Τηλεόραση|03.06.2021 10:09

Survivor 4: Αλλάζουν ξανά όλα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ - Η ανακοίνωση που έκανε ο Γιώργος Λιανός

Newsroom

Ο Τριαντάφυλλος ήταν για 11η φορά προτεινόμενος στο «Survivor 4» και όπως αποδείχτηκε ήταν και η «φαρμακερή», αφού τελικά αποχώρησε στο επεισόδιο της Τετάρτης (2/6). Ο τραγουδιστής, ο οποίος συγκέντρωσε συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού σε σχέση με τους Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκη Κατσούλη και Καρολίνα Καλύβα, υπήρξε ένας από τους πιο πολυσυζητημένους και αμφιλεγόμενους παίκτες στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Λίγο πριν την ανακοίνωση της αποχώρησης του Τριαντάφυλλου, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε ότι το παιχνίδι γίνεται και επίσημα ατομικό από εδώ και πέρα. «Θα μπούμε στην τελική ευθεία και αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι αλλάζει. Έχω, λοιπόν, να σας ανακοινώσω ότι θα αγωνίζεστε ατομικά, αλλά πλέον θα έχουμε και μονομαχίες στις ασυλίες, ανάμεσα σε αγόρια και σε κορίτσια. Δηλαδή θα δούμε αγώνες ανάμεσα σε Μαριαλένα και Σάκη, Ελένη και Κόρο κλπ.

Επίσης, θα έχουμε τρεις αγώνες ασυλίας και τρία αντίστοιχα συμβούλια. Σε αυτά τα συμβούλια δεν θα ψηφίζετε όλοι, αλλά δικαίωμα ψήφου θα έχει μόνο ο νικητής ή η νικήτρια του αγωνίσματος ασυλίας. Έτσι στο τέλος της εβδομάδας, θα έχουμε τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Θα ανοίγουν οι τηλεφωνικές γραμμές και ο κόσμος θα ψηφίζει τον παίκτη που θέλει να συνεχίσει να βλέπει στο Survivor».

Όλες οι ειδήσεις

James Καφετζής κατά Ιωάννας Μαλέσκου για Survivor 4: «Η οικογένειά μου δεν σας έβλεπε» - Αποχώρησε από το πλατό

8 Λέξεις - Επόμενα επεισόδια: Ο Οδυσσέας καταθέτει μηνύσεις - Η Μαίρη εκβιάζει τη Ναυσικά

Βάσω Λασκαράκη: Η δουλειά μου φέτος ήταν το Instagram - Γιατί είπε όχι στις Άγριες Μέλισσες

Για πάντα Φιλαράκια: Οι 10 πιο αστείες σκηνές - Από το unagi στον Μπραντ Πιτ

αποχώρησηΤριαντάφυλλοςSurvivor 4Γιώργος ΛιανόςΣΚΑΪΑτζούν ΙλίτζαλιSurvivor