Τηλεόραση|08.06.2021 11:31

Survivor 4: Υποψήφια για αποχώρηση η Ελένη Χαμπέρη - Χτιζόταν μια κατάσταση για να ψηφιστώ

Newsroom

Οι «επιθέσεις» του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη κατά της Ελένης Χαμπέρη είχε σαν αποτέλεσμα η ξανθιά παίκτρια του «Survivor 4» να είναι η επόμενη υποψήφια προς αποχώρηση. Η παίκτρια «κατηγορήθηκε» από Σάκη και Μαριαλένα ότι πίσω από την πλάτη τους είπε στην Καρολίνα ότι της κάνουν ψυχολογικό πόλεμο και ότι δεν πέρασε καλά στα έπαθλα μαζί τους. Κατηγορήθηκε ότι δεν ξεκαθάρισε τη θέση της και ότι πανηγύριζε κατά του Σάκη στον στίβο μάχης του Survivor, στηρίζοντας τον Ηλία στο run. Η αποχώρηση του Τριαντάφυλλου είναι πλέον παρελθόν για τους παίκτες που έχουν μπει για τα καλά στην ατομική φάση του παιχνιδιού. Ποια θα είναι η επόμενη αποχώρηση από το «Survivor 4»; 

Η Χαμπέρη μού θυμίζει την ανακατώστρα νονά του Καντακουζινού, στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε πολύ καλή μερά κέρδισε την ασυλία της Δευτέρας (7/6) και στο συμβούλιο του νησιού κληθηκε να υποδείξει την επόμενη υποψήσια μετά την καρολίνα Καλύβα, για αποχώρηση. «Άλλα έχει πει σε μας, άλλα στα παιδιά. Αφήνει να αιωρούνται πράγματα, όπως ότι ο Σάκης της κάνει ψυχολογικό πόλεμο» είπε η Μαριαλένα. Η Ελένη τής θυμίζει τη «Φιλιώ», την νονά του Κατακουζηνού στην ελληνική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης». Ένα πρόσωπο που προσπαθούσε να «φιλιώσει» αυτούς που τσακώνονταν, αλλά στην ουσία αυτή είχε προκαλέσει τους καβγάδες! 

Η Ελένη Χαμπέρη σχολιάζοντας την απόφαση της Μαριαλένας είπε: «Ήμουν σίγουρη! Βασικά από τον τελευταίο καιρό που έχει αρχίσει να γίνεται πολύ μεγάλη αναφορά στο όνομά μου, τόσο μεγάλο θέμα για πράγματα που δεν υπήρχαν, ήμουν σίγουρη ότι κάτι ετοιμαζόταν. Το είχα πει κιόλας, δεν έπαιξε κάτι. Νομίζω έχουμε συζητήσει όλα τα θέματα τόσες φορές, είμαι πολύ καθαρή, δεν έχω κρύψει τίποτα, για το πώς θα περνούσα στα έπαθλα, για το τι είπα για τον Σάκη στον πάγκο. Για όποιο θέμα μου έχουν φορτώσει το τελευταίο διάστημα και ακούγεται τόσο πολύ το όνομά μου. Εγώ ξέρω ότι είμαι καθαρή. Αν είχε κάποιο θέμα η Μαριαλένα θα μπορούσε να το είχε συζητήσει μαζί μου όπως και εγώ στο παρελθόν που είχε μία περίεργη συμπεριφορά με τον Μπάρτζ και το είχα συζητήσει μαζί της.

Χαμπέρη: Χτιζόταν η κατάσταση για να ψηφιστώ

Είναι δεκτή η άποψή της. Σίγουρα δεν συμφωνώ για το λόγο. Θα μπορούσε να πει ότι με ψήφισε επειδή έχουμε αλλάξει και δεν είμαστε όπως ήμασταν και τώρα έχουμε αποστασιοποιηθεί. Δέχομαι την ψήφο της, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν είμαι ξεκάθαρη. Είμαι σίγουρη ότι ο Σάκης ήθελε να με δώσει την προηγούμενη εβδομάδα. Αλλά επειδή είχε αναφέρει ότι θα ψηφίσει αγωνιστικά και εν τέλει έφτασα να είμαι μαζί του στον τελικό για την ασυλία, δεν μπορούσε να το αλλάξει. Η επίθεση που είχα δεχτεί πριν το αγώνισμα ασυλίας μού και φανεί περίεργη και για κάποιο λόγο πιστεύω ξεκάθαρα ότι χτιζόταν η κατάσταση να ψηφιστώ. Δεν με ενοχλεί είναι λογικό και σεβαστό. Εγώ ξέρω ότι είμαι καθαρή μέσα μου και δεν με νοιάζει καθόλου».

Η Μαριαλένα πάντως είπε ότι αυτό δεν ισχύει καθόλου. «Σε καμία περίπτωση δεν χτιζόταν αυτό... βάλαμε εμείς στο στόμα της Καρολίνας να πει ότι έκανε ο Σάκης ψυχολογικό πόλεμο στην Ελένη; Βάλαμε μέσα στο στόμα της Καρολίνας να πει ότι η Ελένη της είπε ότι δεν περνάει καλά στα έπαθλα μαζί μας; Γενικά ακούμε πράγματα τα οποία αναφέρουν εμάς που δεν έχουμε σχέση. Οπότε δεν γίνεται κάτι να χτίζεται πάνω σε αυτό. Δεν χτιζόταν τίποτα, μιλάμε με γεγονότα, με έχουν πειράξει κάποια πράγματα και φτάσαμε σήμερα να την ψηφίσω» είπε η Μαριαλένα για την Ελένη Χαμπέρη. 

'Ενταση ανάμεσα σε Καρολίνα Και Σάκη: «Η καραμέλα ότι είμαι νευρική δεν ισχύει»

Την άποψή του εξέφρασε και χθες ο Σάκης Κατσούλης για την Καρολίνα Καλύβα, θεωρώντας ότι η Καρολίνα τις τελευταίες ημέρες έχει πολλά νεύρα και δείχνει επιθετικές διαθέσεις και άλλο χαρακτήρα. «Η Καρολίνα έχει γίνει επιθετική, ενώ η Ελένη κράζει. Δεν μπορώ να τις καταλάβω. Ειδικά τις τελευταίες δεκαπέντε μέρες η Καρολίνα δεν ευχαριστιέται με τίποτα, καθώς έχει πέσει ψυχολογικά», επεσήμανε ο Σάκης. Η Καρολίνα έσπευσε να απαντήσει με έντονο ύφος: «Αυτήν την καραμέλα ότι τις τελευταίες 15 μέρες ότι είμαι νευρική και τρελή, δεν ισχύει. Τις τελευταίες δεκαπέντε μέρες με όσα είχαν γίνει με τον Ντάφυ το κύριο μέλημά μου ήταν να βγω μπροστά σαν αρχηγός και να πάρω θέση».

T

Όλες οι ειδήσεις

Δόμνα Κουντούρη για Γιάννη Πάριο: «Του έγραψα ένα τραγούδι και δεν το άκουσε ποτέ»

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Όλη η αλήθεια για τον γάμο στη Σύρο και την εγκυμοσύνη

Γιώργος Τσαλίκης: «Θα είμαι ο παρουσιαστής του Big Brother 2, υπέγραψα ισχυρό συμβόλαιο»

Τριαντάφυλλος: Θα με δείρει ο Γιώργος Λιβάνης - Μου είχε πει να προσέχω τη Μαριαλένα στο Survivor

Ελένη ΧαμπέρηαποχώρησηSurvivorSurvivor 4Μαριαλένα Ρουμελιώτη