παθιασμένος, ενεργητικός, ενθουσιώδης. Δε θα ξεχάσει ποτέ εκείνη τη φορά, που μαγείρεψε για τον Ζινεντίν Ζιντάν. Δεν στοχεύει στις αδυναμίες των άλλων, αλλά στις δικές του ικανότητες. Για τον ίδιο η οικογένεια του είναι η πιο σημαντική αξία και προσπαθεί να είναι κοντά της, με όποιον τρόπο μπορεί. Όνειρο ζωής και στόχος του να κερδίσει το έπαθλο του MasterChef 5 για να ανοίξει αλυσίδα με elevated καντίνες. Η πίεση χρόνου μέσα στις κουζίνες είναι κάτι που τον κάνει συνεχώς καλύτερο.

Διονύσης MasterChef

Ο έρωτας περνά σίγουρα από το στομάχι για τον Διονύση στο «MasterChef 5», καθώς έχει έρθει κοντά με την παίκτρια που αποχώρησε, την Ανούς Χεριμιάν. Παρόλο που προσπαθούσαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους όσο βρίσκονται στον διαγωνισμό μαγειρικής, τελικά «έσπασαν» τη σιωπή τους. «Είχα υποσχεθεί στις φίλες μου ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσω κάποιου είδους δεσμό μέσα στον διαγωνισμό, αλλά είναι κάτι που δεν το ελέγχεις. Είναι πολύ όμορφο να έχεις έναν άνθρωπο και να μοιράζεσαι πράγματα» είπε η Ανούς για τον δεσμό που έχει δημιουργήσει με τον Διονύση στο «MasterChef 5».

Όλες οι ειδήσεις

Άγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Η καταστροφή και ο θάνατος συγκλονίζουν το Διαφάνι

Friends Reunion: Aniston και Schwimmer παραδέχτηκαν ότι ήταν και στην πραγματικότητα ερωτευμένοι

Angelina Jolie: Έξαλλη με τον Brad Pitt και τη συνεπιμέλεια - Ο δικαστής είναι «δικός του άνθρωπος»

Μαργαρίτα Νικολαΐδη ριάλιτιτελικός MasterChefμαγειρικήαποχώρησηMasterChefMasterChef 5