Τηλεόραση|05.06.2021 20:25

James Καφετζής: Τι έγινε με την Ιωάννα Μαλέσκου και τα «καρφιά» στην παραγωγή του Survivor

Newsroom

Την «σοκαριστική» υποδοχή στη Ρόδο, τα «καρφιά» στην παραγωγή του «Survivor 4» και την ένταση στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου  σχολίασε ο James Καφετζής στη συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!, που κυκλοφορεί το Σάββατο (5/6). Ντόρος έχει δημιουργηθεί με την αποχώρηση του James από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου πριν από δύο ημέρες. Ο πρώην παίκτης του «Survivor 4» ανέφερε ότι η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ και η ομάδα της έκαναν συνεχώς αρνητικά σχόλια προς το πρόσωπό του και αποχώρησε εκνευρισμένος από το πλατό.

Διαβάστε επίσης: Survivor 4 - James Καφετζής: «Έχω υπογράψει για αυτό πήγα στην Ιωάννα Μαλέσκου»

H κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» συνάντησε τον James Καφετζή λίγο πριν από το επαγγελματικό του ραντεβού στην εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη και αποκάλυψε ότι πήγε στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ και στην Ιωάννα Μαλέσκου μόνο και μόνο επειδή είχε υπογράψει! «Έχω υπογράψει γι' αυτό πήγα στην εκπομπή. Με πιάσατε απροετοίμαστο. Γνώρισα τη σύζυγο του Τριαντάφυλλου, πήγα να κάνω ένα μοριακό τεστ. Ούτε εκείνη το περίμενε ότι θα αποχωρούσε. Έρχεται την Κυριακή».

James Καφετζής: Με τον Νίκο τρώγαμε οδοντόκρεμα από την παραγωγή

Είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor. O James Καφετζής μίλησε στο περιοδικό OK και τη Μαρία Παπαϊωάννου και αποκάλυψε πάρα πολλά για τη διαβίωση μέσα στο παιχνίδι, για τις εξαντλητικές συνθήκες που ζούσαν με Νίκο Μπάρτζη. Μίλησε για το ότι οι δυο τους έτρωγαν οδοντόκρεμα που τους είχε δώσει παραγωγή, και σχολίασε την επιστροφή του στη Ρόδο.

Στην ερώτηση αν ισχύουν οι φήμες πως είχε εκφράσει ξανά την επιθυμία σου να φύγεις αλλά δεν το έκανε, είπε: «Συνέβη κάτι ενδοπαραγωγικό, σε όλους τους παίκτες. Όταν ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε για αυτό όλοι έκαναν πίσω και έμεινα εγώ με τον Νίκο, το τονίζω ήταν κάτι που ενοχλούσε όλους τους παίκτες, αλλά δεν έλεγαν τίποτα. Αυτός που μας κράτησε τότε ήταν ο Γιώργος Λιανός. Τα βρίσκαμε πολύ μαζί του και τον είχαμε σε μεγάλη εκτίμηση».

Στην ερώτηση αν κατάφερε να βρει φαγητό από κάπου, απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι όλοι ψάχνουν να βρουν φαγητό, Ειδικά όταν φεύγαμε από την παραλία για να πάμε σε κάποιο αγώνισμα ήμασταν όλοι με τα μάτια ανοιχτά. Η Άννα-Μαρία είχε βρει κάποια στιγμή ένα σάπιο μήλο το οποίο μοιράστηκε μαζί μου. Ο Νίκος από την άλλη τον πρώτο μήνα είχε αρρωστήσει και έπαιρνε αντιβίωση. Ο γιατρός λοιπόν τού έδινε μία μπανάνα πριν πάρει το χάπι. Τα μέτρα ήταν πολύ αυστηρά και δεν μπορούσε να την πάρει στην παραλία. Έτρωγε λοιπόν τη μισή και κρατούσε την υπόλοιπη στο στόμα του. Έρχόταν σε μένα την έβγαζε και μου την έδινε να τη φάω. Για να καταλάβεις πόσο μεγάλη ήταν η πείνα, η παραγωγή μας έδινε οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα για να πλένουμε τα δόντια μας πρωί και απόγευμα. Εγώ με τον Νίκο λοιπόν τρώγαμε την οδοντόκρεμα για να αλλάξει λίγο η γεύση στο στόμα μας. Για αυτό λέμε συχνά ότι οι δύο πρώτοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι».

James για Τριαντάφυλλο: Παιζόταν μόνο η δική μου απάντηση και φαινόμουν παρανοϊκός

Στην ερώτηση «Τις πρώτες εβδομάδες το παιχνίδι φάνηκε σαν να έχεις κάποιου είδους ανταγωνισμό με τον Τριαντάφυλλο. Λίγο πριν αποχωρήσεις όμως είδαμε να έρχεστε κοντά». «Θέλω να σου πω ότι βγαίνοντας τα μόνα επεισόδια που έβαλα να δω ήταν αυτά με τον Τριαντάφυλλο. Αυτό που δεν έχει δει ο κόσμος είναι ότι ο Τριαντάφυλλος μου την έλεγε. Εγώ του απαντούσα πίσω και παιζόταν μόνο η δική μου απάντηση. Φαινόμουν λοιπόν παρανοϊκός, ενώ ήταν πολύ εριστικός και εκείνος. Η αλήθεια είναι μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας ήμασταν όλοι μέσα στα νεύρα. Ειδικά όσοι δεν ξέραμε από τηλεόραση και κάμερες νιώθαμε έξω από τα νερά μας. Τις τελευταίες εβδομάδες ο Τριαντάφυλλος ήταν ο μόνος που περνούσε και καθόταν μαζί μας λέγαμε και πέντε αστεία. Η αλήθεια είναι ότι από την αρχή του παιχνιδιού τσακωνόμασταν και ύστερα από λίγο τα βρίσκαμε. Ήμασταν σαν το σκύλο με τη γάτα.

Πολλά ακούστηκαν για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι κάτοικοι της Ρόδου. Πώς του φάνηκε; «Σοκαρίστηκα, όντως θύμιζε Ανδρέα Παπανδρέου και το παλιό ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο, δεν το περίμενα για να σου πω την αλήθεια. Γενικά βλέποντας και αυτά που γράφονται δεν νιώθω ότι είναι για μένα. Νιώθω ότι είναι για ένα τρίτο πρόσωπο και προσπαθώ να χρησιμοποιήσω αυτή την τεχνική ώστε να μείνω προσγειωμένος και να μην πάρουν τα μυαλά μου αέρα».

T

«Θα ήθελα να νικήσει ένας Survivor που ήταν από την αρχή στο παιχνίδι»

Στην ερώτηση: Ποιος θα ήθελε να νικήσει στο Survivor, απάντησε:«Θα ήθελα να είναι κάποιος που είναι μέσα από την πρώτη μέρα. Όσοι μπήκαν μετά δεν βίωσαν Survivor. Ο Τριαντάφυλλος κατηγορείται από πολλούς ότι δεν είναι καλός αγωνιστικά η ότι δεν παίζει. Είναι ο Survivor. Έχει επιβιώσει πέντε μήνες μακριά από την οικογένεια και το παιδί του.

«Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή σου έκανες ένα Story στο Instagram στο οποίο «γύριζες τη μπιφτεκάκα» αναφέρθηκε στην Ιωάννα Μαλέσκου τι συνέβη;» ρώτησε η δημοσιογράφος και ο James απάντησε: «Μετά την αποχώρησή μου από το Survivor έφτιαξα Twitter. Μου έστελναν λοιπόν πολλά μηνύματα, λέγοντας μου "σε παρακαλώ παρακολούθησε την εκπομπή της Μαλέσκου για να δεις πόσο σε έκραζαν όσο ήσουν στο παιχνίδι". Μου το είχε πει και η Άννα-Μαρία. Όταν βγήκα, μέχρι το επεισόδιο που έφυγα, μας έκραζαν και τους τρεις. Όταν όμως βγήκα έξω και έγινε όλος αυτός ο χαμός με τον κόσμο ξαφνικά γίναμε τα καλύτερα παιδιά».

Όλες οι ειδήσεις

Έρχονται μεγάλες παραγωγές και βαριές υπογραφές - Τα μεγάλα στοιχήματα των ελληνικών σειρών την επόμενη σεζόν

Φρανκ Σινάτρα: Γιατί πίστευε ότι δολοφόνησαν τη Μέριλιν Μονρόε

Μιμή Ντενίση: Το αστρονομικό ποσό που της είχε ζητήσει ο Στάθης Ψάλτης μετά τη «Θεοδώρα»

Αιμίλιος Χειλάκης για Άγριες Μέλισσες: «Θα είμαι ένας κακός που θα γεννήσει ερωτήσεις»

SurvivorSurvivor 4Τζέημς ΚαφετζήςJames Καφετζής