Τηλεόραση|23.06.2021 10:11

Αγώνας ασυλίας Survivor 4: Σάκης σε Μαριαλένα «Είσαι όλη μου η ζωή» και 2 υποψήφιοι

Newsroom

Στις προσωπικές δακρύβρεχτες ιστορίες των παικτών, που φορτσάρουν πλέον στην τελική ευθεία του «Survivor 4» βασίστηκε το επεισόδιο της Τρίτης, όπου είδαμε πολύ κλάμα, πολλές αναμνήσεις και πολύ... ριάλιτι. Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργος Κόρομι, Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Ασημακόπουλος έχουν παραμείνει στο παιχνίδι και δίνουν και την τελευταία ρανίδα... της ενέργειάς τους για να βγει πέρα το... επεισόδιο! Όσα «σ'αγαπώ» και αν πει ο Σάκης στη Μαριαλένα, τα επεισόδια του Survivor δεν τραβούν την προσοχή μας πλέον και όλοι περιμένουν τον τελικό και τον νικητή του επάθλου των 100.000 ευρώ.

Ατομική ασυλία στον Σάκη Κατσούλη: «Ήρθα να φτάσω στον τελικό»

Νωρίτερα η Μαριαλένα είπε το προφανές, ότι δηλαδή αν ο Σάκης δεν παίρνει την ατομική ασυλία θα είναι συνεχώς υποψήφιος. Ο Σάκης όμως πήρε την ασυλία και έβγαλε υποψήφιο για την ψηφοφορία του κοινού τον Γιώργο Ασημακόπουλο. «Ίσως η επιλογή μου να με φέρει πιο κοντά στον τελικό. Θα μείνω στην παλαιότερη μου απόφαση και θα προτείνω τον Γιώργο Ασημακόπουλο», είπε ο Σάκης. Ο Ασημακόπουλος από την άλλη  έδωσε την πάσα στο κοινό: «Αποδέχομαι την επιλογή του Σάκη. Τα όρια έχουν στενέψει. Περιμένω τι θ’ αποφασίσει ο κόσμος. Ευχαριστώ το κοινό που με ψήφιζε μέχρι τώρα. Και γι’ αυτό θα πω και πάλι ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Ο Σάκης Κατσούλης παραμένει υποψήφιος για αποχώρηση μέχρι στιγμής, ενώ όπως είπε ο Γιώργος Λιανός μένει ένας τελευταίος αγώνας ασυλίας (24/6) που θα είναι πολύ σημαντικός. 

Σάκης σε Μαριαλένα: Είσαι όλη μου η ζωή

«Είσαι μεγάλος! Είσαι ο καλύτερος! Είσαι ο νικητής του φετινού Survivor» είπε η Μαριαλένα αγκαλιάζοντας τον Σάκη Κατσούλη μετά το αγώνσιμα ασυλίας. Εκείνος φανερά αποκαμωμένος από την προσπάθειά του και λίγο πριν την αγκαλιάσει σφιχτά της είπε με φωνή βαθιά: «Χωρίς εσένα δεν μπορώ να τα καταφέρω. Χωρίς εσένα δεν μπορώ ποτέ να παίξω. Ποτέ χωρίς την υποστήριξη σου. Δεν τα έχω καταφέρει ούτε μια φορά. Όποτε είσαι νευριασμένη δεν μπορώ ούτε μια φορά. Είσαι όλη μου η ζωή! Σε ευχαριστώ για όλα. Ευχαριστώ απ’ την καρδιά μου». Όχι δεν είναι σκηνή από Άρλεκιν, είναι σκηνή από το «Survivor 4».

Οι προσωπικές ιστορίες των Survivors που συγκίνησαν

Ασημακόπουλος, Μπόγδανος και Μαριαλένα συγκίνησαν με τις προσωπικές τους ιστορίες στο συμβούλιο. Ο Ασημακόπουλος είπε: «Είχαμε μια απώλεια δραματική για μένα. Μου στοίχησε ίσως τα παιδικά μου χρόνια. Την απώλεια του αδελφού μου από καρκίνο, από όγκο στο κεφάλι. Ήταν δραματικά τα χρόνια γιατί μου στέρησε τα παιδικά μου χρόνια. Έπρεπε να είμαι εκεί, στην οικογένεια μου, στον πατέρα μου, στην μητέρα μου. Να τους στηρίζω. Έτρεχαν συνέχεια στα νοσοκομεία [...] Εγώ ήμουν μικρός τότε, δεν μπορούσα να καταλάβω τι γίνεται. Είχα στήριγμα τον αδελφό μου, τον Γιάννη και θυμάμαι περιστατικά που όλοι ήταν στο νοσοκομείο και εμείς ήμασταν μόνοι μας στο σπίτι.

Στη ζωή δεν είναι όλα ρόδινα, μπορεί να φαίνονται όλα τέλεια, αλλά κάθε σπίτι έχει το δικό του τζάκι και τα δικά του προβλήματα. Είχα τύψεις και δεν ήθελα να κάνω τους γονείς μου να περάσουν ξανά τέτοιο πόνο. Δεν το εύχομαι σε κανέναν άνθρωπο να το ζήσει όλο αυτό. Ήταν 4,5 δραματικά χρόνια στη ζωή μου».

Και ο Ηλίας Μπόγδανος έκανε τη δική του εξομολόγηση: «Είχα ένα ατύχημα με την μηχανή πριν από περίπου δέκα χρόνια. Ενώ φόραγα πάντα κράνος και τα πάντα είχα μια άτυχη στιγμή όταν ένας είχε περάσει βράδυ με κόκκινο με πάρα πολλά χιλιόμετρα. Απρόσεκτος και αυτός, δεν ήταν ότι έκανε κάτι κακό. Και αυτός μπορεί να αφαιρέθηκε μια στιγμή γιατί ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ καλός. Ήταν μια πολύ κακή στιγμή που όλοι θα μπορούσαμε να έχουμε. Και ξεχάστηκε, αφαιρέθηκε, με χτύπησε ... [...]  Είχα μείνει στο νοσοκομείο σε κώμα και αυτό που σίγουρα θυμάμαι είναι πως όταν άνοιξα τα μάτια μου ήταν εκεί όλοι οι φίλοι και οι οικογένεια μου. Για αυτούς στεναχωριέμαι πιο πολύ, όταν το συζητάω γιατί θυμάμαι πόσο πολύ είχαν πονέσει».

Και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε για τα όσα στερήθηκε σαν παιδί, αλλά και τις δυσκολίες που είχε η μητέρα της, την οποία χαρακτήρισε ως μοναδική ηρωίδα της. H ημτέρα της Μαριαλένας, πάντως σε συνέντευξή της στο ΟΚ είχε εκφράζει τη γνώμη της για τον Σάκη Κατσούλη, υπογραμμίζοντας ότι παίζει παιχνίδια στην πλάτη της κόρης της, προκειμένου να αποκτήσει δημοσιότητα.

«Η Μαριαλένα δεν νιώθει τίποτα ερωτικό για τον Κατσούλη είμαι σίγουρη για αυτό. O Κατσούλης παίζει παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου και το κάνει ξεκάθαρα για τη δημοσιότητα. Kαι να τη θέλει μετά το παιχνίδι θα την πετάξει. Θα πάρει τη δημοσιότητά του, άλλωστε για αυτό μπήκε. Γιατί αν ήθελε τη Μαριαλένα πραγματικά έξι μήνες που ήταν χωριστά θα την είχε διεκδικήσει. Δεν θα την είχε μπλοκαρισμένη στο τηλέφωνο του, αλλά αυτή είναι η στρατηγική του, τον ξέρω πολύ καλά. Όταν πρωτομπήκε στο παιχνίδι ο Σάκης έστειλα ένα μήνυμα στον πατέρα του και του είπα "μία φορά την κατέστρεψε πάει και για τη δεύτερη" δεν μου απάντησε ποτέ».Τελος, στην ερώτηση αν πιστεύει ότι θα γίνει τελικά η πρόταση γάμου μέσα στο Survivor από τον Σάκη στη Μαριαλένα, η απάντηση ήταν «καταπέλτης»: «Αν γίνει αυτό θα πάθω εγκεφαλικό και θα γίνει καθαρά για την τηλεθέαση».

Όλες οι ειδήσεις

Λάκης Λαζόπουλος: Με ελαφρύ εγκεφαλικό στο νοσοκομείο - Αναβάλλονται οι παραστάσεις του καλοκαιριού

Αιμίλιος Χειλάκης: Όταν ήμουν σερβιτόρος ο Ανδρέας Παπανδρέου άφηνε ολόκληρο μηνιάτικο σε πουρμπουάρ

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση με τη σύντροφό του Χρύσα Μιχαλοπούλου

Στέλιος Ρόκκος: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή - Το συγκινητικό μήνυμα του γιου του

Σάκης ΚατσούληςΜαριαλένα ΡουμελιώτηασυλίαSurvivor 4SurvivorΓιώργος Ασημακόπουλοςαποχώρηση