Τηλεόραση|09.06.2021 10:16

Survivor 4 αποχώρηση: Τρεις οι υποψήφιες - Πρότεινε τον εαυτό του ο Σάκης Κατσούλης

Newsroom

Αλλαγή πλεύσης και πάλι στο «Survivor 4» με νέους κανόνες και διαφορετική ημέρα αποχώρησης. Οι θεατές περίμεναν με αγωνία την αποχώρηση της Τατάρτης, αλλά πλέον ο παίκτης θα αποχωρεί την Κυριακή. Το ριάλιτι επιβίωσης έχει μπει στην τελική ευθεία και κάθε αποχώρηση έχει μεγαλύτερη σημασία για την ανάδειξη του Survivor της χρονιάς. Τα μεγάλα έπαθλα από τον Ατζούν Ιλίτζαλι θα συνεχιστούν, ενώ αναμένεται μικτό αγώνισμα με τη συμμετοχή Τούρκων παικτών στο επεισόδιο της Κυριακής.

Παράλληλα, ο Λιανός προχώρησε σε ανακοινώσεις ως προς την αλλαγή επί των διαδικασιών, προαναγγέλλοντας για πρώτη φορά live μέσω Instagram, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 6 το απόγευμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό. Στις υποψήφιες προς αποχώρηση Ελένη Χαμπέρη και Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα προστέθηκε και μία τρίτη. Ο Ηλίας Μπόγδανος κέρδισε την αομική ασυλία και πρότεινε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με τον Σάκη Κατσούλη να αναστατώνεται και να αντιδρά αναπάντεχα.

Ο Σάκης ζητάει από τον Ηλία να πάρει την θέση της Μαριαλένας

Η επικράτηση του Ηλία στο στίβο μάχης τον οδήγησε στο Συμβούλιο του νησιού όπου «έδειξε» τη Μαριαλένα. Στο σημείο αυτό ο Σάκης Κατσούλης παρακάλεσε τον Ηλία - αν συμφωνεί και η παραγωγή και είναι μέσα στους κανονισμούς -να αλλάξει την απόφασή του και να προτείνει εκείνον για αποχώρηση. «Στο ζητάω σαν χάρη. Θέλω να πάρω τη θέση της Μαριαλένας. Είναι το άλλο μου μισό και θα ήθελα να μη βγει εκείνη στον τάκο» είπε ο Σάκης. Ο Λιανός σημείωσε ότι αυτό δεν είναι μέσα στους κανονισμούς και ότι ο Ηλίας θα πάρει την τελική απόφαση! Ο Ηλίας επέμεινε στην αρχική του επιλογή και έτσι η Μαριαλένα είναι η τρίτη κατά σειρά υποψήφια προς αποχώρηση.

Και οι τρεις παίκτριες δήλωσαν ότι δεν τα έχουν δώσει όλα στο Survivor και δεν θέλουν να αποχωρίσουν, ακόμα και μετά από τόση πείνα και κακουχίες. Η Μαριαλένα συγκεκριμένα δήλωσε συγκινημένη με την αυτοθυσία του Σάκη, αν και τον έχει κάνει block στο Instagram. Νωρίτερα η Ελένη Χαμπέρη είπε ότι την κάλεσε ο Σάκης και η Μαριαλένα να καθίσουν μαζί αλλά μετά από όλα αυτά που προηγήθηκαν δεν θεώρησε σωστό να πάει μαζί τους.

Ο Ασημακόπουλος θεωρεί ότι η πέτρα του σκανδάλου είναι η Μαριαλένα, και ότι αυτή καθοδηγεί τον Σάκη. Η Καρολίνα ισχυρίζεται ότι όλα αυτα τα κάνει ο Σάκης για να φανεί ήρωας. Από την άλλη η Μαριαλένα λέει ότι οι 5 Amigos είναι «λυσσασμένοι για την ασυλία» και ότι κάνουν παρέα την Ελένη για τις ψήφους και μόνο. 

Ελένη Χαμπέρη στο Survivor

Από αυτή την εβδομάδα αλλάζει και το πρόγραμμα των αγωνισμάτων. Κάθε Κυριακή θα διεξάγονται διεθνείς αγώνες με τη συμμετοχή Τούρκων και Ρουμάνων παικτών ενώ θα παρακολουθούμε τα αγωνίσματα ασυλίας τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη. Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε ποιοι από τους 3 παίκτες θα παραμείνουν στο Survivor, ενώ η αποχώρηση του παίκτη με τις λιγότερες ψήφους, θα γίνει την Κυριακή (13/6).

Όλες οι ειδήσεις

MasterChef 5 τελικός: «Έχω πάρει όλες τις νίκες, μου λείπουν τα 50.000» λέει η Μαργαρίτα Νικολαΐδη

Paris Hilton: Την κακοποίησή της σε νεαρή ηλικία περιγράφει στα απομνημονεύματά της

Νίτσα Σαπουντζή: Έφυγε από τη ζωή η θρυλική μορφή της μόδας των ’80ς

Η Άντζελα Δημητρίου εισέβαλε στο «Καλό Μεσημεράκι» - Ποια η αντίδραση του Νίκου Μουτσινά

Σάκης ΚατσούληςΗλίας ΜπόγδανοςSurvivor 4SurvivorΜαριαλένα Ρουμελιώτηαποχώρηση