Τηλεόραση|03.06.2021 11:56

Survivor 4 αποχώρηση: Εκτός ο Τριαντάφυλλος - Με πόσα χρήματα φεύγει από το ριάλιτι

Newsroom

Έπειτα από έξι μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, o Τριαντάφυλλος αποχώρησε από το «Survivor 4». Ο τραγουδιστής, ο οποίος συγκέντρωσε συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού σε σχέση με τους Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκη Κατσούλη και Καρολίνα Καλύβα, υπήρξε ένας από τους πιο πολυσυζητημένους και αμφιλεγόμενους παίκτες στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Η αποχώρηση του αποτέλεσε τεράστια ανατροπή για το παιχνίδι, αφού βρέθηκε στον τάκο έντεκα φορές και παρά το γεγονός ότι «εξολόθρευσε» αρκετούς συμπαίκτες του, έφτασε και η δική του σειρά να αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (2/6), Μπλε και Κόκκινοι έπαιξαν έναν μεικτό αγώνα με τους Τούρκους και νικητές αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι. Έλληνες και Τούρκοι παίκτες πέρασαν μια ξεχωριστή βραδιά εκτός παραλίας, περιποιήθηκαν τους εαυτούς τους, έβαλαν καθαρά ρουχα και βγήκαν για μια μοναδική οριεντάλ βραδιά.

Διαβάστε επίσηςSurvivor 4 αποχώρηση: «Σάρωσαν» οι μαμάδες των παικτών - Σάκης και Τριαντάφυλλος υποψήφιοι

«Μας είπανε ότι θα πάμε σε μια βίλλα αλλά πού να φανταστούμε τι βίλλα θα ήταν αυτή. Με το που μπήκαμε μέσα πάθαμε σοκ, το σπίτι ήταν τέλειο. Πραγματικά ανυπομονούμε πώς θα εξελιχθεί η βραδιά. Και η μεγαλύτερη έκπληξη της βραδιάς, ειδικά για εμάς τις γυναίκες, ήταν ότι μας περίμενε ένας τεράστιος χώρος με απίστευτα ρούχα και αξεσουάρ» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο «Ντάφυ» μόλις είδε τις χορεύτριες ενθουσιάστηκε, όπως αποκάλυψε ο Σάκης, με τον τραγουδιστή να δικαιολογείται πως τον ενδιαφέρει η Τέχνη. «Πείτε μου τώρα εγώ τι φταίω πάλι. Δεν ήταν κάτι πονηρό, δεν πιστεύω να με παρεξηγήσει η Δημητρούλα. Χόρεψα αλλά ξέρεις ότι είμαι καλό παιδί και σ' αγαπάω. Μην ξεκινήσεις διαζύγια και τέτοια. Έρχομαι, ίσως έρθω και αύριο» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής. Από την άλλη, η μπλε ομάδα δεν μπόρεσε να πιστέψει πως έχασε για δεύτερη φορά ένα μεγάλο έπαθλο και οι φαρμακερές ατάκες έπεσαν σύννεφο.

Στη συνέχεια, όλοι οι παίκτες οδηγήθηκαν σε ένα νέο συμβούλιο του νησιού για να μάθουν ποιος θα αποχωρήσει. Μαριαλένα και Σάκης έδειξαν σοκαρισμένοι μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ενώ η Καρολίνα ένιωσε ανακούφιση, με τον Ασημακόπουλο να ψιθυρίζει «έγινε το θαύμα».

Ο Τριαντάφυλλος δήλωσε πως ήταν σίγουρος για το αποτέλεσμα και υπογράμμισε πως αγωνιεί να γυρίσει στην Ελλάδα και στην οικογένειά του. «Το ήξερα. Σας το είπα; Πάω σπίτι! Στο παιδί μου. Δεν σου κρύβω Γιώργο, ότι είμαι χαρούμενος. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι, αξίζει να μείνουν οι αθλητές. Είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα ως εδώ. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με στήριξε και με κράτησε στο παιχνίδι έξι μήνες μακριά από την οικογένειά μου. Να μπω στο αεροπλάνο και να δω τον γιο μου και τη γυναίκα μου. Νιώθω πολύ χαρούμενος και περήφανος. Τιμή μου, που ήμουν δίπλα σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο που λέγεται Σάκης Κατσούλης. Στο κορίτσι, τη Μαριαλένα, θα πάω στη μαμά της και θα φάω το παστίτσιο της μαμάς της. Θέλω να πω 1.000 ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο. Να τους αγκαλιάσω και να τους φιλήσω όλους. Νιώθω λυτρωμένος, πάω στο παιδί μου» είπε ο Τριαντάφυλλος μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του «Survivor 4»

Ο Τριαντάφυλλος ήταν για 11η φορά προτεινόμενος στο «Survivor» και όπως αποδείχτηκε ήταν και η «φαρμακερή», αφού τελικά αποχώρησε. Σύμφωνα με όσα έχουν ακουστεί για τις αμοιβές των παικτών όλο αυτό το διάστημα, ο τραγουδιστής είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του φετινού ριάλιτι, με απολαβές 6.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ είχε πάρει έξτρα μπόνους άλλες 5.000 ευρώ για την παράταση του παιχνιδιού μέχρι τον Ιούλιο. Έτσι, λοιπόν, το χρηματικό ποσό που έχει συγκεντρώσει με βάση τα παραπάνω, είναι περίπου 143.000 ευρώ.

T
T

Τριαντάφυλλος: Από τη Ρόδο στον Άγιο Δομίνικο

Ο Τριαντάφυλλος είναι 43 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο, όπου ξεκίνησε και τη καλλιτεχνική του πορεία στη μουσική. Στα 19 του πήρε την απόφαση να κυνηγήσει το όνειρό του στην Αθήνα και τον επόμενο κιόλας χρόνο μπήκε στη δισκογραφία. Μέχρι στιγμής έχει στο ενεργητικό του δέκα ολοκληρωμένα άλμπουμ, εκ των οποίων τα τέσσερα έγιναν πλατινένια και χρυσά. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του και αγαπάει πολύ την οικογένειά του. Στο «Survivor» δήλωσε συμμετοχή επειδή είχε βάλει στοίχημα με τη γυναίκα του. Εκείνη πίστευε ότι δεν θα άντεχε ούτε μία εβδομάδα καθώς τον θεωρεί καλομαθημένο.

Όλες οι ειδήσεις

James Καφετζής κατά Ιωάννας Μαλέσκου για Survivor 4: «Η οικογένειά μου δεν σας έβλεπε» - Αποχώρησε από το πλατό

8 Λέξεις - Επόμενα επεισόδια: Ο Οδυσσέας καταθέτει μηνύσεις - Η Μαίρη εκβιάζει τη Ναυσικά

Βάσω Λασκαράκη: Η δουλειά μου φέτος ήταν το Instagram - Γιατί είπε όχι στις Άγριες Μέλισσες

Για πάντα Φιλαράκια: Οι 10 πιο αστείες σκηνές - Από το unagi στον Μπραντ Πιτ

Survivor 4SurvivorΣΚΑΪΣάκης ΚατσούληςαποχώρησηΜαριαλένα ΡουμελιώτηΤριαντάφυλλος