Τηλεόραση|21.06.2021 12:05

Survivor 4 αποχώρηση: Εκτός η Ελένη Χαμπέρη - Χτυπάει απίστευτη θύελλα τις καλύβες

Newsroom

Η Ελένη Χαμπέρη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Γιώργος Κορόμι τέθηκαν υποψήφιοι για αποχώρηση στην διαδικασία ψηφοφορίας του κοινού στο «Survivor 4». Ποιος ήταν ο παίκτης που επιλέχθηκε από το κοινό να αποχωρίσει μία ανάσα πριν από την τελική ευθεία του ριάλιτι επιβίωσης; Η Ελένη Χαμπέρη αγκάλισε τους συμπαίκτες της - με τον Ηλία Μπόγδανο να ξεσπά σε κλάματα - και αποχώρησε από το παιχνίδι. Ήταν η τελευταία παίκτρια που μπήκε στο παιχνίδι και έφτασε αρκετά μακριά δεν κατάφερε όμως να διεκδικήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ. 

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: Σάλος στο Twitter - Τα μαγαζιά του Ασημακόπουλου κάνουν έκπτωση σε όσους τον ψηφίσουν θετικά 

Ελένη Χαμπέρη για Survivor: Τώρα πάλι αλλάζει η ζωή μου

Η Ελένη Χαμπέρη είπε λίγο πριν σηκώσει τη δάδα της αποχώρησης: «Είναι κάτι που δεν το περίμενα επειδή άργησα να μπω στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά είμαι στην έκτη θέση και είμαι ευχαριστημένη με τον εαυτό μου. Είμαι γεμάτη, στεναχωριέμαι και κλαίω όχι επειδή φεύγω, αλλά επειδή θα μου λείψουν όλα αυτά. Δεν θα έφευγα σήμερα, θα έφευγα σε μία εβδομάδα, σε δύο. Ξέρω ότι αυτό δεν θα μπορέσω να το ξαναζήσω... να κοιμηθώ στο σανίδι. Φαίνεται περίεργο αλλά όταν ήρθα εδώ από τον πολιτισμό μπήκα μέσα στη ζούγκλα. Θέλεις μία διαδικασία να προσαρμοστείς. Τώρα από τη ζούγκλα στον πολιτισμό θέλει μία διαδικασία για να προσαρμοστείς. Τώρα πάλι αλλάζει η ζωή μου. Χαίρομαι πάρα πολύ που έζησα αυτή την εμπειρία που γνώρισα τα παιδιά. Θα σας δω στο τελικό σύντομα σε δύο εβδομάδες».

Θέμα στο συμβούλιο και τα οπίσθια της Μαριαλένας, που σχολιάστηκαν στον στιβο μάχης από «ανυποψίαστο» παίκτη της ρουμανικής ομάδας του Survivor στον ... Σάκη Κατσούλη.

Τι θα δούμε τη Δευτέρα 21/6 - Θύελλα στις καλύβες του Survivor

Η αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη, έφερε... θύελλα και καταστροφές. Τι κι αν οι θεατές σκέφτονται Άγιο Δομίνικο και... νιώθουν τον ήλιο και την αρμύρα της θάλασσας; Οι καιρικές συνθήκες στο νησί του ριάλιτι επιβίωσης δεν είναι πάντα ευνοϊκές για τους παίκτες που αναμένουν πλέον τον μεγάλο τελικό. Κακοκαιρία σκέπασε με νερά την καλύβα των παικτών, στο Survivor όπως βλέπουμε στο τρέιλερ (21/6). Μετά τον σκληρό αγώνα Ελλάδας και Ρουμανίας, και την αποχώρηση της Ελένης οι παίκτες πήγαν να ξαποστάσουν αλλά μάταια.

Βροχές, καταιγίδες και αέρας αναστάτωσαν την παραλία. Το επόμενο πρωί, όλοι προσπαθούν να μαζέψουν τα σπασμένα λέγοντας ότι αυτός ο χαλασμός δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά του Survivor. Οι παίκτες φοβήθηκαν και πέρασαν μεγάλη αναστάτωση, αλλά ο στίβος μάχης τους περιμένει!

Άλλη μία διεκδίκηση ασυλίας και ένας αγώνας δύσκολος και απαιτητικός. Στο Συμβούλιο του νησιού ο νικητής θα υποδείξει τον επόμενο παίκτη προς αποχώρηση. Ποιοι θα φτάσουν στον μεγάλο τελικό με έπαθλο τα 100.000 ευρώ;

Ο ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουλίου στο Γαλάτσι και το Άλσος Βεΐκου, ενώ μια ημέρα μετά, δηλαδή στις 5 Ιουλίου θα γίνει ο μεγάλος τελικός του Survivor 4 με δύο φιναλίστ. Στον ημιτελικό και τον τελικό παρόντες θα είναι όλοι οι παίκτες του Survivor, αλλά και οι συγγενείς τους. Ερωτηματικό υπάρχει για το αν θα υπάρξει κοινό, λόγω των περιορισμών της πανδημίας.

Όλες οι ειδήσεις

Ξεσπά η Άννα Μαρία Βέλλη για τα Γλυκά Νερά: «Έχω φάει κάτι παραπάνω από ένα απλό χαστούκι»

Γιορτή του Πατέρα: Διάσημοι μπαμπάδες στο Instagram, ευχές και χαμόγελα

Απόστολος Γκλέτσος: «Η κόρη μου με ρώτησε αν είναι χοντρή και της απάντησα, ναι είσαι»

H Ελισάβετ στο Royal Ascot: Τα χρήματα που βγάζει από τα άλογα και τα σχόλια για ρατσισμό

Ελένη ΧαμπέρηSurvivorαποχώρησηΣάκης ΚατσούληςSurvivor 4