Τηλεόραση|03.06.2021 13:19

Friends Reunion: Αποθεώθηκαν και συγκίνησαν το Twitter - Η τηλεθέαση ανέβηκε κατακόρυφα

Newsroom

Τα λατρεμένα «Φιλαράκια», η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Ματ Λε Μπλανκ, ο Μάθιου Πέρι, ο Ντέιβιντ Σουίμερ, συναντήθηκαν όλοι μαζί για πρώτη φορά, 17 χρόνια μετά το τέλος της σειράς. Ξεκινώντας με μια ζεστή αγκαλιά, οι πρωταγωνιστές της σειράς βρέθηκαν πάλι στο στημένο από την αρχή σετ των γυρισμάτων και εντυπωσιάζονται από τις σχολαστικές λεπτομέρειες.

Θυμήθηκαν πώς δημιουργήθηκε μεταξύ τους ένας στέρεος δεσμός φιλίας, μοιράστηκαν τις αγαπημένες τους και τις λιγότερο αγαπημένες τους στιγμές, συζήτησαν για το πώς προσαρμόστηκαν στην τεράστια επιτυχία και τη διασημότητα, διάβασαν σελίδες σεναρίων από αξέχαστες σκηνές, διαγωνίστηκαν σε ένα κουίζ για τα «Φιλαράκια» και γέλασαν δυνατά παρακολουθώντας backstage σκηνές και bloopers από τα γυρίσματα.

Διαβάστε επίσης: Για πάντα Φιλαράκια: Οι 10 πιο αστείες σκηνές - Από το unagi στον Μπραντ Πιτ

Κοντά στους πρωταγωνιστές βρέθηκαν oι δημιουργοί της σειράς Μάρτα Κάουφμαν, Ντέιβιντ Κρέιν, Κέβιν Μπράιτ, που μίλησαν για το πως εμπνεύστηκαν τη σειρά από τις προσωπικές τους εμπειρίες στη Νέα Υόρκη ως twentysomethings, σε μια εποχή της ζωής, που οι φίλοι σου είναι η οικογένειά σου. Μαζί τους και οι συμπρωταγωνιστές τους Έλιοτ Γκουλντ και Κριστίνα Πικλς (ο Τζακ και η Τζούντι Γκέλερ, οι γονείς του Ρος και της Μόνικα), ο Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ (ο αιώνια ερωτευμένος με τη Ρέιτσελ, Γκάνθερ), η Μάγκι Γουίλερ (η Τζάνις με την εκνευριστική φωνή και τη χαρακτηριστική ατάκα «Oh my god»), ο Λάρι Χάνκιν (ο παράξενος κύριος Χεκλς), η Ρις Γούιδερσπουν (η αδελφή της Ρέιτσελ, Τζιλ), ο Τομ Σέλεκ (ο αγαπημένος της Μόνικα, Δρ. Ρίτσαρντ Μπερκ).

Νοσταλγία, συγκίνηση και αποθέωση περιλάμβαναν τα σχόλια των χρηστών του Twitter κατά την προβολή του επετειακού επεισοδίου. «Θα μπορούσα να κάθομαι με τις ώρες και να ακούω τους έξι τους να μιλάνε για τότε» ανέφερε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Η σειρά που μας έκανε να θέλουμε να μένουμε στην ίδια πολυκατοικία με τους φίλους μας και (απ)έδειξε ότι οι φίλοι μπορούν να γίνουν η οικογένεια μας».

T
T
T
T
T

Τηλεθέαση

Το «Friends Reunion» έκανε μέσο όρο 21,6% και έφτασε σε τέταρτο 28,6%. Η επιστροφή της αγαπημένης παρέας ήρθε δεύτερη στην ώρα προβολής της απέναντι από το «Survivor» που εκείνη την ώρα ξεπέρασε σε τέταρτα το 30% και άφησε στην τρίτη θέση το «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου που έκανε μέσο όρο 12,5%.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 4 αποχώρηση: Εκτός ο Τριαντάφυλλος - Με πόσα χρήματα φεύγει από το ριάλιτι

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Το ατύχημα που τον ανάγκασε να αλλάξει καριέρα - «Επεσα σε κατάθλιψη»

Κωστής Μαραβέγιας: Στην αρχή είχα άχτι τον Μουζουράκη - Θέλω πολύ να γίνω πατέρας

Ηλίας Ψινάκης: Ετοιμάζει βιβλίο και σειρά με την πολυτάραχη ζωή του

ΦιλαράκιαΚόρτνεϊ ΚοξStar TVFriends ReunionΤζένιφερ Άνιστον